Přejít na výpis diskuzí
Masová bitva jako z Pána prstenů v enginu Skyrimu
9.2.2012 | levis
44 příspěvků
-
Velicé působivá bitva a krásná ukázka moddingu a možností enginu. Pochvala Bethesdě i moderům ^_^.
-
Hooodně dobrý.
-
proč je každá fantasi by
bitva ihned Pán prstenů -
-
pretože je LOTR zrejme najpopulárnejšou fantasy sériou s podobnými bitkami ?
-
-
Protoze je zfilmovane ? Co takovy Conan nebo Pisne ohne a ledu ? Nove i Sapkowski
-
-
omlouvám se nemělo tam být to by.
-
-
To si mohli ty dva supermani rovnou dát po hubě. Bylo by to rychlejší a ušetřili by draka, spoustu nebožtíků a chráněnou kulturní památku na kopci.
-
neřešte název článku a řešte video ne?? autor by mohl jet z fleku do hollywoodu točit trháky, hudba je úžasná, střih, napětí, záběry, *8* scény...smekám...na světě je spousta kreativnějších a nadanějsích lidí než někteří super slavní režiséři,ale ne každý dostane šanci..je to škoda. Být Howard dělá pro mě. *4*
-
-
Ta tvoje úžasná hudba je se všeobecně známé hry GOD OF WAR.
-
To já si zase nemyslím, že by to byl až takový zázrak. Samozřejmě, kouká se na to dobře a docela to baví, ten člověk má mojí úctu, ale zase to až tak moc nepřeceňuj. *6*
-
-
jasně,trochu jsem tomu přidal, ale pro mě je tohle nejlepší machinima co jsem ve svým životě viděl viděl...ale každý má jiný názor chápu *3*
-
-
Tak to se podívej na videa na původnm enginu Warhammeru 40k;)
-
-
-
-
A pak přišel Kratos a všechny zabil UÁÁÁÁÁÁ.
-
No dopr*ele! To je ale video. Ale nikdo tam nedostal šípem do kolene... :(
-
Byly ve skyrimu nejaky takovyhle vetsi bitvy?
-
-
No, propomnelo mi to utok armady bournych havu na Bily prusmyk (nebo jak se to mesto jmenuje, uz nevim). A ve hre to byla armada asi tak 15ti proti 15ti,... vypadalo to fakt blbe :)
-
konzole to neutáhnou. už z FNV se kvůli paměti odstraňovali třeba umírající vojáci mezi táborem Forlorn Hope a Nelsonem
-
-
tak ten bol asi na celkom dobrom lvl... :D
-
Krásná bitva, dobře zpracované a pokud to dělala parta "studentů", tak klobouk dolů
A autor by se mněl ksakru zamyslet. Srovnávat tuhle bitvičku s Pánem prstnů, to chce dovahu. Nejenom, že každý skřet vypadá jinak a každý lidský bojovník vypadá jinak (což tady se rozhodně nedá říct), ale i celkové zpracování bitvy nedosahuje rozměrů LOTRa. Navíc mi přijde záhadou, když mněli ochozy plné lučišníků, proč nestříleli....Nebo autor nezná žádné jiné fantasy? -
-
Autor ani necetl LotR a srovnava to s filmem, kde pozmenili/vynechali 33% knizek.
-
-
lol, neber to tak doslova... prostě bitva "jako" z pána prstenů. V pánovi prstenů - filmu samozřejmě - přeci epické bitvy byly a on to k tomu prostě jen přiroval. Podle mě ok.
A co se týká filmu a knihy, bylo tak jen opravdu málo věcí, které fakt výrazně narušily původní příběh. Jinak film byl celkem ok a samozřejmě do filmu asi těžko mohli hodit vše, co bylo v knihách. -
-
zkroucene pro rozmazlene Americany a teenagery, obe bitvy byly dost solidne pozmenene
-
-
Ok, téma Pán Prstenů film vs kniha, které může řešit jen troll nebo mentálně méně zdatný jedinec, už tu je. Přihoďte ještě někdo iPhone vs všechny ostatní mobilní telefony, ať je to kompletní.
-
-
-
nehnevaj sa ale nedá mi to.... to čo tu predvádzaš je už vrcholne trápne *7*
-
-