Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9

    Aha, tak to nepočítám, protože tuhle hru jsem hrál snad už před několika lety. Muselo se tam před každým úderem stisknutím tlačítka napřáhnout a vůbec mi takové ovládání nesedělo.

  • Pethulla

    No jo, to jsem nějak zapomněl zmínit.

    Full Ace Tennis.

  • Mart9

    Která je prosím ta třetí?

  • Pethulla

    Tak ony jsou ty sportovní hry ignorovány nejen tady. Je malý zázrak, když se objeví recka na něco jiného než na FIFinU, PSA a NHLko. Ale zrovna u těch dvou tenisových her které máš na mysli se ani nedivím, že tu recenze (zatím) není, protože podle všeho se moc nepovedly. A proč ztrácet čas s průměrnými věcmi, že? No a ta co se povedla (jo,jo, letos vyšly 3 tenisové hry) je zase indie, nemá moc pěknou grafiku a skoro nikdo o ní neví.

  • Mart9

    Já si nestěžuju, že jsou tu recenze na Nintendo, ale stěžuju si, že jsou na tomto webu ignorovány sportovní hry. A když už se objeví nějaká recenze, je to recenze na parodii tenisu, i když zrovna jiné dvě tenisové hry už letos vyšly.

  • On totiž historicky vztah k Nintendu -narozdíl od západu - v ČR chybí. Nicméně, fandů platformy od revoluce konstantně přibývá, tím pádem rostou i prodeje. Pro mě osobně jsou Nintendo hry esencí zábavy a radosti z hraní si a dost jim fandím. A to můžu říct jako hardcore hráč. Ostatně, kdyby tohle téma někoho zajímalo více, tak mrkněte na můj blog, kde jsem to trochu více rozepsal - ZDE

  • Tak to můžeš napsat obecně o Nintendo hrách. V tu chvíli by se nepsalo ani o Mario Odyssey či třeba Zelda: Breath of the Wild - přičemž se jedná je nejúspešnější hry a nemluvím jen na platformě Nintendo.

    Nevím, čím to je, že mentalita Čechů je úplně jinde něž zbytku světa.

    Mario tenis patří pořád mezi větší značky Nintenda, takže nás pár fanoušků ocení sem tam nějaký článek.
    Rozhdoně sě tu nepíšou recenze na všechny exkluzivity (např. Snipperclips a spoustě dalších), takže nemusíš mít strach :)

  • Zkus Grand Slam Tennis 2.

  • Tak ona ta "druhá tenisová hra" podle ohlasů nestojí ani za zmínku (bohužel, jako fandu Top Spinu mě to velmi mrzí). A tahle parodie upřímně je velmi povedená a hraje se to skvěle. Mario tenisy mě bavily víc než třeba Virtua Tennis. 

  • Mart9

    Prodeje v Česku?

  • risa2000

    Nějaký tenis bych bral. Hrál jsem Top Spin 4, ale bylo to jen Xbox 360 a trpělo to malou pamětí, takže člověk pořád něco nahrával. Což byla škoda, protože jinak to byl v podstatě pro mě dokonalý tenis. Na Mario Tenis jsem se díval na games play s Adamem a Vaškem  a přišlo mi, že to vlastně tenis není, ale spíš zajímavá akční hra.

  • Ani nevím, o kterých mluvíš (neříkám, že nejsou) ale dám ruku do ohně za to, že prodeje tenisu od Nintenda převyšují prodeje obou Tebou zmíněných her dohromady hned několikrát - tak možná proto.

    Hodně casuálů si raději na gauči hodí čtyřhru s kámošema, kde jde čistě o gameplay bez nutnosti vysvětlování ovládání, než si hrát propracovaný tenis - to už je pro fanoušky tenisu.


    Osobně bych Tenis Aces dal 6/10. Je to fun, ale je tam spousta nedodělků - škoda.

  • Mart9

    Letos vyšly dvě tenisové hry. Je podle mě opravdu smutné, že zrecenzujete až parodii na tenis od Nintenda na nejméně rozšířenou platformu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit