Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 cpe příběh i do multiplayeru
4.5.2012 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
najs, muze to byt dobra odreagovacka. rozhodne to vitam
-
Tak na singl se těším, ale ten multiplayer mi připadá více než podivný, hlavně jeho fíčury a mechaniky... nuž nechám se překvapit *4*
-
Unreal rulez :D
-
tak jsem se rozhodl projít si první dva Max Payny znova, otázka je, s kterými mody? Co se týká prvního dílu, tak asi kung-fu mod a 2. díl - Punisher mod. Nebo máte lepší nápad?
-
Neměl bys ty třeba... něco jiného?
-
stejne si myslim, ze na hejtovani je jeste moc brzo...
-
Ano sam jsi spravne vlastne napsal, ze multiplayer pro tuto hru, je zcela zbytecny. A bullet time obsahuje X desitek dalsich her. To opravdu nejde brat jako podstatnou spolecnou vec s minulymi dily...
-
tak on by se tezko udelal multiplayer s noir atmosferou, to by to clovek moh hrat tak leda hodku dve a pak si jit prostrelit hlavu... I kdyz v BF3 je to takova simulace noir, clovek to chvili hraje a jde od toho s pocitem, jak je vsechno na ho*no a hrouti se to :)
a co to ma spolecnyho? kdyz uz nic jinyho tak bullet time, toho je v multiplayeru dobre zvladnyho opravdu malo a takhle z pohledu treti osoby je to jeste lepsi. -
tak to je mi hrozne lito, ze ti to nesedi...
-
ja na tom taky nevidim nic spatnyho... projedu si pribeh a pak poradne zbullettimuju celej internet :D
-
slysel sem zvesti, ze dvojku uz daji a k jednicce, prej kdyby to pro ne byla ziskova zalezitost, tak by to udelali, jenze by s tim bylo moc s*ani a evidentne jim to za to nestalo... (vsechno info od zdroje "jedna baba povidala" takze brat s rezervou)
-
v tom pripade nevim, proc nechces hrat maxe payna... co se bullet timu tyka, tak nikde jinde neni udelanej lip, pribeh je naprosto kickass, clovek se dokaze do Maxe vzit a pokud umis aspon trosku anglicky, tak po dohrani tehle dvou her pro tebe taky budou mit neco specialniho.
-
Ja jsem svym zpusobem nadsen, protoze se dokola potvrzuje co hlasam od prvnich poradnych informaci o tretim dile - toto uz neni Max Payne...
-
mas bod :D
-
Jo napady celkem pekny, ale co ma probuh ten styl multiplayeru spolecnyho s Maxem Paynem? Odpoved je totalni nic...
-
Co konzolisti co maj doma PC a taky se na D3 tesi ? (to je taky moznee) :DDD Vašku. :D....
-
ja s tebou plne souhlasim smajdale. Bullet time je ta nejnudnejsi vec co znam :) Za tohle by mi nadal i muj nej kamos pro kteryho jsou puvodni Maxove modly. Pro me je to jedna obrovska nuda, a trojka jednoznacne vede na zebricku nudnosti na prvni pohled. *1*
-
takovýhle 3rd preson blbnutí v MP mě vždy bavilo řádově 1 odpoledne. I to možná bylo někdy moc. Zýv.
Ne pardon, zýv s příběhem. -
To sem rád ,multák mám rad
-
Tak se propleskni a po večerníčku spát ;)