Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidim GGG a falešný he/he si z toho udělali klikací mejdan.
    • Jack1947
      Klikfest tu je to je bezdebat. *3*
    • Tož to jako nejsem poznat, že to jsem já? Já nejsem tady já? No to bych se na to podíval, kdo tady vlastně jsem a proč tu teda vlastně nejsem. Že tu posmrdivává plno gumákových klonů, to beru, i dkyž to nejsou žádný he/he orgie, ale nefalšovaný bordel. Ostatně, se střízlivostí sobě vlastní a s pokorou vůči gamepado-klávesnicovým hybridům se mi ta moje armáda trochu utrhla ze řetězu, ale jestli něco nepřekousnu, pak jsou to lopaty, co začnou zpochybňovat to, co tak kdysi vtipně po sobě nechal označit kolega péčko, tedy páčkovač. Páčkovač je věc, která ukázala, že když se spojí i s tak blinkavou věcí, jako je K+M, že může vzniknout krásno. Kalkulačky se bez toho neobejdou a PC šamani snažící se klást odpor si prostě zvyknout. Žádná v tom věda.
      • Nejste vy bratranec Vlastíka Plamínka? Taky jste byl odkojen toluenem?
        • loooool
        • Já jsem úplně z jiné dimenze, příteli. Toluen jsme neměli, za to nás solili jasnou osvíceností s vynikající porcí antigumových dogmat a se špetkou selskýho rozumu.
    • Vsak jim prej aspon tu malou radost v zivote *1* Maj to tezky holt...
  • Xbox one + The Master Chief Colletion na Fánoce to jistí :)
  • Veskoslav
    Snad to někdy vyjde i na pc. Sice jo, mám to na Xboxu, ale myš+klávesnice na FPS jsou lepší než páčkovač. A nějaká edice s artworkem atd., to bych kupoval hned.
    • TheGGG
      PC MASTER RACE ret*rd zase trollí.
      • Souhlas. Jen aby Tvá věta byla správně, slovo "master" bych nahradil slovem "warez". Jinak věta opravdu smysl nedává...
        • Potřeboval bych tip na nějakou dobrou onlinovku z warezu...
          • World of Warcraft... Bav se.
    • Jack1947
      27 - mínuskový fantom strikes back! *15*
    • jak jaké fps a jak kdy.. cpat nam to nemusis :) ja si lehnu s padem i ke kdejake FPS bez problemu. Pokud nejde vylozene o PC MP kde na padu nemas narok tak nemam jedinej duvod prknit stim u stolu jen abych AI sundal o pul sekundy driv... *6* ale nechapu proc na trilionty koment tohodle typu vubec odpovidam :D .. *13*
      • snorgrind
        ja si teda radsi sednu ke komplu, nez nekde polosedet/lezet (protoze presne k tomu ty gauce a kresla svadi) u tv kde me pak zacnou bolet zada coz na dobre zidli u PC nehrozi.
        • Dobrý je se stavět na hlavu. Ale takhle hrát jseš schopnej maximálně 6 hodin, jinak tě potom mírně bolí za krkem. Proto jsem se naučil při práci na PC-k levitovat - nejlepšejší.
          • Jack1947
            Odkrví se ti mozek a můžeš omdlít při hraní na hlavě. *15* Jinak vždycky pobavíš he/he. To se ti musí nechat.

LOL, tady se mínusuje dneska ve velkým teda. *3* *2*
        • tohle mě třeba vždycky zajímalo, to jako ležíš na gauči na boku a držíš gamepad v natažených rukách před sebou, nebo ho máš přitažený k tělu? a nebolí tě z toho za chvíli rameno na kterém ležíš? nevadí ti že máš obraz otočený o 90°? já takhle nedokážu ani sledovat televizi, natož něco hrát
          • Pochopis az ti maminka prestane prat ponozky, zacnes vydelavat a koupis si poradnou uhlopricku. Ostatne jako vsichni kdo nedokazou absorbovat jiny zpusob nez u kteryho se uz narodili, toe vlastne strasna frajerina kdyz sedime vsichni u klavesnice s mysi denne doma, veskole, v praci... proste lol kids.
            • a mohl by ses prosím při tom hraní na boku na gauči natočit a hodit to na youtube, ať se i my malověrní naučíme jak se to dělá?
          • Jack1947
            TV lze mít na na držáku stěně natočenou na sebe, taky nechápu jak to někomu příjde pohodlné mimoto že může při neodborném přidělaní nebo kdoví dojít i k neočekávanému pádu.
            • Souhlasím. Já jsem u konzole vždycky taky skončil v sedě na židli, protože to byla ta nejpohodlnější poloha na to, abych měl o všem co se děje na obrazovce přehled. Možná je to tím, že ti lidé mají židle k PC asi takové kvality, jako byly bolševické židle ve školních třídách a pak se není čemu divit, že jim sezení připadá nepohodlné. Je třeba zainvestovat nejen do dobrého "železa", ale také do pořádně pohodlné, ergonomické a nejlépe masážní židle. Já osobně sedím na nebesích, to je vám pohodlíčko.
            • jo mít LCD na zdi v ložnici a pařit v leže na zádech v posteli, to je něco jiného, to by se i dalo
            • já to právě zkoušel a přijde mi to asi 1000x míň pohodlné než si sednout do křesla, nebo tedy sednout na ten gauč když už, tak se ptám jestli v tom není nějaký fígl když jsem slyšel od několika různých lidí že si to hraní v leže na gauči pochvalují, asi dělám něco špatně *7*
    • Pokud by to vyšlo na PC, tak bych se k Tobě přidal a okamžitě koupil.
      • taky
        • Já ne. Stejně bych si k tomu musel připojit gamepad.
          • já bych to hrál na volantu
            • Taky slušnej způsob, mám takhle zařízeno na kalkulačce a spokojenost. Jako ono hrát FPS se dá hrát i s vidlema v hnoju. Ale myš a klávesnice, to je už takovej archaickej a pořád přeceňovanej způsob pro nevyvinutý a evolučně ne moc dobře vyprdlý, co ti budu povídat. Chybí mi tam taková ta pohodlnost a intuice v ovládání jako právě u toho volantu nebo vidlí.
  • xH4wK
    Tu je krasne vidiet, ze su tu takmer sami casual konzolaci..
    Tiez si zahram nejaku tu hru na gamepade, ale je mi nagrc hrat FPS na niecom inom ako klavesnica + mys.. proste zameriavat atd.. sa proste neda, a ten autoaim system je bullsh*t.. naco hram hru ked vsetko za mna robi pocitac ?
    • Hodně zkreslená představa o realitě. Jako srovnání bych klidně vzal svoje staty z BF3 a třeba MW2 z konzole s hromadou PC hráčů, atd atd... Že to nejde tobě, tak to neznamená, že jiný umět nemůžou taky automaticky... Je to cvik, cvik a zase cvik.
      • Tak samozřejmě že sportovec porazí důchodce i s jednou nohou...
        • v Counter Strike nejsou obě nohy zas tak důležitŕ *3*
      • Veskoslav
        Pokud proti sobě pustíš průměrného hráče pc a průměrného konzolistu. A konzolistovi vypneš AA a jiné srandy, tak nemá šanci. Proto vždycky zkrachovaly pokusy o propojení pc a konzolí. Ne proto, že by to technicky nebylo možné, ale proto, že hráči na pc mají výhodu. Což když by zase dali konzolistům nějaký prográmek na "dorovnání", tak by zase byl řev z druhého tábora, proč to mají. Proto taky nakonec CS: GO nemá propojené servry konzole a pc, ale oddělené.
        • Ale jdi ty brepto. Pořád vytahuješ AA, ale větší omyl ( nechci použít ješitně slovo kravina, který mě v první chvíli napadlo) se jen těžko najde. KAŽDEJ, co má na konzolích odehráno tak, jako já... Desetitisíce hodin, tak už jako první věc dělá to, že kraviny typu AA vypne jako první věc po zapnutí hry. Když se zeptám kohokoliv co má nahráno na konzolích, tak nikdo by to neměl zapnutý. Jedinej efekt co to dělá, že na někoho míříš, před tím hráčem proběhne další nepřítel a aiming ti sjede na toho co utíká pryč zatímco tě ten první zabije. A na to přijde i newbie po první smrti, takže teorie o AA opravdu ne jako. To vhodný slovo je prostě jenom TRÉNINK. Nic víc, nic míň. Není to výhoda, ale otravná věc. Každej ti potvrdí, že prěsně takhle to je. Každej kdo někdy měl doma konzoli a hrál třeba CoD online.
          • silácké řeči má na netu každý, ale jakmile dojde na praktickou zkoušku LAN bitvy na gamepadech proti K+M, konzolista vždycky "nenápadně" vycouvá *1*
            • aneb jak vždycky říkám, pojďte se sejít v nějaké LAN herně a vyřešit to jednou provždy *3*
    • Tož to jsou pořád ty stejný teploušský K+M gumoviny. Ani se nemá cenu vyjadřovat. Ale on byl tenhle panáček od hranic vždycky na games nějakej divnej.
      • Falešný he/he. Hlavně že ten starý má rád jak K+M tak i gamepad. Teploušské je tvrdit že gamepad je lepší na FPS. Bez AA a podobných je to hodně blbě hratelné a nevidím v tom žádnou zábavu,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit