Mass Effect vs. Anthem: Kde udělal Bioware chybu
-
Trojan ve forme, palec nahoru.
Jsem zvedavej co s tim Anthem jeste vymyslej, jsem rad, ze to jeste uplne neodepsali, dobrejch sci-fi her je potreba. Treba to po roce dalsich uprav konecne bude ke hrani.
-
Tak takovej videoobsah si nechám líbit :)
-
Ale jo, za me dobry. Ani kratky ani dlouhy a narvany informacema.
-
Lol. Tuhle "expertku" rád kdykoliv vynechám. 😁 S Vavrou vyjdou asi nastejno. (:
Úroveň diskuze zde taky kolísá mezi 3-5 IQ body. Asi souvislost s cílovým publikem a nabídce odpovidajici poptavce 🤷♂️
-
-
Úroveň diskuze se ale v intervalu <3-5> IQ bodů pohybuje až po tvém příchodu. Příště prosím tě udělej něco pro sebe i cílové publikum a buď na místo trapnýho povyšování se nad ostatní / ponižování ostatních, napiš něco co má hlavu a patu, nebo to rovnou zabal :) Myslím, že "experta" tvého formátu kdykoli rád vynechá ale úplně každej. :)
-
-
Pecka!
-
Solidně zpracované a podané! 🙂
-
Dobré, moc dobré...
-
DOKONALÝ!!!! DÍKY!!!!
-
ME je srdcovka😍
P.S: Betka je tu pekne nalíčená.
-
Akoze nie, ze by to nebola pravda, ale hlavna chyba Anthemu je proste a jednoducho, ze nemal obsah, nemoze sa hra tvarit, ze je "game as service" a nemat PVP a uplne zalostne mnozstvo PVE, to je podla mna vsetko. BTW ked som hral posledne destiny (rok 2018) mala ta hra podla mna uplne zufaly lore ktory zil len kvoli komunite, v hre nebolo takmer nic a nic nevysvetlovala a prave Anthem mi prisiel, ze sa ASPON snazi a napriek tomu je Destiny uspesne a preco? Pretoze ma obsah...