Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heh, takze ted budeme mit jednu N7 operaci za druhou a Bioware bude doufat, ze pak lidi prestanou kafrat o te sracce, ktere rikaji konec. No zprava pro vas hosi z Bioware, neprestanou.
  • Nedalo mi to a zapnul jsem si to. Mam EMS 2876, plny zeleny pruh, 9 nedokoncenych vedlejsich misi a na zaver odemknutou syntezu. Ale ted jsem si trochu za googlil a zjistil jsem jak je to tedy presne s tema koncema. Ok, mate pravdu, nejlepsi konec jsem nemel. Nejak jsem pred tim z tech videi nepostrehl, ze se nejlepsi lisil od toho, co jsem mel ja:) Takze ta dvouvterinova nuance, co tam je zpusobila, ze jsem zil v predstave, ze jsem mel nejlepsi konec. Hmmm
  • Ackoli se ho snazis zesmnesnovat, tak delas blba akorat ze sebe. Je rozdil precist si co se na konci stane a precist si, jestli se lidem libi/nelibi konec, coz ty evidentne nerozlisujes.
  • Naplnění toho pruhu co já vím odemkne třetí možnost (syntéza), ale body (TMS/EMS) jdou mnohem dál. Maximum bodů je kolem 8000 TMS, ovšem s tím, že je nutné importovat savy z předchozích her a i pak je to jen za určitých podmínek (např. musíš zabít Ranu Thanoptis, nechat zničit Destiny Ascension atp., neznám podrobnosti). Na full paragon/renegade průchod se dostaneš tak na 7500 TMS, což při 50% GaW znamená 3750 EMS => bez MP (případně ME:Infiltrator nebo ME:Datapad) není možné dosáhnout nejlepšího konce (vyžaduje 4000+ EMS) - ať už si o tý pársekundový scéně braný jako "nejlepší konec" myslíš cokoliv. Ono si spousta lidí plete TMS a EMS (EMS = TMS * GalacticReadiness), a pak se hádaj.
  • Tak co je teda maximum bodu? Pokud je to, ze ta zelena cast ty lajny udavajici tvoje efektivni minimum zabira cely ten spodni bar, pak jsem to mel a mise jsem splnene vsechny nemel (i kdyz vetsinu) a planety jsem taky vsechny neproskenoval. Klidne bych hodil screenshoty, kdyby to bylo na PC. Na zaver jsem mel volbu ze 3 moznosti. Nevim, jestli jde jeste neco vic, ale takhle to proste bylo a nikdo mi to nevymluvi:). Proc bych lhal?
  • Mno a proto se ptam. Cekal jsem nejaky coop.
  • Veskoslav
    Tak to hold pro tebe prostě není. Většina MP je o pobíhání po mapě a zabíjení a pak s módy či vozidly navíc.
  • On je nejakej MP co hrajes sam? *8*

Aspon me teda prijde daleko zabavnejsi MP v podobe nejake mise, kde tym musi nekam jit, neco udelat, utyct pryc atd. Ne behani na miste a strileni botu co chodi kolem.
  • Veskoslav
    Viděl. A že bych z toho byl nějak nadšený to se říct vůbec nedá. Ať už se jednalo o RTS (RE 3) či jiný typ her, tak rozhodně jsem byl raději, když jsem mohl jet sám.
  • Jsi nikdy nevidel MP hru s coopem?
  • Veskoslav
    A to by jsi chtěl udělat jak? A už vidím, jak by ses domluvil během plnění mise, aby udělal ten druhý to, co ty sám chceš, aby v té misi bylo.
  • Treba nejaky coop mise?
  • Veskoslav
    A co jsi čekal? Že budou hráči bojovat proti sobě?
  • Je tam neco novyho oproti demu? Protoze ten MP v demu byl vylozene fail. Strilej panaky co chodi okolo. UT99 byl to samy a mnohem zabavnejsi. *6*
  • Veskoslav
    Myslím si, že MP je přidaná hodnota k ME 3. K dohrání není nutná. Je to spíše spestření času strávený se hrou.
  • Veskoslav
    Takže ty si při koupi hry rozhoduješ o tom, jak na něho působí konec? Třeba na Tebe bude mít přesně opačný dojem. A kazit si náladu a radost ze hry, že si přečtu a podívám se na konec. Děláš to i u filmů?:)
  • Diky tem tvejm mutiplayerovkam jde singlova kampan do kopru
  • Veskoslav
    Pokud jsi neměl všechny mise splněné, nemoh jsi mít maximum bodů;)Maximum bodů bez MP je 3750 (splnění všech misí, oskenování všech planet, spojenectví mezi Gethy a Quariany)
  • Nevim co si tady stezujete na MP.. je vybornej, hraju kazdej den, a taky sme ze zacatku whinoval ze to bude fail, a ono neni, je to vyborna oddechovka....

kdyz se vam MP nelibi tak ho nehrajte ne ? Jednoducha volba...
  • Jak muze nekomu prekazit konec hry chut si hru zahrat znova,pokud ho bavila,to asi vazne nepochopim.
    Takze do zaverecne mise si na tom byl tak,ze by sis hru zahral znova a po zaverecnych titlukach si to uz videl jinak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit