Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 multiplayer je online kooperace pro 4 hráče
16.6.2011 | Petr Poláček
26 příspěvků
-
Pokud by mělo jít o multiplayer typu CoD, jinak řečeno běhání po mapě a střílení hlava nehlava tak určitě ne. Ale proti coop hře, kde bych s přáteli procházel příběhem, bych určitě nic neměl.
-
-
jo ale tohle tam na 100% nebude :))
-
-
podle mě to tak nějak bude - bude se hrát za někoho z parťáků.
-
-
a jak vyresis behani sheparda po lodi a mluveni z partakama ?? to se jako ostatni odpoji a pockaji az pudes na misi ?
-
-
-
-
Ou... No CooP to je jiná.. takle si zahrát za Garruse nebo Thanea.. nějakou tu přiběhovou misi .. to by v podani bioware nemuselo bejt špatnéé *5*
-
kooperaci bych bral *3* je to mnohem lepší než normální MP...
-
Jen ať to vyvrátí. MP v ME je fail.
-
-
Proč by to měl být proboha fail, MP v ME3 zní úplně božsky, to jsem si zrovna u téhle série přál od začátku *3*
// minusky dáváte, ale odpověď žádná *7* -
-
to by mohlo být zajímavé v případě, že by se hra vrátila ke kořenům RPG, tak jak na tom byl první díl a dle toho nadesignované mapy, aby k dosažení cíle muselo být použito zvláštních schopností té které postavy....
jinak to bude hloupý shooter
-
-
-
V EA jsou pitomci ! Jen ať odvedou Bioware skvělou práci se singleplayerem a víc mě nezajímá.
A ani bych se nedivil, kdyby to zdržení vydání bylo právě kvůli takovejmhle multiptákovinám.
Trilogii rozjely jako single-only a tak by to tak taky měli dokončit. Potom si přece můžou rozjet novou hru/sérii která bude zaměřená na online, ale proč to cpát i sem. -
-
Protože EA jsou nenažraný prasata a jejich strategie k dosažení co nejvyšších prodejů spočívá v tom, že se do úspěšné a zavedené herní série nacpe multiplayer. To podle nich zaručí nárůst poptávky. Dneska to tak je, většinou nikoho ani singleplayer u některých her ani nezajímá, tak se tam ten ps prostě udělá jen tak na oko a hra se zaměří na mp. Mass Effect jsem teda nehrál, ale je mi jasný, že to je dobrá hra a doufám, že ho mp nezkazí. Ale EA jsou prostě EA no a my přece víme, jak nenažraný je přece Activi... teda chtěl jsem napsat EA *1* .
-