Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ta N7 nasivka Sheparda opravdu neevokuje. Prece jen to byl program kde bylo vic vojaku. To proc vsichni ocekavaji Sheparda je ze evidentne vybrali cervenej konec jako kanonickej a tam asi prezil :) Ale osobne myslim ze tam nebude....Klidne to muze byt 200 let po trojce a Liare bude porad skoro pubertak...

• LadaVanBar

Ja mam nejaky disgraficky problem, dycky kdyz rano vstanu, trefim nahlasit misto reagovat. opet omylem, asi uz poseste letos, omluva Ghostovi a prosba adminum, at to nahlasit opet ignoruji.

Co jsem chtel napsat je, ze sdilim obavu, pac vubec neusim kdo za tim stoji, takze to bude loterie. Driv mel clovek aspon jakous takous predstavu, kazdy jmeno, at uz Hudson, Druckman, Badowski, je citelny, i kdyz se nemusi libit vsem, clovek vi co od hry muze cekat.

Protoze ted hraju celou trilogii uz asi podvanacte, tak bych si moc pral na 2021 po tom remasteru jeste jeden dil, klidne bez Sheparda, ale aspon s nekterymi postavami z puv trilogie, kde by se respektovalo rozhodnuti ze trojky. 

• Ghost77

Nevim, nevim.. myslim, že to, že našla nášivku s logem N7, zdaleka neznamená, že se naznačuje návrat Sheparda. Mně to spíš evokuje, že je fakt tuhej, ale že chtěj navázat na původní trilogii.. Bohužel odchod Hudsona je podle mě jasný signál, že to nevyvíjí tak, jak by si představoval a nechce pod tím být "podepsaný"..

• Andromeda cough cough 

• TheGGG

to bude cringefest jako celé bioware, celý game awards a většina západní produkce v posledních letech...

• YES, pokračování nejlepší série všech dob. Hra, která má věsměs ocenění 10/10. Už se nemohu dočkat.

• uher

Učebnicový příklad upoutání pozornosti upadající značky.

Vezme se známá postava, která už v příběhu nemá co říct a použije se jako hlavní tahák...

Já už jim prostě nevěřím a ani mě to vlastně nezajímá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit