Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem pouze druhý díl, ale musím připustit, že to byla velmi dobrá akce. Kdyby vyšla v budoucnu trilogie, pořídil bych si ji.
  • uz si to moc nepamatuju, ale nebyl v Battlefron 2 vzdy jen jeden jedi na stranu?
  • rancor1223
    Nevím jestli by to s méně Jedi dnes vyhovovalo mainstreamu. Vždyť se podívej jak vypadá The Old Republic, 70% populace jsou vocasové s lampičkou. Hra ze Star Wars s nějakým "lore friendly" množství Jediů by dnes asi přes management neprošla.
  • fizola
    Tak ono celkovo Imperium aj vzhladom svojich uniforiem pripomina nemecke uniformy tej doby. To som si napr. aj vo SWToR všimol, že imperialny agenti maju v podstate SSacke uniformy a imperium v povodnej trilogii je predsa symbolicky nastupca stareho sithskeho, cti jeho tradicie, uniformy, tvar lodi apod. (čo mi pride, že im neprišlo divne že odkedy bol Palpatine kancelarom tak si nevšimli ako sa všetko meni smerom k odkazu imperia)
  • janchor
    Většina bouchaček z původní trilogie vychází z válečnejch klasik.. třeba Hanův blaster je v základu starej dobrej Mauser.
  • http://www.youtube.com/watch?v=_PNyU-N7_hY
  • Jak tak koukám, Star Wars universum je inspirované Německem za 2. sv. války - ta puška, co drží voják na obrázku silně (hodně silně) připomíná StG 44. *1*
  • Magister_Peditum
    Battlefront III by se mi páčil. A souhlas, více "normálních" vojáků, méně jediů a jim podobných čáryfuků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit