Přejít na výpis diskuzí
Mashinky potěší všechny fanoušky vláčků a dopravy
21.12.2016 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
O lámání vlaku na mostě vypadá hrozně, s tímhle u mladší generace víc zaujme Transport Fever, který má zas jiné neduhy. Na izometrické stavění se těším, ale trošku mi to připomíná modely vystříhané z papíru.
-
Mashinky? Tak strašnej název, prznící náš jazyk, jsem už dlouho neviděl. Jinak se mi hra líbí, ale toto je úplně strašné.
-
Jan Zeleny's *15* *15* to mi stačí, má smysl pro humor.
-
Tešil jsem se, ale čím víc videií vidím, tak se toho bojím. Jsou tam určitá zjednodušení která u TTD nevadila, ale ve 3D to vypadá neskutečně divně/blbě např. šíleně strmé nájezdy alá horská dráha nebo 45o zatáčky, které jsou dost ostré (i Locomotion toto napravil stoupavou kolejí o 1 stupeň na 2 dílky délky a různými poloměry zatáček).
Snad půjde dál než jen kopii TT - semafory na mostech/v tunelech. Pokorčilé směrování z OTTD. Zatím to vypadá jako kopie TT osekaná o všechny dopravní prostředky krom vlaků s možností přepnout se do 3D, což pokud stavění nebude alespoň na úrovni dnešního OTTD, tak si v tom stejně nic pěkného nepostavím, abych se pak mohl ve 3D kochat.. -
Proč takhle blbý jméno? Ale jinak hra vypadá zajímavě.
-
To máte pravdu, ale v nadpisu je napsáno: "Mashinky potěší všechny fanoušky vláčků a dopravy" Tak mě spíš potěší train sim world.
-
Z toho videa to vypadá na Transport Tycoon ve 3D což by mně vůbec nevadilo.
-
train sim world je ale zcela jiny zanr nez toto
-
Já si počkám na train sim world. Vypadá to fakt dobře.