Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • film nikdy nespravia, lebo by ho museli urobit pochopitelny pre americkeho popkornaka, tj nemohli by tam byt ziadne filozoficke otazky, ziaden naznak indoktrinacie, a tym by odhalili logicke diery v hrach *4*
    • USER47
      Celej Mass Effect je naprostý ztělesnění mainstreamovýho telenovelovýho popcornu. Filozofii bych v tom opravdu nehledal...
      • Cahir
        Nope. ME "funguje" na dvou úrovních. Totálně mainstramové prvky kombinuje s mnoha hlubokými a filosofickými otázkami. ME3 doplatil na to (hlavně zpětně ve vztahu k celé sérii), že tyto prvky nezkombinoval příliš dobře (ono to totiž ani pořádně nejde - ME3 je učebnicovou ukázkou toho, že hra je průs*rem, jakmile si tvůrci nejsou jisti, kdo přesně je jejich publikem, cílovkou...)
        • ale oni vedia co chce, uz od DA2 sa snazia ocarit COD fanbase... ved preto aj ME3 siel od kvalitneho storytelling-u ku pew pew pew z 40 ku 60 na 20 ku 80 %
    • Aha takze hra ma u tychto natvrdlych popkornakov ohromny uspech ale film uz nepochopia. Okrem toho fakt zboznujem ako sa Cech alebo Slovak vysmieva s Americanov, pozrite sa najprv na seba, na ten uzasny dokonaly narod :)
      • ja sa nevysmievam z americanov, ja sa vysmievam z americkych popkornakov,(a to preto, lebo to su cielova skupina hollywoodskych producentov - nie ruski, ani europski popkornaci) dufam ze tam vidis ten rozdiel *4*
  • me pride jako blbost hry a knihy zFilmovat je tam hodne skrtani nekdy se zmeni kompletne celi pribeh jen aby se to jmenovalo podle hry tak tam jsou jmena postav ze hry. Osobne si myslim ze je velka skoda ze serie Mass Effect udelat filmovou sagu, mnohem lepsi by byl serial aspon sepset smlouvu s herci na 3 roky a bylo by. Sci-fi serialu je strasne malo. Hdyby ME byl serial mozna by pokoril i StarGate, jako film mozna pokori avatara ale cert vy mozna nakonec budem cekat tak dlouho jako na Duke Nukem forever, a nebo film ktery scenar byl nebo je ale nikdo netoci Warcraft.
    • Veskoslav
      No jo takový Lotr je "zářným" příkladem, že by se knihy neměli zfilmovávat, že? Nebo Hvězdný prach například jako další kniha:)
  • Ideální je, pokud by se hodně drželi předlohy jenom s pár škrtama okrajových dějových linek. Film by měl být animák / CGI a na DVD/BD by si člověk mohl vybrat randerovanou verzi buď za male / femshep :-) To by bylo super. Je mi jedno že už jsem děl viděl ve hře, tohle by byla krásná připomínka a nemusel bych trávit 150 hodin hraním, abych si všechny 3 díly zopakoval :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit