Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahrejte si Knight and merchants ... tam bylo zásobování luxusně vyřešené ...
    • Walldstein
      KaM je výborná hra...pro mě jedna z nejlepších strategií...
  • Prooooc proboha Paradox chce takhle ryzovat prachy =( Proc neudelaji mix EU, HoI a Viktorie? koneckoncu, EU obsahuje vsechny zbyle 3 obdobi, ale ne az tak moc mechanismu jako v ostatnich zminenych hrach... Doufam, ze jednou vyjde neco jako EU Ultimate s jednotkama a vyzkumem z HoI, politikou z Viktorie... Mimo jine, zasobovani jednotek je ve vsech techto hrach, takze nic revolucniho
    • Kombinovat principy jednotlivých sérií jsem navrhoval už docela dávno. Ale je dobré si uvědomit, že například na středověká bojiště nelze s úspěchem aplikovat přesný systém řízení přítomný v HoI. Dělení, které Paradox provádí, má svoji logiku - použité prvky jsou vždy v dobré shodě s tím, co bylo v dané době rozhodující, a v jakém tempu se události odehrávaly.
      Proto ten nápad s mícháním není v každém ohledu úplně dobrý. Ale dalo by se k tomu přistoupit jinak. Smíchat méně důležité věci, a ty rozhodující prvky nechat v té době, do které patří. Pak by bylo nutné vymyslet, jak mezi těmito obdobími přecházet (nejlépe plynule), ale nakonec by nedošlo k tak velké deformaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit