Přejít na výpis diskuzí
Mars: War Logs chce být mimozemským Zaklínačem
5.11.2012 | Jakub Kovář
36 příspěvků
-
No 12 hodín gameplayu, to nie je bohviečo (aj keď samozrejme, ak dodržia sľuby, tak hra by mala mať vysokú znovuhrateľnosť), ale v porovnaní napríklad v článku spomínaného Zaklínača 2, ktorý mi trval na 1x okolo 40 hodín, tak to je dosť malé číslo.. ale inak to môže byť vcelku fajn hra
-
Já jsem hrál zatím jen jedničku, ale dvojku mám už taky koupenou. První díl hodnotím 100%, doporučuji dodatečně zahrát. *3*
-
No ne! Taky jsem o téhle hře neměl ani tušení. A to se považuji za člověka, který má rád hry z prostředí rudé planety - který má v těch hrách přehled... Vypadá to rozhodně zajímavě. A jelikož se asi zatím pokračování mého oblíbeného Chasera jen tak nedočkáme, tak se budu těšit alespoň na tohle :-)
-
S tím souhlasím. Jednička měla divnej soubojovej systém, příběh byl takovej "dull". Na RPG tam nebylo moc předmětů (zbraní, zbrojí apod). Jedničce bych dal 7 z 10 (nebyla to špatná hra) dvojce 9.
-
Osobne musim rict ze jednicka je mnohem delsi ba dokonce se mi zda ze ji to neubira na gradaci v pribehu (graficky i zvukove jde o skvely pocin a bojovy system se mi libil vice nez ve druhem dile) nicmene i dvojku jsem si nalezite uzil a dojel jsem ji s obema zakladnimi konci plus jednou v Dark Modu - abych mel zasobu pro importovani do tretiho dilu pokud to bude mozne
-
Pochopil jsem to správně, že hra mám mít 3 hlavní kapitoly a každá zabere asi 4 hodiny? To znamená, že hlavní část hry bude mít 12 hodin? Dofám, že bude hra procpaná skrz naskrz lokacemi a questy nesouvicejícími s hlavní dějovou , jinak to bude žalostně krátké RPG.
-
Dvojka jednicka nebo obe?
Ja se treba priznam, ze sem hral jenom dvojku a ta byla famozni, ale od spousty hracu sem slysel, ze jednicka az tak dobra zase neni a ve dvojce to proste vsechno vyspelo. -
slovo zaverem :D Mass Effect me nechytl (uznavam jeho kvality) ale tohle asi bude to prave
-
Mimochodem - Red Faction? Zrovna vcera jsem myslel na prvni dil :)
-
Jestli se to bude podobat kvalitam obou Zaklinacu tak neni co resit :) plus za nove prostredi
-
Nenechme se napálit. Nechci malovat čerta na zeď, ale dělat hru ze sci-fi prostředí a přirovnávat ji k Zaklínači, to mi připadá jako hodně vychytralý reklamní trik. *2*
-
V mém srdci zůstane až dokud nepřestane tlouct. Jedna z nejlepších her mého života. *4*
-
Zaklínač byl a bude již legenda. Knižně je povinost každého hráče, který hru hrál. Seriál také nebyl špatný a hra byla skvělá. Hold, Zaklínač zůstane v lidských srdcí dlouho :)
-
Vše co bylo napsáno, tak je to super. I když je tu opět velké ALE, jak to dopadne. Řeči, podívání jak to bude a pak nic jseme zažili hodně a hodně. Uvěřím, až uvidíme nebo až nám kluci a holky z redakce nějaké informace.
Ale těším na další videa a články. Protože tahle hra ve mě rozdmýchala uhlík zvědavosti :) -
Troufám si říct, že Zaklínače hned tak nějaká hra nepřekoná.
-
Osobně se na tuto hru velice těším bude to epické *14*