Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 v březnu 2012 a s podporou Kinectu
7.6.2011 | Martin Bach
50 příspěvků
-
To shánění spojenců pro závěrečnou bitvu děsně smrdí prvním Dragon Age, což mi samozřejmě nevadí, protože to bylo awesome a doufám, že to bude ještě lepší jak v zmiňovaným DA:O :)
-
tak že celé to zdržování je jen kvuli xboxu????
-
-
Jasne, a pak to vyjde exkluzivne jen na xbox s mesicnim predstihem urcite. Ani by me neprekvapilo :)
-
-
Nějak mne nepřesvědčilo, že ta hra bude Rpg... To je samý vybuchování, padání do propastí a s každým novým dílem se koukám úměrně zvětšuje počet a velikost nepřátel.
No užijte si to... Já si počkám na něco míň mass... prostě masovýho -
podla mna by pc kupujuci mali ignorovat kupu ME3 :)
znie to skvelo, najprv PR kecy ze sa zameraju viac na RPG elementy, a nakoniec to bude podporovat kinect -
-
A to se nějak vylučuje?
-
-
Microsoft musel hodně zaplatit, aby to podporovalo takovou ptákovinu jako je Kinect díky, které se hra zpozdí o 1/4 roku.
A vypadá to, že bude časově omezená."Skvělé" -
-
Najvtipnejsie natom je to ze kinect ma ovela väcsie uplatnenie v inych sferach ako vtej na ktoru bol planovany, osobne by som ten brak zakazal vyrabat pre ucely spojene s hranim :D.
Aj tak ma najviac serie to oneskorenia, najprv hovoria 2011 december, potom zrazu prve 3 mesiace 2012 a teraz buum az o rok chlapci ... Tiez nechapem preco to nemozu na tu konzolu vydat neskor ved tak to spravili aj u ME2 s PS3 :D
-
-
Jestli nebude voice-command na PC, tak to BioWare spolu s MS fakt zabijou :D
-
-
ono voice command zase neni zadnej labuz :) kdyz to mel HAWX (1) tak si musel spravne vyslovovat, a bylo to pomaly.... jako kravinka sem tam cool ale hrat s tim celou hru je na picu
-
-
no me jde hlavne o to, ze by xbox mel mit neco, co PC zvladne levou zadni uz asi 10 let :)
-
-
-
ME1 mám rád, do hraní dvojky se momentálně musím doslova nutit. A ani ne proto, jak je to akční, ale hlavně protože je to tak blbé, mělké, prvoplánové a "pro dementy", až to bolí. A tenhle trailer? moar boom! moar movie! moar action! moar cool!
-
-
nvm ale podle em se ME a ME2 ve stylu hrani moc nelisi... hral sem oba dily nekolikrat a vzdy stejne akcne...
-
Zapomněl jsi moar sex....
-
-
no podle trendu bioware to bude spíš less sex :D
-
-
Ale no tak. zakčnění mi zpočátku taky vadilo, ale dá se na to zvyknout. Přece jen, už jednička k tomu směřovala. Ale že by to bylo nějak výrazně blbější a povrchnější než první díl? To se mi nezdá. V čem?
-
-
EA prostě s lidma vyjebává jak jen to jde....Mass Effect tlačí i propagaci dalších her a pak to dopadne jako DA2...tedy rozporuplně...To je samé mega uber vylepšení a pak je z toho dort od pejska a kočičky. A nevím proč,ale nějak mi to příběhem těžce připomíná druhý díl. Tam jsme taky sháněli spojence. Každopádně vzhledem k tomu že EA opět trestuhodně zanedbala českou lokalizaci tak ať si tu úžasnou hru nechají. Já budu podporovat výrobce a distributory kterým na hráči záleží. viz Zaklínač 2
-
Může mi někdo vysvětlit, jaký bude rozdíl mezi Mass Effect 3 a Gears of War 3? *1*
-
-
V ME budeš mít tabulku dovedností, které si budeš zlepšovat, a tak si modelovat svou postavu - stejně jako v ME1. Vedle akce tu bude spousta dialogů a tvá rozhodnutí budou mít signifikantní dopad na další části hry. Slíbeno je hned několik konců...
-
-
Díky. Z trailerů obě hry totiž vypadají úplně stejně *1*
-
-
Trailer ti většinou řekne prd. Počkej si na gameplay *3*
-
-
-
-
Měl se líbí to kopání, to bude rozbytejch televizí :-)