Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    a je to v perdeli
  • Může mi někdo vysvětlit, proč je tam každému tak maximálně 20 let?
    To jako chtějí oslovit mladší publikum či co?
    Je mi jasné, že jeden 800 let starý Krogan samozřejmě zvedne průměrný věk posádky, ale na druhou stranu se mi nějak nechce věřit, že by tak důležitý úkol a takovou zodpovědnost,jakou je velení hi-tech lodi svěřili dvojčatům, kteří mají v kapse ještě čerstvou občanku.
    • "Máš úplnou pravdu...!" Já bych na takovou akci taky vypravil 70leté staříky na kolečkových křeslech! Vždyť by tu cestu a probuzení a vše "rozchodili" no ne? ... rozchodili, chápeš...
  • Nemuzu si pomoct ale az na to ze to vypada fakt pekne tak nepratele jsou dreveni stojici retardi jako ve vsech predeslych dilech ... :(
  • Skoda toho mp, doufal sem, ze pujdou cestou integrity ala Borderlands, nebo Dark souls.
    • flash789
      ja zase doufam ze tudy nikdy nepujdou.
  • Pro lidi který říkají, že animace jsou divné oproti třeba ME3 *1* *1* ale s obličejema souhlasím, hrůza.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ye0Rl16elKo
    • EA si hodne nabehlo se zverejnenymi herci, pac lide mohou srovnavat. Coz dopadne u vetsiny her spatne. Treba Stormare vypadal v Until Dawn dost neprirozene, ikdyz samo o sobe byly facialky skvely.

Druha vec je, ze kdyz se poradne podivate na tohle:
      https://youtu.be/vBNGEIAB4xs?t=354
      Ten charakter je nalevelovanej na predvadecku na levelu 70. Takze to zas nebude snad tak horky.
    • díky za připomínku *1*

Teď je jenom otázkou, zda ty hrozné animace postav jsou limitem zastaralého Frostbyte enginu a nebo je to tím, že v Bioware jsou packalové...

Je dost velká šance, že to vina Bioware, vezmeme-li v potaz, že textury postav v ME2 a ME3 vypadali hezky a teď v nejnovějším díle ME:Andromeda je to doslova na poblití...
  • CRYPT
    Asi pred ctvrt rokem jsem objednal super deluxe digital edici, ale podle videi zacinam mit trochu obavy. Jako grafika je fakt krasna, to jo, to je u mne fakt plus, protoze si na grafice hodne potrpim, ale postavy a celkove uceleny dojem zatim nic moc. Jsem zvedav na pribeh, ale mam obavy ze kvalit skutecneho Mass Effect s hrdinou Commanderem Shepardem to nedosahne. V tom pripade se modlit at tedy pozdeji vyjde remake cele trilogie. Za tu bych penize rad dal
    • Máš obavy, ale hlavně žes 3 měsíce dopředu předobjednal. A navíc digitální verzi, u které se nemusíš bát, že by došly kusy v prodejně nebo se vyprodaly sběratelské edice, takže předobjednávka nedává ani ten nejmenší smysl. Ale v EA jsou určitě rádi. Co na tom, když se ze hry vyklube zklamání roku, tvoje prachy už mají.
    • Když si na grafice potrpíš tak tohle se ti líbí ? https://www.youtube.com/watch?v=vBNGEIAB4xs

já kromě barviček, doskakování textur a stínu a brutalného Motion blur a mlhy nevidím nic,,
      • CRYPT
        Ani libi. Jako, neni to zadny Battlefield, kde mi skutecne huba padala z te temer fotorealisticke grafiky v sp, ale v porovnani s koridorovou puvodni trilogii to vypada hodne dobre. Samozrejme hry od sebe deli peknych par let (2012 ME3 toto leti ty vole.... Jeste si pamatuji jak v roce 2010 kdy jsem dohral ME2 jsem si rikal uz at je tady 3ka) takze zmena enginu a pokrok udelaly sve, no uvidime.
  • Ten člověk co komentuje to YT video by se měl naušit pořádně říkat "S".
  • Ani náhodou, bez cz a za obyčejný konzolový port na pc, už jenom ta masáž jak je všechno skvělé, takovou masáž nedělá snad ani Ubisoft, navíc mi přijde že to ani není Mass Effect jak ho znám,
    obyčejná hra pro konzole a ''hraní z gauče''
    • frag.ment
      Nebýt konzolí, tak ti na PC vyjde tak 1-2 AAA hry za rok, jelimane..
      • většina z těch AAA her je high-definition odpad. Teprve s kickstarterem a nezávislou scénou zažívají PC hry menší renesanci
        http://www.rpgcodex.net/content.php?id=10535
        • DRIZZT: Další zasloužené vítězství pro Zaklínače 3 *3*
        • TheGGG
          simtě.... zatím z toho slavného kickstarteru a od nezávyslých devs nevylezlo nic víc, než chromé pokusy, artové podivnosti, retro kravinky a milion stejných plošinovek, hopsaček a tahovek. Kdepak AAA je byla a bude top, i když zrovna nový mass effect vypadá dost mizerně...
          • Sežral jsi septik Šalamounovi, nebo tě zplodilo 40 trollů v gupači se štětkou?
        • frag.ment
          V tom případě jsem jen rád, že po 20ti letech hraní na PC jsem před pár lety přešel na konzole..
          • srovnej si Fallout 4 a UnderRail. Jedno je ždímačka peněz, druhé dílo dělané s láskou k předloze. Díky Kickstarteru budeme mít Kingdom Come, System Shock 1 remake, Ultima Underworl 3 (Ascendant nebo jak se to má jmenovat). Máme Banner ságu, Torment, Divinity Original Sin a spousty dalšího. Ať si každý najde to své.
            • Nejsem si jistý ale i Star Citizen byl na KS ne ? nevím
      • Nebýt PC tak na konzolích hraješ dodneška jen PONG ikdyž dnes už by byl v barvě *3*
    • Kozy
      Tak o tom byl Mass Effect přece vždycky *3*
      • O čem ? co máš na mysli ?
        • Co je natom konzolového? třeba ty konce můžeš zvolit: X -modrý B-červený Y-žlutý A-zelený *3* *2*
        • Kozy
          hra pro konzole a ''hraní z gauče''

Ale upřímně, zatim ve mě ani jedno video z toho novýho dílu nevzbudilo ani trošku zájmu. Navíc to fakt vypadá jako Dragon Age ve vesmíru, ze společníků bych si do týmu nevybral ani jednoho. Ale je mi jasný, že pro tumblr to bude hra roku, ne-li desetiletí.
          • Ale všechno je takové o ničem, grafika, ovládaní, boj, prostě všechno,,, mně to fakt přijde jako
            béčková hra, nevím ale netěší mně to, jsem fanoušek ME opravdu velký fanoušek prakticky to pro mně byly jedné s nejlepších her co jsem hrál, ale tohle je pro mně vtip navíc je rok 2017 a kromě,
            shaderu a rozmazání povrchu se už nedělá nic ???

PS jestli tohle chce opravdu GTX 1060 nebo 1070 tak už nechápu nic, a už nikomu nebudu radit s HW protože to co vím je asi k ničemu
  • To je opravdu... Neuvěřitelné. I ve "starém" Witcher 3 obyčejné NPC vypadalo lépe a mělo lepší animace.
    Proč tam navíc sakra lidi čumí vykuleně? To jím někdo zarazil do zadnice špalek?

Snad na to bude z technických důvodů sleva... Když vidíme i ten horizon dawn na konzole.
    • Hraji Horizon a Witchera soubezne, pac zadnej Witcher fanousek nejsem a nejak me to nebralo. Muzu s klidem tvrdit, ze ve srovnani obou her na PS4 s klidem valcuje Horizon Witchera po technicke strance levou zadni... ;) Witcher navic pouziva tradicni zastaralej system renderu, Horizon ma uz PBR...

Dokonce si troufam tvrdit, ze i po hratelne strance (zas bude minusek :D)
      • protoze w3 neni primarne konzolovka, jeho kvality co se tyka grafiky vyniknou az na poradnem PC
        • To nic nemeni na tom, ze na stejne platforme dost prohrava. Logicky jde z toho i soudit, ze byt Horizon na pc, prekonal by ho i tam. Pri vyvoji stejne vse delas ve vetsim rozliseni, optimalizujes az ve finalni fazi.
          • Souhlas. Jakákoliv hra na PC by vypadala líp... *1*
      • btw: i animacni system je u Witchera uz trochu jinde.
    • frag.ment
      S tím špalkem si opravdu pobavil *1* Obávám se, že s postavama nic neudělají ani v budoucnu, když to nedokázali do vydání (hra už je dávno gold, že). Asi to Bioware přijde OK.. Naopak grafika a atmosféra prostředí se mi hodně líbí. A jak si někdo v jiné diskuzi stěžoval, že je tam moc barevných efektů - vždyť je to sci-fi a ne nějaký Battlefield, takže za mě tohle taky OK. Už je jen otázka, jak se to bude celé hrát..
    • ale no tak Witcher není zas až tak stará hra *3* ale jinak máš samozřejmě pravdu. Doufejme že tohle je preAlfa verze jinak by to byl vážně těžkej průůůůůser
  • Krogan s hlasem baletky? Nebo jak mu ta kůže "prochází" brněním? Ty obličeje fakt už řešit nebudu. Toto je tragedie, fakt že jo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit