Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    no jo, ty si asi uz nepamatujes na casy, kdy PC hry staly klidne 2 tisice a na ty ubohe datadisky, co si za generickou kampan uctovaly klidne tisic. Stare dobre, ale pekne drahe casy.

DLC jsou vyborne doplnky, ktere sezenes za par dolaru, pohodlne stahnes a na nekolik hodin zabavi. Zvlast k ME2 jsou vyborne.
  • Drom
    shadowbroker taky ovlivnuje trojku.. co se cilis
  • Pokud to v prologu ME3 objasní, tak to snad problém není. Pokud nezaplatíš, dozvíš se v ME3, jak to dopadlo. Pokud ano, tak si to budeš moc i zahrát. Kde je problém? Naopak, co je na většině dnešních DLC největší katastrofou, je jejich náplň, která v porovnání s původní hrou stojí za starou belu. Cena bývá přiměřená jejich dýlce, ovšem už ne obsahu, kterej často skýtá jen pár vedlejších misí, místo nějakýho skutečnýho pokroku. Mass Efect jde mimo mě, ale vydat důležitou část příběhu v DLC mi jako drzost nejvyššího kalibru nepřijde - pokud to tedy není nutnost a v intru ME3 vše objasní *3*
  • Nahodou me se DLC moc libej a komu se to neliby to kupovat jeho vec, znam lidi co maj orig ME2 a radci si crackujou DLC prez nakej program ci co aby to nemuseli kupovat parchanti.
  • nedělaj, plať nebo kraď *4*
  • Amylee.Anderson
    Okamžiky které ovlivní trojku v DLC? No to si dělaj prdel...
  • Tohle je drzost nejvyššího kalibru vydat důležitou část příběhu v DLC.Mělo to být v prologu ME3 a ne v DLC.
    DLC do ME2 už dohromady stojí více než samotná hra.Něco mi říká, že ME3 dopadne mnohem hůře.No uvidíme, stejně se s tím bohužel nic nedá dělat.
  • btw tady je to video http://www.youtube.com/watch?v=SuqkcDR8vDc
  • Zitra to tu mame chalani =D ja se nemuzu dockat hlavne jak jsem videl video z Arrival kde tu doktorku osvobodite ale docela me sere ze Shep jede ty mise solo zadni partaci v tymu :/ ale co, UZ ABY TO BYLO! XD
  • Diky za upozorneni, opraveno. Snazil jsem se tu Mass Relay prelozit do cestiny, protoze lide neznali ME si s tim nebudou vedet rady, ale asi mas pravdu, ze to pak zbytecne zavadi/implikuje jine vyznamy ;) dik
  • Drom
    hlavne je to sakra dobre DLC :)
  • Jelikož jsem člověk který zažil datadisky v pravém slova smyslu (sakra, připadám si staře), tak mi označení tohoto DLC jako datadisk ve větě "Co vás tedy v novém datadisku čeká?" připadá jako výsměch. Jo, kéžby to byl datadisk... No nic, zatlačit slzu a být "vděčný" alespoň za něco málo za cenu něčeho víc...
  • LTM3
    Už aby to bylo *1*
  • Děkuji za radu! Slyšel jsem, že DLC Shadow Broker je celkem důležitý pro celý příběh. Tak alespoň nebudu mít mezery:-)
  • Prepnete si profil na social.bioware na anglictinu a uz to pujde koupit. Pak to lehce nainstalujte pomoci nasi cestiny, anebo si rucne prepnete v registrech CZ na EN po dobu instalace DLC. http://stahuj.playzone.cz/~coordinators/LotSBCZ.exe
  • No jo, ono je asi i pro autora těžké se v DLC vyznat. Zvlášť díky tomu, že třeba Shadow Broker u nás vůbec nevyšel. Nedávno jsem si ho chtěl za poctivě vyhrané BW body stáhnout a prý to pro náš region nejde. Jak kdybych tam snad ty titulky potřeboval. Opravdu skvělý servis od BW/EA Czech:-)
  • Špatně přeloženo.
    Nikdo nechce použít asteroid proti Batarianům, ale proti Mass Relay, kterou mají Reapers co nevidět použít.
    Hackett se navíc Sheparda vždycky zastal - viz. dossier v LoTSB.

Takže "Nic moc, ale Hackettovi to očividně nebrání v tom, aby se Shepardovi ozval ještě v nadcházejícím posledním přídavku pro Mass Effect 2 s názvem The Arrival." je fakt blbost.

Velice nepovedený článek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit