Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běžte už s tím multiplayerem do pr*ele, kravaťáci! Ne do mé, ale do své.
    • Ethy
      Tuhle reakci bych pochopil třeba u coop MP u ME3, ale tady se ten MP celkem hodí, tk nevim co řešíš *7*
      • ZvacA
        To je otázkou. Sám jsem na třetího Payna zvědavej, ale je třeba taky pochopit ty, kteří jsou stále vůči tomuto dílu skeptičtější a popravdě se jim v tomhle případě ani nedivím. Jakmile dneska u nějakého pokračování titulu, u kterého jsme blbnuli za mlada, a který měl svá specifika, zazní slova jako "nový" styl a "nejnovější z nejnovějších " přídavků jako kupříkladu multiplayer, který v předchozích dílech roli vůbec nehrál hlavně kvůli tomu, aby se vše jen zavěnovalo hře pro jednoho hráče, určitě nebudou všichni řvát nadšením. A souhlasím s nimi, multiplayer u hry jako je Payne je sice představitelný, ale ničím zase tak lákavý. Nedovedu si představit, co přesně bude cílem - parta Paynů nebo jinak oháknutých postaviček bude pobíhat po vytyčeném městě a ve skocích a se zapnutým bulletem timem se budou snažit navzájem se trefit? To nezní jako bomba a nehledě na fakt, že už samotné dělání na multiplayeru znamená ne úplné věnování se singleplayeru, který přiznejme si, je u Maxe velmi důležitý. Dejme tomu, neviděl jsem - nemůžu soudit a třeba to provázání se singleplayerem nějaké bude a taky chápu fakt, že se snaží prodloužit dobu, kterou by hráč měl tomuto titulu věnovat, ovšem přesto se domnívám, že cpát do něj složku režimu pro více hráčů není z nejlepších kroků.
      • Řeším to, protože dělat multiplayer je děsně trendy. K Maxovi se hodí víc pořáně vybroušenej singleplayer, ne singlplayer slepenej dohromady s multiplayerem.
  • Inquisitor
    Už jsou fakt trapný tím prosazováním multiplayeru za každou cenu do každý hry. A samozřejmně nesmí zapomenout na impletaci facebooku a youtube, aby mohl každý vidět jak mi to pěkně jde. Když už to tam musí být, tak ať mi ho aspoň nenutí. A ne aby mi během hraní sp každou chvilku vyskakovali nějaký okna, že se mám někam připojit.
    • Z pohledu vývojáře je implementace facebooku docela výhodná, zaprvé uspokojí potřeby "cool" hráčů že mají všechno na facebooku, a za druhé ta hra postuje na jeho facebook, a všichni jeho přátelé to vidí, tzn Reklama naprosto zdarma...
    • No, ještě že nás vývojáři ty hry nenutí hrát. Jinak nevím, co bys dělal.
  • Nesnáším online multiplayer! Mám radši promakaný singleplayer a možnost zahrát si příběh v coop s kámošem po lance. Když neni tohle tak si zahraju raději něco z boty, protžoe je to větší legrace než z většinou anonymních hráčů online.
  • Mechwarrior_bw
    čim viac sa o tejto hre dozvedám tým viac mi je jedno čo do toho na*erú ... pre mňa Max Payne 3 v roku 2012 nevíde tak ako zatial u mňa nevyšiel SoF 3.
    • Přesně, když si vzpomenu na SoF2, tak marně si přeju aby vzniklo pravé pokračování, ne jen nějakej nepovedenej klon...
    • naopak, cim vic se o MP3 dozvidam tim vic se tesim...
      • teba asi prvé dva diely dosť iritovali *13*
      • Mechwarrior_bw
        vieš čo ja ti to verim, myslím, že väčšine sa bude MP3 páčiť a hodnotenie neklesne pod 85 zo 100.
  • Ethy
    Snad to bude aspoň stejně dobrý jako dvojka :), těším moc, jedna z mých nejoblíbenějších herních sérií vůbec ;)
  • "Díky tomu ví lidé méně o vzniku samotné hry a je větší šance, že je překvapí a úplně jí propadnou. O to usilujeme" Nebo už asi tuší, že to bude průser, tak toho ven radši moc nepouští a ohání se multákem, kterej je nám fandům původního Maxe u zádele.
  • Skeptičtí mudrcové si tady dali sraz, koukám. Tu hru dělá Rockstar a ne 2K Czech pod vlivem amerických investorů...
  • Jak dlouho budou ti idioti ještě vytahovat ten multiplayer??? MP u her je něco úplně jiného než SP. Je to dlouhodobá záležitost jak pro vývojáře (vydávání patchů a nových map, technická podpora), tak pro hráče (trvá nějakou dobu, než se naučí všechny funkce hry nebo si odemknou nové zbraně, a u kvalitního MP zůstanou tak dlouho, jak to jde). Tenhle současný trend je neskutečně komický, protože u 90% her to dopadne tak, že MP je buď zabugovaný a skoro nehratelný, nebo jsou servery měsíc po vydání prázdné.
  • To bude zas fail. Už ten obrázek krabice s prosluněným městem, to se k noir stylu opravdu hodí...
  • Stále viac mi príspevky typu "proslunene, tam nebude žaden noir styl" pridu ako WTF ! Prečo by tam zas musel byt noir styl ?? Nehovorím že sa mi v 1,2 nelubili ..tam to pasovalo..ale snad by ste nechceli aby Max ostal v New Yorku aj po tom všetkom čo sa mu stalo, ved by musel spachat od tolkej depresie samovraždu. Takto to aspon dáva logiku. Odišiel preč, daleko, pracovať pre niekoho. Okrem toho na tom robi Rockstar takže to určite"prepadák" nebude !!
    • Jde o to, ze noir styl je ve hrach naprosto unikatni. A max Payne to jeste dovedl k dokonalosti. Third person akci z proslunenych mest s rychlymi auty a prsaticemi na kazdem kroku je na trhu spousty, ale kvalitni noir hra s perfektnim pribehem a atmosferou je pouze Max Payne. To je je jako kdyby z Call of Duty udelali kvalitni adventuru. Proc proboha? Proc tomu nedaj jinej nezav a neprzni pribeh Maxe, ktery muze jednou nekdo pojmout seriozne...
      • Zjistěte si, chytráci, něco o "prosluněnosti" brazilských velkoměst. Jsou to města s nejbrutálnější a nejintenzivnější kriminalitou na světě (pomineme JAR). Špinavost a prohnilost Sao Paula spolehlivě nahradí temnou atmosféru New Yorku. Tady nepůjde o Miami.
        • Vaše prosluněná idylka: http://nextnature.net/wp-content/uploads/2007/12/slum1.jpg
          http://www.latinamericanstudies.org/brazil-estrutural-slum.jpg
          http://sobek.colorado.edu/~salucci/Blog/files/page3_blog_entry58_1.jpg
    • No ved prave pre ten styl. Pretoze ten prave tu hru charakterizuje a robi ju vynimocnou a nie iba tuctovou 3rd person strielackou. Takze je pochopitelne, ze sa to ludom nepaci. Pretoze treti diel nemusi byt zly, ale zatial to vyzera praveze tuctovo ako kazda druha strielacka na trhu.
      • Lenže ako môže niekto tvrdit že to bude tuctová hra, ked sme zatial videli len nejak screenshoty a nič moc nehovoriaci trailer ?? Ten príbeh mi až tak tuctovo nepripadá. To že sme niečo podobné videli vo filmoch (kuriér..) ešte neznamená že by nás tu muselo v hre úplne odradiť. Ja naopak vítam v Maxovi akékoľvek novinky...skôr si neviem predstaviť čo by v tom NOIR yorku ešte tak mohol robiť, ked už sa stihol pomstiť snád aj nevinným. Dobrá hra to môže byť aj bez noir atmosféry.
        • Ja netvrdim, ze bude, ale ze tak (teraz, zatial) vyzera.
        • Max Payne bez noir je jak GTA5 bez kradeni aut. Je to zaklad, kterej od te hry hraci cekaj. Samozrejme ze to muze byt hra dobra i bez toho, ale pochyby tu budou dokud nevyjde a nepotvrdi se to.
          • Mechwarrior_bw
            človeče ja ti neviem, pozri si zahraničné hlavne konzolové fóra, hráči očakávaju GTA-style akciu (dokonca tam niektorí chcú vozidlá a ich tuning!) a zvysoka na noire detektívnu akciu kašlú ... Napokon spustilo sa aj niekolko petícii na zachovanie pôvodného rázu hry ale podpísalo ich minimum ludí. Jednoducho dnes tu máme konzolovú generáciu hráčov ktorá určuje smer a podla toho bude trojka vyzerať... dopyt=ponuka.
            • Mechwarrior_bw
              to ako dnes vyzerajú hry určujú konzolový hráči, pretože konzole sú dominantnou hernou platformou.
            • Nedělej že za všechno mužou konzolisti, pěkně si nad tím myješ ruce a házíš všechno na ně, k smíchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit