Přejít na výpis diskuzí
Max Payne: Valhalla je fan film, ze kterého oči nebolí
14.5.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
No dost hrůza... Jedna * za snahu...
To je 100x lepší i tahle pošahanost: http://www.youtube.com/watch?v=E5yztH8slN0&feature=fvwrel *1* -
Jojo kvalitni amatersky vytvor. Sice nemuseli kopirovat dopodrobna vylozene sceny ze hry, ale i tak vazne super.
Co se tyce profesionalniho filmu, opravdu kdo nevidel, at se na nej radeji nediva. Je to totalni brak. S pribehem, atmosferou a vubec celym Max Paynem to ma spolecneho jen nazev. To by mozna i Uwe Boll dokazal natocit neco lepsiho... -
-
Zas tak strašný to nebylo, ale rozhodně to nepotěšilo... nejmenovat se hlavní hrdina Payne, tak bych ani nepoznal, že je to podle hry... Wahlberg mi tam prostě neseděl a černý Jim Bravura tuplem ne *1* Já jsem to hodnotil za 65%, takže lehčí nadprůměr.
-
-
Ja sa natocim rano na hajzli a bude to zrovnatelne.
-
-
autobusari sa maju. vždycky som im zavidiel tie odpruzene kresla a velky volant v kline!
-
-
Ježíši Kriste, kdy už se naučíte základní fakt - pokud chci hrát střelbu z pistole a nemám reálnou a musím fingovat zpětný ráz, měl bych si alespoň jednou vyzkoušet střelbu z reálné zbraně...od první chvíle je to pohřbeno idioty debilně mávajícími s pistolkami jako pětileté děti hrajícící si na vojáky.
-
-
aspoň s tím mávají. bábovka v black mesa fan filmu to držela jak cákací flintu
-
tohle je fan film na Maxe, ne na ARMU. Tohle bylo asi posledni co me zajimalo.....ale treba se chytnou za hlavy v hollywoodu kdyz jim to tam napises
-
-
odpad na 2
-
Ten hlas mi prisiel nejaky divny ale inak to maju u mna za 1!