Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 v březnu 2012 a s podporou Kinectu
7.6.2011 | Martin Bach
50 příspěvků
-
Jde o to, že testování v podstatě dělá MS (viz. jeho nový x-box dashboard, nebo jak tomu říkají. Technologie rozpoznávání hlasu je pro každou aplikaci stejná, takže programátoři v BioWare museli jenom vzít kinectí sdk pro rozpoznávání zvuku a nějak ho integrovat do jejich verze UE3 enginu. Je pravda, že nemám ani tušení, jak dlouho jim to mohlo zabrat, ale nemyslím si, že to byly tři měsíce.
Jestli něco teď BioWare hodně zdržuje, tak je to ToR, ale na tom se Mass Effectí vývojáři asi ani nepodílí. -
je vam jasny, ze kinect je jen doplnek, neboli dalsi moznost jak ovladat hru nez jen na gamepadu. Na PC nebude zadna zmena.
-
ja sem nemel namapovany biotics takze sem vzdycky vybiral z toho kola na xboxu to zastavi hru nevim jestli to dela i na PC takze ja cekam ze to ovladani bude vic auteticky a trochu vic me vtahne do hry. POkud to bude otravny tak nikdy neni problem to mackat na gamepadu *2*
-
Pro ty, jak hulákaj že jim to přijde stejný jako 2ka (shánění spojenců, zbraní atd).. Kdyby jste hráli hry od BioWare, tak to je zasloužilej koncept, na kterym staví už od začátku tejtý firmy.
Jinak mě dvojka bavila víc jak jednička, protože se více vložila do toho prožitku a byla to jakoby interaktivní film-hra, kde konec byl tak nabitej atmosférou, že mi z toho šel až mráz po zádech.
Trojka se podle mě bude točit kolem zvratů, shánění všech technologií a AKCE! Ničení super velkých reapperů (i když mi přijde trošku divný, že zničíte nějakýho krabo-reappera jen pomocí těžkýho kulometu/blasterometu, ale kdo ví co nás ve hře ještě čeká) -
o jakym odlozeni se tu bavíte? hra byla oznamena 11 prosince 2010 vcera bylo potvrzeny datum March 6, 2012
EDIT: Omlouvam se mate pravdu prvni zminka byla Holiday 2011. Stejne posunuti o 3 mesice neni tak strasny. Kdyz si predstavim co vsechno vyjde na podzim a potom pred vanocema sem rad ze ten Mass Effect bude az po novym roce *1* -
Předem říkám, že jsem to moc nezkoumal, ale zajímalo by mne, co má společného Kinect s rozpoznáváním hlasu. To Kinect snímá vaše rty a analyzuje co jste řekli, nebo v čem se to liší od využití normálního mikráku?
-
vyzera to skvelo, ME3 nesklame :)
-
I s SDK to musí někdo naimplementova, vymyslet jak naimplementovat, pořádně testovat. Není to práce jen na pár dnů...
-
Proč? Existuje SDK, v SDK jsou knihovny, které umožňují vývojářům pracovat s Kinectem. Kdyby neexistovalo, tak bys měl možná pravdu, ale takhle si to nemyslím.
-
nemáš pravdu. jakékoli zaimplementování další věci znamená zdržení. je možné, že nestojí za samotným odkladem, přeci jen u vývoje se dá dělat víc věcí najednou, ale Kinect jako takový při vývoji musel sebrat moře člověkohodin...
-
Kinect nemá nic společného s odkladem ME3 (použít volně dostupný SDK asi nebude pro společnost typu BioWare žádný velký problém).
A co se týče rozdělení RPG/akce, co jste čekali? Mass Effect je akční RPG a nikdy nebyl nic jiného. A význam zkratky RPG je Role Playing Game, ne Hra s Hromadou Statistik. Jestli mi ME3 umožní se vžít do role zachránce galaxie, tak budu nadmíru spokojen.
Osobně jsem z E3 ukázky nadšen (Mordin, Legion, Miranda....) a mám přeobjednanou N7 edici.
PS. Mám i oba Zaklínače, Fallout New Vegas, Oblivion, ale ME i ME2 jsem dohrál na jeden zátah.. -
By mě zajímalo, jestli když už se budou patlat s rozpoznáváním hlasu pro Kinect, jestli tohle půjde i na PC...i když rychlejší než zmáčknout Q nebo E to asi nebude.
-
Po včerejším shlédnutí konference MicroSoftu sem si vybudoval menší alergii na Kinect. Co sem viděl, tak to z her udělá kolejovku jako bejvávaly automatovky, reakce špatná, přesnost čtení gest...ucházející. Kinect podle mě není na nic akčnějšího než šachy.
-
Zapomněl jsi moar sex....
-
Ja by som vsetky tie kinecty a move zakazal,kazdeho to len otravuje.
-
Trailer ti většinou řekne prd. Počkej si na gameplay *3*
-
Díky. Z trailerů obě hry totiž vypadají úplně stejně *1*
-
A to se nějak vylučuje?
-
Ale no tak. zakčnění mi zpočátku taky vadilo, ale dá se na to zvyknout. Přece jen, už jednička k tomu směřovala. Ale že by to bylo nějak výrazně blbější a povrchnější než první díl? To se mi nezdá. V čem?
-
V ME budeš mít tabulku dovedností, které si budeš zlepšovat, a tak si modelovat svou postavu - stejně jako v ME1. Vedle akce tu bude spousta dialogů a tvá rozhodnutí budou mít signifikantní dopad na další části hry. Slíbeno je hned několik konců...