Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect: Andromeda se svými hardwarovými nároky podobá Battlefieldu 1
27.2.2017 | Adam Homola
45 příspěvků
-
komické....BF 1 jsem rozjel na ultra HD na skoro na nejvšší detaily plynule s procesorem 4 core 3.7ghz a grafikou 1060 6GB. Přičemž mě omezoval právě procesor na tý troše výkonu detailů. Ale Andromeda nejede s touto grafikou plynule ani na full hd natož ultra HD. Hold nejnáročnější hra na světě a na ultra detaily jen ve full hd ji dá jen osmigigová grafika. Takže GL pro všechny hráče s těmito nadmíru přemrštěnými nároky které se ani v nejmenším nepodobají BF 1
Jak mohou vydat prohlášení ve kterém tvrdí, že je dostatečná 3-4 gigová grafika to nechápu. Už by konečně taky mohli udat rozlišení ve kterém uvádějí HW nároky. V tomto případě bych tipnul možná tak 1024x700 docela pochybuji, že by třígigová grafika spustila plné detaily na silnějším rozlišení :D -
battlefield 1 jsem rozjel na svém stroji naprosto plynule s 30 fps a nevím proč ne víc. Pro rejpaly ne nemyslím si, že by to bylo mým strojem páč se mi za celou dobu hraní ani jednou nepohla stupnice fps. nu a teď k mému stroji a hodnocení. Šestigigová grafika 1060 a hra jela na ultra HD a ultra detaily. Což je samo o sobě docela zarážející vzhledem k té grafice a vzhledem k faktu, že tato grafika nespustí na plné detaily ani zaklínače trojku ani assassina syndicate jo a mafii trojku už vůbec ne. Takže grafiku zmákli na jedničku když to porovnáš s nároky které jsou asi takové jak tři čtyři roky staré hry a to mluvím o ultra HD rozlišení. Na FHD to spustí možná i šest let starej stroj. Takže si tohle zahrajete na každé šunce
Pokud je tomu takto s hw nároky (což opravdu pochybuji) tak by toto měl spustit též takto stará stroj. Ale jelikož o tom pochybuji a myslím, že tyto nároky jsou špatně vypuštěné tak tohle na plné detaily spustí možná jen šestigigová grafika. Ale uvidím až to stáhnu no :) -
No, jestli si pamatuješ, tak Bioware měl už v Dragon Age šeredný postavy... Origins jsem bez redesigned modu nemohl vůbec vychutnat, protože ty postavy vypadaly jak z random generátoru (nejen ženský, i chlapi krom Alistaira). Nebo v DAI byli chlapi s romancí totální modelové, zatímco ženský byly staršně odfláklý. Co to je?
-
Fakt by mě zajímalo, na jakým matroši celý BW ujíždí. Dopracovat to od krásnýho decentního a ponurýho ME k takovýhlemu neskutečnýmu barevnýmu cirkusu.
https://youtu.be/x9rwdaI8rCo
To je po všech stránkách naprostá zrůdnost.. *11* -
Jinak tady jhe velice zajimave video na toto tema:
https://youtu.be/ecXmRlnMo4E
V kostce se formuje skupina lidi co bude hru bojkotovat prave kvuli tomu ze Bioware je plna rasistu. -
No treba si na Games.cz mysli ze proti bilym nelze byt rasisticky, coz by bylo velice smutne, jelikoz je to prvni krok na ceste do novinarske stoky.
-
Proč mi byl odstraněn příspěvek odsuzující rasismus člena vývojového týmu? Games.cz snad rasismus podporuje? *11* *11*
-
To uz temer neplati, prvni generaci uz zacina hodne dochazet dech.
-
Jinak přátelé, nepřipadá vám, že v Bioware nějak zlenivěli? V původnim Mass Effectu bylo tak 15 ras mimozemšťanů, když do toho teda počítáme i syntetiky, a v Andromedě jenom 3 nový? To se teda moc nepochlapili.
-
Na notebookchecku jsou otestovaný hromady mobilních i desktopových grafik ve všemožnejch hrách, doporučuju :)
-
Battlefield 1 jsem nehrál. Někdo kdo hrál a je ochotný porovnat jeho náročnost s Deus Ex Mankind Divided, Ghost Recon WIldlands Beta, No Mans Sky nebo jinými hrami? Docela by se hodilo srovnání protože co jsem koukal, battlefield 1 vycházel ve FPS testech líp než třeba Far Cry primal, ale podle HW nároků to nesedí, tak jsem zmaten :D
-
pochopils špatně. Vzhled hlavní postavy upravit půjde
(díkybohu, protože Ryderové má ksicht jako kdyby jí ho někdo přejel kladivem) -
V zásadě s tebou souhlasím. U Bioware je ale tradiční problém s provedením. Oni ani ty normální postavy neumí v poslední době udělat dobře. Když vidím, co aktuálně předvádí, vždycky si hned vzpomenu na krásné lidové pořekadlo - Pánbů vám to vynahradí na dětech, budou mít delší krky a větší hlavy. Zrovna Sára mohla bejt taková sympaticky obyčejná, ale dostala do vínku přerostlý oči, rypák jak skobu (že by něco se vzduchem zadarmo?) a pysky jak havajskej domovník. Chabej výsledek. A když se k tomu přidaj nezvládnutý animace, nedivím se, že se lidi tak ohrazujou.
Obdobně Cora a její krk. Nebo skrček Scott. A nikdo mi netvrďte, že vypadá normálně: http://starry-caramel.tumblr.com/post/157105911002/ryder-vs-shepard -
Ano, nešálí tě zrak. Fakturu zašlu. *4*
-
Tak ono by bylo zajímavé a tak nějak lidské, kdyby v některých případech otec postavy byl podobný spíš sousedovi. *4* Ale takhle daleko asi hra v honbě za realismem nepůjde.
-
Ulevil sis? *7*
Vezmi na vědomí, že ne všichni sledují všechno dění kolem videoher. Proto jsou tady diskuse, aby se lidi mohl dozvědět něco novýho, aniž by 24/7 viseli na netu. -
YOu sure?
-
Jasně, moje chyba, měl jsem na mysli modely, psal jsem to ve spěchu. Tlusťoši tam samozřejmě nepatří taky. Ze zřejmých důvodů. *1*
-
Debilita jak donutit lidi nakpupit zbytečnej novej hw nezná mezí...
-
Vidím tam správně 55 GB volného místa?