Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju už od bety a za mě parádní karetka. Super ukázka "easy to learn, hard to master".

    Jediné co bych vytknul je docela pomalý progress na vyšších collection levelech, zejména pak v třetím ze tří poolů karet. Jsem na 1 250 úrovni kolekce a novou kartu otevřu jednou za několik dní nebo i za týden. Podle toho, jakou náladu zrovna mají bohové štěstěny. 

    Možná bych v článku i zmínil, že za prémiovou měnu není nutné kupovat jenom variantní verze karet nebo kredity, ale lze za ně obnovit i určitý počet denních úkolů. Tím získáte poměrně více kreditů, než když je koupíte napřímo a ještě navíc k tomu máte zkušenosti do season passu. 

  • Bublavak

    Nikdy mě stolní ani virtuální karetky tohoto druhu vůbec nezajímaly, ale tahle mě zaujala hned. První důvod byl Marvel a druhý hra na pár minut (byť s potenciálem prosedět jich klidně desítky, opakovaným hraním.) Zatím za mě super. Uvidíme, kam se to vyvine. A přesto, že vypadá jednoduše, musí se u ní i trochu přemýšlet.

  • Tak pokud někdo hraje Uatu the Watcher ( Once this is in your hand, you can see the unrevealed locations ), ale musí ho mít v ruce. Takže takové discovery založené na štěstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit