Přejít na výpis diskuzí
Mannfred von Carstein pochoduje s armádou nemrtvých na Total War: Warhammer
15.3.2016 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Informáciu o zrušení tohto projektu som nikde nezachytil (ako spomína užívateľ nižšie). Čo sa ale tejto hry týka, tak je to prvý TW, čo si kludne nechám ujsť. Od Empire TW ide celá séria TW dole hajzlom a v podstate nakupujem výlučne za 75% zľavy. Toto ale asi nechcem ani za 1€
-
-
Tvoje škoda. Mě už se začal historický TW přejídat. Defacto střídání tří hlavních období doplněné Empire/Napoleon.
Tohle je pro mě splněný sen. Jen doufám, že obsahově to bude více nabouchané, ptže pouze 4-5 hratelných frakcí, byť herně odlišných, je prostě málo oproti tomu na co jsme v TW zvyklí. -
-
Však mají vyjít tři díly..frakcí by měla být většina...
-
-
To ano, ale to bude tak minimálně s ročním odstupem. Neříkám, že by mě bavilo hrát za nějaké další, ale proti nim určitě.
-
-
Tak já si rád vyzkouším asi všechny:) Těžko říct jak to bude. Líbil by se mě model několik zajímavých menších DLC a pak další díl třeba. Ať to čekání není dlouhý :)
-
-
No jsem zvědav, jaká tam bude ta prodleva, ptže psali, že další díl se prostě jednoduše integruje do toho prvního. Takže z důvodu třeba grafického tam asi nemůže být několik let.
-
-
-
-
-
-
Cha, vyzívám každého kdož v tabletopu pochybuje o Vampire Counts na bitvu. Stačí drobná ukázka...řekněme na 1000 bodů??? *3*
-
to je nejaka 3D verze videa nebo proc sou takovy rozblite zdvojeny casti obrazu mimo focus?