Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 2 Arrival DLC - terorismus ve jménu dobra
28.3.2011 | levis
37 příspěvků
-
Je to škoda že je to posledné DLC bude tam velká medzera kedže Mass Effect 3 vyjde koncom / začiatkom roka.
-
Nahodou me se DLC moc libej a komu se to neliby to kupovat jeho vec, znam lidi co maj orig ME2 a radci si crackujou DLC prez nakej program ci co aby to nemuseli kupovat parchanti.
-
-
Že se jim ani nedivým. Je to jako sledovat seriál, kde by sis musel každý 3/4 hodinový díl kupovat. Proč nevytvoří jeden nadupaný datáč?
-
-
Menší výdělky, delší produkce, méně hypu, pro některé by to byl pocit, že udělali méně. Takhle si spousta lidí říká: "tý jo, ti se o nás tak starají, že každou chvíli vydávají nový obsah"
-
-
-
Okamžiky které ovlivní trojku v DLC? No to si dělaj prdel...
-
-
shadowbroker taky ovlivnuje trojku.. co se cilis
-
-
Orly? Kuurna, asi vim,. co budu v příštích dnech dělat -_- Co ještě, kromě Shadowbrokera?
-
-
Predpokladam ze i Kasumi a Vladce muzou mit nejake ty rozhodnuti do 3ky :) Ale Shadowbroker je urcite ten nejzajimavejsi
-
-
-
nedělaj, plať nebo kraď *4*
-
-
Tohle je drzost nejvyššího kalibru vydat důležitou část příběhu v DLC.Mělo to být v prologu ME3 a ne v DLC.
DLC do ME2 už dohromady stojí více než samotná hra.Něco mi říká, že ME3 dopadne mnohem hůře.No uvidíme, stejně se s tím bohužel nic nedá dělat. -
-
no jo, ty si asi uz nepamatujes na casy, kdy PC hry staly klidne 2 tisice a na ty ubohe datadisky, co si za generickou kampan uctovaly klidne tisic. Stare dobre, ale pekne drahe casy.
DLC jsou vyborne doplnky, ktere sezenes za par dolaru, pohodlne stahnes a na nekolik hodin zabavi. Zvlast k ME2 jsou vyborne. -
-
Dva tisíce nestály, ale dřívější vydání her by dneska stálo tak dva tisíce. Protože dřív to nebyla jenom plastová krabička s jednim DVDčkem, návod k instalaci a reklama. Dříve to byly skoro sběratelské edice, vzhledem k tomu, co všechno do té krásné, papírové krabice narvali.
-
-
ehm.. vy jste tu dobu ocividne snad ani nezazili, moc dobre si pamatuju na klasicke DVD obaly s beznym manualem s cenovkou od 1799-2099. Zadne sberatelske edice, ktere beztak obsahuje bezcenne tretky
-
-
A rok ? Mrknu na ceny těch her na DVD do Levelu když mi teda nevěříš :]
-
-
@Crook: Náhodou, třeba Redneck Rampage mělo perfektní přílohu - fiktivní noviny. Ale to byla možná výjimka, hmm..
-
Smarja co tady resite??
Ja si taky pamatuju jak jsem si kupoval treba prvni C&C, nebo uz zmineny AoE II za dva litry, a tak to tenkrat bylo uplne bezny. Tehdy byl holt mensi trh, tudiz vetsi ceny (urcite i nesrovnatelne mensi naklady, ale koho to zajima, ze...)
A rozhodne to nebyly zadny "sberatelsky edice", kolik vam je, slecinko? Uz jsem tvych komentu par cetl, a vsadil bych boty, ze pres dvacet ani nahodou (2Amylee)
Papirovy krabice to sice byly (zbytecne velky a nevzhledny), ale vevnitr stejne rachtala jen krabicka s CD(ckama), manual, a tim to z 90% pripadu haslo.
To delaj videohry, ze jsou lidi uz v rannym veku jak duchodci, co vzpominaj na "zlaty komunisty"? Pamet vas klame, drazi... PAMET! : D
-
-
-
-
Jaké ubohé datadisky?
-
Ja si narozodíl od jiných pamatuju.PC hry 2k nestály a když už uvádíš ubohé datadisky tak by jsi mohl uvest nějaký konkrétní příklad ubohého datadisku. :)
Kažopádně by se to nemělo srovnávat s dobou před 10+ lety. -
-
kdyz mas teda tak kratkou pamet, tak jsme si dal tu praci, vyhledal v internetovem archivu cenik her z JRC pro rok 2000 a cervene zvyraznil prvni priklad, co mi jsem uvidel - Age of Empires 2 + "datadisk"
http://img233.imageshack.us/img233/2771/cenik.png -
-
JRC byl a je dlouhodobě nejdražší obchod u nás.Stejně tak bych mohl vytahnout z dřívějších let od jiných prodejců kde bys takové ceny určitě nenašel.
1799 není 1999,-.100 sem 100 tam, že :)
Jinak tu cenu MM 2 tam děla to "3D".Můžu se mrknout do starších Levelů kde JRC mělo svoji reklamu pravidelně, ale pochybuju že by se tam našla nějaka další hra za 2k. -
No, jestli jde o datadisk The Conquerors k AoE II, tak to je zrovna příklad velice poctivého datadisku, ale jestli to je jen nějaký mappack, tak v tom případě je to hodně směšný.
-
-
no je to mappack a takovych vychazelo spousty, napr. Heroes jsou tim povestne. Ted se kazdy druhy muze zblaznit, ze ma vyhodit 5 dolaru za DLC, ktere je mnohdy lepsi nez puvodni hra
-
-
plus hned vedle ve sloupecku je zrovna motocross madness 3D 2 za 2000 kc, coz tehdy nebyla vyjimka.
-
k tomu pripocti prumerny plat v roce 2000 a porovnej si to s dnesni situaci, kdy nova AAA hra stoji 1100,-
-
-
-
-
Pokud to v prologu ME3 objasní, tak to snad problém není. Pokud nezaplatíš, dozvíš se v ME3, jak to dopadlo. Pokud ano, tak si to budeš moc i zahrát. Kde je problém? Naopak, co je na většině dnešních DLC největší katastrofou, je jejich náplň, která v porovnání s původní hrou stojí za starou belu. Cena bývá přiměřená jejich dýlce, ovšem už ne obsahu, kterej často skýtá jen pár vedlejších misí, místo nějakýho skutečnýho pokroku. Mass Efect jde mimo mě, ale vydat důležitou část příběhu v DLC mi jako drzost nejvyššího kalibru nepřijde - pokud to tedy není nutnost a v intru ME3 vše objasní *3*
-
-
Tvůj komentář je jedno velké "pokud" :)
-
-
No to ale i tvůj *1* Vždyť ani jeden z nás neví, jestli to v intru bude, nebo ne. A to je dost klíčový jak pro odsuzování, tak pro obhajování. Já bych si ale spíš tipnul, že podobnou školáckou chybu neudělají a děj z DLC nějakým způsobem objasní. Přinejhorším formou textu, v lepším případě videem *3*
-
-
-
-
btw tady je to video http://www.youtube.com/watch?v=SuqkcDR8vDc
-
Zitra to tu mame chalani =D ja se nemuzu dockat hlavne jak jsem videl video z Arrival kde tu doktorku osvobodite ale docela me sere ze Shep jede ty mise solo zadni partaci v tymu :/ ale co, UZ ABY TO BYLO! XD
-
Jelikož jsem člověk který zažil datadisky v pravém slova smyslu (sakra, připadám si staře), tak mi označení tohoto DLC jako datadisk ve větě "Co vás tedy v novém datadisku čeká?" připadá jako výsměch. Jo, kéžby to byl datadisk... No nic, zatlačit slzu a být "vděčný" alespoň za něco málo za cenu něčeho víc...
-
Už aby to bylo *1*
-
Špatně přeloženo.
Nikdo nechce použít asteroid proti Batarianům, ale proti Mass Relay, kterou mají Reapers co nevidět použít.
Hackett se navíc Sheparda vždycky zastal - viz. dossier v LoTSB.
Takže "Nic moc, ale Hackettovi to očividně nebrání v tom, aby se Shepardovi ozval ještě v nadcházejícím posledním přídavku pro Mass Effect 2 s názvem The Arrival." je fakt blbost.
Velice nepovedený článek. -
-
Diky za upozorneni, opraveno. Snazil jsem se tu Mass Relay prelozit do cestiny, protoze lide neznali ME si s tim nebudou vedet rady, ale asi mas pravdu, ze to pak zbytecne zavadi/implikuje jine vyznamy ;) dik
-
No jo, ono je asi i pro autora těžké se v DLC vyznat. Zvlášť díky tomu, že třeba Shadow Broker u nás vůbec nevyšel. Nedávno jsem si ho chtěl za poctivě vyhrané BW body stáhnout a prý to pro náš region nejde. Jak kdybych tam snad ty titulky potřeboval. Opravdu skvělý servis od BW/EA Czech:-)
-
-
Prepnete si profil na social.bioware na anglictinu a uz to pujde koupit. Pak to lehce nainstalujte pomoci nasi cestiny, anebo si rucne prepnete v registrech CZ na EN po dobu instalace DLC. http://stahuj.playzone.cz/~coordinators/LotSBCZ.exe
-
-
Děkuji za radu! Slyšel jsem, že DLC Shadow Broker je celkem důležitý pro celý příběh. Tak alespoň nebudu mít mezery:-)
-
-
hlavne je to sakra dobre DLC :)
-
-
-
-