Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kaschul

    Vidím, že Xbox přístup konkurenci velmi svědčí. 👍

    • LiarForHire1

      Já si myslím, že z věci která byla samozřejmostí, udělal Xbox kampaň. Japonci v Sony jsou tvrdí dříči a nechápou to, že se oznamuje každá ptákovina jako "feature"

      • Veskoslav

        Možná proto, že Sony rozhodně není nějaký dříč, ale kapitalista, co by nejlépe všechno zpoplatnil a za hru dostal zaplaceno dvakrát. Nebo si naivně myslíš, že to dělají pro nějaké hráče nebo zákazníky? A jestli ti upgrade zdarma přijde jako ptákovina, tak potěš.

        • LiarForHire1

          Za A, každá firma která se chce uživit je tvrdý kapitalista. Chtěl jsem pouze poukázat na to, že se ukazuje marketingový kalkul se strany MS. Takové věci se rozhodují týdny, neli měsíce dopředu (V překladu : věděli, že ten upgrade firmy nabídnou a jen se na tom svezli). Za B bude zpětná kompatibilita, tudíž by tato hra fungovala ve zpětné kompatibilitě a trochu lépe jak už prozradili vývojáři Cyberpunku ( Bude tam tedy asi nějaká boostovací funkce pro staré hry). Upgrade je něco co těm hrám umožní dosáhnout plného potenciálu HW, ale nemělo by to být bráno jako samozřejmost.

          • Hele nebyl to jen kalkul ze strany MS, oproti Sony proste oznamili sluzbu, ktera s sebou nese hodne informaci o dane platforme. Kdyz se na ten Smart Delivery system podivas okem jejich her (ted vypustime 3rd party tituly), tak uz ted dopredu vis, ze cokoliv do roku 2022 vydaji, tak je uplne jedno, jakou verzi si poridis, vzdycky se ti stahne ta spravna verze pro dany HW. Taky to znamena, ze vsechny jejich exkluzivitky budou muset po nejakou dobu pocitat s HW starickeho Xbox One.

            Tim, ze Sony moc plany ohledne mezigeneracnich her neoznamilo, tak u titulu jako TLoU 2 a Ghost of Tsushima proste nevime, jak to bude s PS5 verzemi techto her. Budou vubec? - Asi spis otazka na vyvojare. A pokud ano, bude upgrade zdarma / placeny? Bude upgrade zdarma napr. jen pro digitalni vlastniky PS4 verze?

            Zpetna kompatibilita je samozrejme potvrzena, ale ta nic o planech pro vylepsene verze nerika a prijde mi, ze tim, ze Sony veri v generace, bude se nam snazit ty upgrady prodat jako nove hry (uz jen treba proto, ze UHD BD mechanika umozni hram na dvou discich byt uz jen na jednom). Nebudu mit problem, at uz se rozhodnou pro kteroukoliv variantu, ovsem dost rad bych odpovedi na tyto otazky vedel uz ted, bez spekulaci, a to hlavne proto, ze pocitam spise s tou financne nakladnejsi variantou, a proto s hrami vyse zminenymi budu cekat.

            • LiarForHire1

              Děkuji za osvětlení, takto jsem o tom nepřemýšlel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit