Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 2 Arrival DLC - terorismus ve jménu dobra
28.3.2011 | levis
37 příspěvků
-
@Crook: Náhodou, třeba Redneck Rampage mělo perfektní přílohu - fiktivní noviny. Ale to byla možná výjimka, hmm..
-
Smarja co tady resite??
Ja si taky pamatuju jak jsem si kupoval treba prvni C&C, nebo uz zmineny AoE II za dva litry, a tak to tenkrat bylo uplne bezny. Tehdy byl holt mensi trh, tudiz vetsi ceny (urcite i nesrovnatelne mensi naklady, ale koho to zajima, ze...)
A rozhodne to nebyly zadny "sberatelsky edice", kolik vam je, slecinko? Uz jsem tvych komentu par cetl, a vsadil bych boty, ze pres dvacet ani nahodou (2Amylee)
Papirovy krabice to sice byly (zbytecne velky a nevzhledny), ale vevnitr stejne rachtala jen krabicka s CD(ckama), manual, a tim to z 90% pripadu haslo.
To delaj videohry, ze jsou lidi uz v rannym veku jak duchodci, co vzpominaj na "zlaty komunisty"? Pamet vas klame, drazi... PAMET! : D -
A rok ? Mrknu na ceny těch her na DVD do Levelu když mi teda nevěříš :]
-
JRC byl a je dlouhodobě nejdražší obchod u nás.Stejně tak bych mohl vytahnout z dřívějších let od jiných prodejců kde bys takové ceny určitě nenašel.
1799 není 1999,-.100 sem 100 tam, že :)
Jinak tu cenu MM 2 tam děla to "3D".Můžu se mrknout do starších Levelů kde JRC mělo svoji reklamu pravidelně, ale pochybuju že by se tam našla nějaka další hra za 2k. -
ehm.. vy jste tu dobu ocividne snad ani nezazili, moc dobre si pamatuju na klasicke DVD obaly s beznym manualem s cenovkou od 1799-2099. Zadne sberatelske edice, ktere beztak obsahuje bezcenne tretky
-
Dva tisíce nestály, ale dřívější vydání her by dneska stálo tak dva tisíce. Protože dřív to nebyla jenom plastová krabička s jednim DVDčkem, návod k instalaci a reklama. Dříve to byly skoro sběratelské edice, vzhledem k tomu, co všechno do té krásné, papírové krabice narvali.
-
no je to mappack a takovych vychazelo spousty, napr. Heroes jsou tim povestne. Ted se kazdy druhy muze zblaznit, ze ma vyhodit 5 dolaru za DLC, ktere je mnohdy lepsi nez puvodni hra
-
No, jestli jde o datadisk The Conquerors k AoE II, tak to je zrovna příklad velice poctivého datadisku, ale jestli to je jen nějaký mappack, tak v tom případě je to hodně směšný.
-
plus hned vedle ve sloupecku je zrovna motocross madness 3D 2 za 2000 kc, coz tehdy nebyla vyjimka.
-
k tomu pripocti prumerny plat v roce 2000 a porovnej si to s dnesni situaci, kdy nova AAA hra stoji 1100,-
-
kdyz mas teda tak kratkou pamet, tak jsme si dal tu praci, vyhledal v internetovem archivu cenik her z JRC pro rok 2000 a cervene zvyraznil prvni priklad, co mi jsem uvidel - Age of Empires 2 + "datadisk"
http://img233.imageshack.us/img233/2771/cenik.png -
No to ale i tvůj *1* Vždyť ani jeden z nás neví, jestli to v intru bude, nebo ne. A to je dost klíčový jak pro odsuzování, tak pro obhajování. Já bych si ale spíš tipnul, že podobnou školáckou chybu neudělají a děj z DLC nějakým způsobem objasní. Přinejhorším formou textu, v lepším případě videem *3*
-
Menší výdělky, delší produkce, méně hypu, pro některé by to byl pocit, že udělali méně. Takhle si spousta lidí říká: "tý jo, ti se o nás tak starají, že každou chvíli vydávají nový obsah"
-
Že se jim ani nedivým. Je to jako sledovat seriál, kde by sis musel každý 3/4 hodinový díl kupovat. Proč nevytvoří jeden nadupaný datáč?
-
Jaké ubohé datadisky?
-
Tvůj komentář je jedno velké "pokud" :)
-
Ja si narozodíl od jiných pamatuju.PC hry 2k nestály a když už uvádíš ubohé datadisky tak by jsi mohl uvest nějaký konkrétní příklad ubohého datadisku. :)
Kažopádně by se to nemělo srovnávat s dobou před 10+ lety. -
Je to škoda že je to posledné DLC bude tam velká medzera kedže Mass Effect 3 vyjde koncom / začiatkom roka.
-
Predpokladam ze i Kasumi a Vladce muzou mit nejake ty rozhodnuti do 3ky :) Ale Shadowbroker je urcite ten nejzajimavejsi
-
Orly? Kuurna, asi vim,. co budu v příštích dnech dělat -_- Co ještě, kromě Shadowbrokera?