Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    Ajaj mega průšvih na obzoru. Místo promakaného SP zážitku nás čeká online coop looter shooter sragora. Žádná hra ve stylu arkham her nebo ps4 spidermana.... Ale blbost ala Anthem a Destiny. 

    Hrát se bude za random generickou silent postavu z editoru a Thor, Cap a Ironman budou tak leda na základně rozdávat questy...

    Tyto hry jako služba to je mor dnešní doby

    • Jack1947

      NEBUDE!

      Na tohle se dost těším tak by mi to hodně pokazilo zážitek.


    • SalemCZ

      Dělá to Crystal Dynamics ty zrovna nemají zkušenosti s podobnými hrami. Tak nevím jaký to může být.

      • Carnage666

        Vidim to taky víc pozitivně, podle mě sami neví jak tu hru nejlíp propagovat a proto i zmizel tenhle popis z netu. Na jednu stranu bych takovej koncept očekával a vím že bych kvůli němu byl zklamanej protože bych raději hrál něco jako Spider-Mana. Ale myslím si že to nebude ve stylu "tady máš character creator a udělej si svýho hrdinu" to už tady bylo několikrát a i DC to zkoušelo. Rozhodně se bude hrát za hrdiny příámo z filmů a komiksů a bude tam tuna kustomizace inspirovaná komiksem nebo filmem, otázka je jak dopadne ten slibovaný příběh a jak moc to bude vadit nebo nebude že v týmu v co-opu bude třeba 3x Iron man ale věřim že co-op bude dobrovolný.

        • SalemCZ

          Vím že něco jako svoje postava byla snad v nějaký ty x-men hře a DC online, ale jestli to bude jenom RPG než MMO tak snad to bude kvalitou lepší. 

        • SalemCZ

          Tak pokud to bude dobře scénáristky tak by to taky šlo, že by ses s tou SVOJI postavou prostě z žil 

    • MalyZeli

      Mam z toho naprosto stejnej pocit... dalsi zprava ktera mi naprosto znicila naladu a i to malo nadseni ktery sem z tohodle mel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit