Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LTM3
    Teď jsem dokoukal živý vysílání o Mass Effectu a jsem nadšen a obavy jsou rozprášeny. RPG systém se vrací k ME1 a je lehce lízlý systémem z ME2. Vylepšování zbraní je taky parádání. Prostě to splnilo to co jsem od toho očekával. Už se nemůžu dočkat *1*
    • Drom
      ME3 bude vrchol trilogie ve vsech smerech, perfektni mix RPG a akce :D uz aby byl brezen
  • Spades
    Jestli nebude voice-command na PC, tak to BioWare spolu s MS fakt zabijou :D
    • ono voice command zase neni zadnej labuz :) kdyz to mel HAWX (1) tak si musel spravne vyslovovat, a bylo to pomaly.... jako kravinka sem tam cool ale hrat s tim celou hru je na picu
      • Spades
        no me jde hlavne o to, ze by xbox mel mit neco, co PC zvladne levou zadni uz asi 10 let :)
  • To shánění spojenců pro závěrečnou bitvu děsně smrdí prvním Dragon Age, což mi samozřejmě nevadí, protože to bylo awesome a doufám, že to bude ještě lepší jak v zmiňovaným DA:O :)
  • No, pokud tam budou volby typu "vyber si kterou rasu zachráníš" mi přijde hodně hloupé. Shepard nemá žádnou schopnost aby ho to stavělo do role nenahraditelného a jediného zachránce.
    Navíc mi přijde divné, že ve videu jsou vedle sebe dva identičtí Reapeři i když každý Reaper by měl představovat jednu civilizaci jejíž biomateriál absorboval. Tedy by se měli lišit vzhledem viz. podoba lidského Reapera a kecy z dvojky.
    A taky nevím proč přistávají na zemi, když je nám celou dobu vtloukáno do hlav jak vyspělou mají technologii a jak snadno nás můžou zničit obzvlášť když jich přiletí tolik.... Nějak mi to přijde celé mimo původní info a koncept.
    • Protoze Alicance jo po udalostech z ME1 nejsilnejsi utocna sila galaxie tzn my mame nejvic lodi a nekolik miliard lidi an planete, coz je hodne materialu genetickyho a navic tim vyradej nasi obranyschopnost :) takze utok na ZEMI je logickej
    • LTM3
      To máš sice pravdu, že by měl reaper představovat civilizaci ze který je, ale uvědom si, kolik lidí bylo potřeba k vytvoření lidskýho reapera a kolik bylo v celym vesmíru předtim populace tj. z jedný civilizace klidně může vzejít daleko víc reaperů.

S tim konceptem mi to až tak nepřijde. Spíš mě neleze do hlavy, když v Arrival si reaperům překazil tu nejkratší cestu do naší galaxie, tak jak se mohli dostat tak rychle až k zemi (pokud teda nezačíná ME3 pár let po ME2).
      • Spades
        oba jste na omylu
        Vsichni reaperi maji vnejsi slupku stejnou tzn ten pavouk ci co to je.
        Podle pohlceneho organismu vypada jen vnitrni jadro reapera - na konci dvojky mate vsehcny reapery uplne stejne jak leti vesmirem.
  • Měl se líbí to kopání, to bude rozbytejch televizí :-)
  • Drom
    je vam jasny, ze kinect je jen doplnek, neboli dalsi moznost jak ovladat hru nez jen na gamepadu. Na PC nebude zadna zmena.
  • bmarg
    Pro ty, jak hulákaj že jim to přijde stejný jako 2ka (shánění spojenců, zbraní atd).. Kdyby jste hráli hry od BioWare, tak to je zasloužilej koncept, na kterym staví už od začátku tejtý firmy.
    Jinak mě dvojka bavila víc jak jednička, protože se více vložila do toho prožitku a byla to jakoby interaktivní film-hra, kde konec byl tak nabitej atmosférou, že mi z toho šel až mráz po zádech.
    Trojka se podle mě bude točit kolem zvratů, shánění všech technologií a AKCE! Ničení super velkých reapperů (i když mi přijde trošku divný, že zničíte nějakýho krabo-reappera jen pomocí těžkýho kulometu/blasterometu, ale kdo ví co nás ve hře ještě čeká)
    • LTM3
      Ten těžkej kulomet tomu reaperovi nic neudělá, stačí mrknout na gameplay.
    • skaven123
      "zasloužilej koncept, na kterym staví už od začátku tejtý firmy." dobry kec, zhananie spolubojovnikov pouzili 1x mozno v ME1, potom v DA1, takze je to 5r zalezitost, predtym tu sablonu kt. teraz nepretrzite pouzivaju nepoznali ;)
      • No ja to pamatuju jeste v Kotoru 1 a 2 a to bylo tusim od stejny firmy. A kdyz jdeme jeste zpatky tak co Baldur?
  • Kori
    Předem říkám, že jsem to moc nezkoumal, ale zajímalo by mne, co má společného Kinect s rozpoznáváním hlasu. To Kinect snímá vaše rty a analyzuje co jste řekli, nebo v čem se to liší od využití normálního mikráku?
    • součástí kinectu je i mikrofon. Takže v tomhle případě kinect za 3000 dělá to co by zvládnul mikrofon za 150kč. Jen teda nevím jestli to rozpoznavaní hlasu dekoduje xbox nebo kinect. jsou to totiž víceméně dvě oddělený zařízení.
      • Drom
        je to software na rozpoznavani hlasu, kinect k tomu vubec potreba neni, jak pises, tak mikrofon za 150 kc by zvladnul to same.
  • vyzera to skvelo, ME3 nesklame :)
  • Kinect nemá nic společného s odkladem ME3 (použít volně dostupný SDK asi nebude pro společnost typu BioWare žádný velký problém).

A co se týče rozdělení RPG/akce, co jste čekali? Mass Effect je akční RPG a nikdy nebyl nic jiného. A význam zkratky RPG je Role Playing Game, ne Hra s Hromadou Statistik. Jestli mi ME3 umožní se vžít do role zachránce galaxie, tak budu nadmíru spokojen.

Osobně jsem z E3 ukázky nadšen (Mordin, Legion, Miranda....) a mám přeobjednanou N7 edici.

PS. Mám i oba Zaklínače, Fallout New Vegas, Oblivion, ale ME i ME2 jsem dohrál na jeden zátah..
    • dilinja
      o jakym odlozeni se tu bavíte? hra byla oznamena 11 prosince 2010 vcera bylo potvrzeny datum March 6, 2012
      EDIT: Omlouvam se mate pravdu prvni zminka byla Holiday 2011. Stejne posunuti o 3 mesice neni tak strasny. Kdyz si predstavim co vsechno vyjde na podzim a potom pred vanocema sem rad ze ten Mass Effect bude az po novym roce *1*
      • jo jo to bude super v breznu uz se budu ucit na maturu :D tak to vypada ze galaxii zachranim az o dalsich prazdninach. :D
    • ucho
      nemáš pravdu. jakékoli zaimplementování další věci znamená zdržení. je možné, že nestojí za samotným odkladem, přeci jen u vývoje se dá dělat víc věcí najednou, ale Kinect jako takový při vývoji musel sebrat moře člověkohodin...
      • Drom
        implenetace kinectu je houby proti vyvoji PS3 verze ME2 a ME3. Jestli neco zdrzelo vyvoj, tak je to prave PS3 verze.
      • Proč? Existuje SDK, v SDK jsou knihovny, které umožňují vývojářům pracovat s Kinectem. Kdyby neexistovalo, tak bys měl možná pravdu, ale takhle si to nemyslím.
        • ucho
          I s SDK to musí někdo naimplementova, vymyslet jak naimplementovat, pořádně testovat. Není to práce jen na pár dnů...
          • Jde o to, že testování v podstatě dělá MS (viz. jeho nový x-box dashboard, nebo jak tomu říkají. Technologie rozpoznávání hlasu je pro každou aplikaci stejná, takže programátoři v BioWare museli jenom vzít kinectí sdk pro rozpoznávání zvuku a nějak ho integrovat do jejich verze UE3 enginu. Je pravda, že nemám ani tušení, jak dlouho jim to mohlo zabrat, ale nemyslím si, že to byly tři měsíce.

Jestli něco teď BioWare hodně zdržuje, tak je to ToR, ale na tom se Mass Effectí vývojáři asi ani nepodílí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit