Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tu ženskou ve videu měli otitulkovat, nerozuměl jsem jí ani polovinu toho co řekla
    • Ale tak da se to, kdyz se clovek prepne do modu "zabozrout snazici se mluvit anglicky", ale fakt je, ze priste by to mohl komentovat nekdo, kdo tu anglictinu tak desne nezprzni...
      • kdyby tam nebyla tak hlasitá hudba, bylo by to o něco lepší... konec konců člověk je už tak trochu zvyklý na vývojáře z různých koutů světa prezentující hry na kickstarteru
      • Třeba princ Viliem *1*
  • Vyzerá to fajn. Som zvedavý ako to dopadne, no dúfam že ich k vydaniu nik nebude tlačiť a spravia všetko tak ako to vývojári chcú a nie ako producenti.
    Tej tete na videu je trošku slabšie rozumieť, no nevyzerá to, že angličtina je jej materský jazyk. Taký prízvuk som ešte nikdy predtým nepočul.
    • jaj nemôžem editovať.. chcel som napísať *nieje
  • Ferdis2
    "ale jako by jim něco bránilo v tom, aby ho projevili a zužitkovali"
    Bohužiaľ tým niečím boli Cyanide Studios, ktorí navrhli koncept hry a produkovali ju.
    • sleepless
      Podle té paní na videu, se kterou jsem měl možnost hovořit docela dlouho na posledním Gamescomu, to byl spíše projekt Spiders - minimálně po stránce samotné produkce. Proto jsem to vůbec takto psal.
      • Viktor_H
        A jak na tebe ta paní působila Petře? Myslím, jestli tě přesvědčila jako schopnej leader a někdo, kdo má vizi a rozumí RPG žánru (jasně, to člověk z jednoho rozhovoru většinou nepozná, ale tak nějakej dojem jsi z toho určitě měl).
        • Ferdis2
          Predpokladám, že na Gamescome sa jej angličtina nejako zásadne nezmenila, takže tie dojmy budú asi divné ... *1*
      • Ferdis2
        No na stránkach hry je uvedené Cyanide Studios (Concept and Production) a Spiders (Realization and Development), ale možno to bolo ako hovoríš...
        Každopádne dúfam, že Mars sa vydarí viac ako Of Orcs and Men. Od Spiderov sa mi celkom pozdávala už ich prvotina Faery - Legends Of Avalon a bolo mi ľúto, že prvá verzia Marsu bola zrušená pre nezáujem vydavateľov. Preto som rád, že sa k zahodenému konceptu vrátili, i keď v skromnejšej podobe. *4*
  • Ac nemam moc rad rpg z budoucnosti kde se bojuje na blizko todle budu sledovat. Jen doufam ze to nebude klon mass effectu. Koneckoncu kvalitních rpg je malo. Jen doufam ze kvalitni bude .

Btw ta reklama na evropu 2 je hrozna
    • Kinet1c
      reklama je skvela, trva akurat 10s :)
      • 10s mého drahocenného života :P
  • megasulinek
    Nevypádá to špatně.Docela se těšim na scifi rpg která se odehrává na Marsu.
  • Tak hlavne tam vadi hudba, proto ji nejde moc rozumet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit