Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    no není se čemu divit mají-li se do ME3 započítat savy z obou dvou předchozích dílů mělo by být hodně kombinací ..
  • Muhahaha, Space Marine revenge pane Smutný, Space Marine revenge...
    • ales.smutny
      ???

Obávám se, že zpráva, kterou přebralo hned několik prestižních periodik a která byla ve výsledku zamotaná (aneb proč je Twitter dobrý sluha, ale špatný ... zdroj infa) nemá s tou mile průměrnou hrou mnoho společného...:)
      • Myslíte GoW 3? :-)
  • Irisis
    Třeba to s tim víc akce souvisí, přecejen v jedničce při boji postavy prakticky nemluvily. Ve dvojce už na sebe pokřikovali o granátech a kouzlech a spatřenejch nepřátelích a ve trojce si asi u toho pokecaj ještě víc. Chtělo by to bojové hlášky jako ve Falloutu.
  • Zni to dobre, ted jen aby udrzeli na uzde to - ´akcnejsi nez predchozi´ a prihodit nejakou stats tabulku, vratit xp za kill ... Preci jen u DA2 to ´zakcneni´ zaroven znamenalo vyrazeni dost zabavnejch veci (vybava spolecniku, nektery kouzla, bylinkareni atd..)
  • Todle bude problém...čim dál tim více si to chci zahrát, ještě pět měsíců...čim víc informací je o ME3 tim víc ho chcci hned .)...opačně jak u BF3...v jeho případě, čim víc informací mám tim méně si ho chci zahrát...
    • Zajímavý, u mě je to přesně opačný:-D
  • Amylee.Anderson
    To je stejně na Mass Effectu jedna z nejlepších věcí :)
  • smejki
    Ta hra má prostě všechno ™
  • Jazz
    Super, další věc proč to nehrát *3*
    • Amylee.Anderson
      Já se divim, že vůbec umíš psát a rozumíš textu.
    • ty jsi pěkně pod parou
    • Ještěže jsi nám to řekl.
    • Hairy_Ass
      Že bude v nějakém rpgčku hodně dialogů je důvod, proč ho nehrát? To je divná logika.
      • Jazz
        Jo, právě proto je asi nehraju.
        Za mě mluví bouchačka a ne abych si povídal s nějakou retardovanou žábou, jak že je dneska pěkně. *6*
        • Hairy_Ass
          Tak proč komentuješ zprávu o ME? *7*
          • Když tohle já napíšu u nákýho jrpg tak dostanu kopu mínusů......zvláštní.
  • Takze hra je nejukecanejsi a zaroven nejakcnejsi.... Co tam mame dal?
    • Kecat a strilet *1*
  • zx_spektrum
    40 tisíc řádků textu, z toho 20 tisíc ve hře a 20 tisíc v následných DLC?
    • Irisis
      Pre-order now! "The voice of the Shepard"
      • *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit