Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je sice vsechno hezke, ale co bude az se mile EA uraci, ze uz hru dale podporovat nebude a vypne servery, coz mimochodem dela hodne rado.
    • JohnyTheZik
      EDIT: double post
    • JohnyTheZik
      EA vypina servery u her, kde je pocet online hracu pod jednim procentem, a proto neni divu, ze vypinaji servery u her jako je FIFA, NHL apod., kde starsi rocniky uz nikdo nehraje (popr. trva hodne dlouho, nez nekoho najdu)... Takze ne, tyka se to predevsim konzoli a jeste k tomu sportovnich her, ktery jsou delany tak, aby se kazdej rok kupovaly znovu a znovu..

A je sice pravda, ze to nejsou online only tituly, ale nevidim logiku za tim, nadavat na to, ze vypne servery u her, ktery nikdo online nehraje.. Chapu nostalgii (obcas si zahraju stary diablo nebo starcraft) apod., ale troufnu si tvrdit, ze to zrovna u tohohle Sim City nenastane..
      • A co je jim po tom, kolik lidi hraje nebo nehraje titul, ktery si koupili? Kdyz se mrknu na svoji sbirku games (prevazne postarsich), tak si muzu kdykoli zahrat libovolnou z nich (a obcas se k nejakym vracim) ... musel bych byt magor abych dal byt korunu za neco, co zitra nemusi fungovat.
        • JohnyTheZik
          Jenze ty si u vsech tech her muzes zahrat singla stejne jak to delas ted, docela podstatnej rozdil. A kdyz je tam tcp/ip multak, tak ten si zahrajes i ted.. Jde jen o klasicky internetovy hrani proboha..
      • To je sice pravda, ale porad se mi ani trochu nelibi myslenka, ze ja zaplatim za hru, kterou si za par let uz nebudu moct zahrat.
        Jasny, vetsina lidi se k ni uz treba nevrati, ale nikdy nevis. Trebas dalsi dily Sim City budou na houby a tak se clovek rad vrati ke starsimu dilu.
        Proste tahle nutnost byt online pro SP hru je uplna kravina a neobhaji to at se snazi sebevic.
        Stejne vsichni moc dobre vi, co je hlavnim duvodem.
        • JohnyTheZik
          Smarja, co jsem se tu snazil rict je to, ze vypinaj servery predevsim u konzolovejch a obzvlast pak u sportovnich her (viz seznamy bezne dostupny na netu).. Mam od EA spoustu starejch her a vetsina online porad funguje (snad az na nejaky C&C), takze je to tu zbytecne moc hroceny.. tot vse, nerikam, ze to je spravny.
      • Problem u tyhle hry bude, ze kdyz vypnou servery, nezahrajes si online ani offline a hru muzes vyhodit. Na nejakej pozdejsi offline patch muzeme kvuli EA zapomenout.
  • Prochik
    Na Steamu je zrovna v dealu SC4, takže na tenhle chystaný nepodárek hodim bobek a jdu si stavět bez omezení. http://store.steampowered.com/app/24780/
    • Paulcz
      pche, poslední dobrý Simcity bylo 2000 :)
      • smejki
        nebylo. nedávno jsem na něj zas čumnul a je to v porovnání s SC4 primitivní hříčka.
      • Ale no tak, to už se vyžíváš v historii nebo v nostalgii :))
  • S pánom Bohom, idem od vás, neublížil som, žiadnemu z vás ...
  • Tak nadšení z této hry postupně opadá. Až 100 000 obyvatel na jednoho města, no panejo to bude metropole... Neustálé připojení k netu mi vůbec nevadí, ale vadí mi jejich úplně zbytečné argumenty kterými chtějí říct, že jinak by ta hra nebyla tak dobrá kdyby to tam nebylo, což není tak jisté. Píšu to pořád, ale zatím to teda nevypadá na pokračovatele Sc4- malé města nereálně vypadající, nepropojená tak jak by logicky měla být, chybějící propracovaná doprava (což je u města základ), atd.
    Hlavně že se s tím nereálně vypadajícím a fungujícím paskvilem budu moci pochlubit na socilálních médiích jakej jsem borec.
    • Keyz
      Celé to nějak zmenšily.Požadavky budov ( tuším 6000 pro jadernou elektrárnu) apod.
      Navíc požadavek byl pouze na počet obyvatel.
      Oproti SimCity 4 to vypadá hodně odlehčené.
      -Servery EA budou počítat reálné dopady na 100k město když bude mít jadernou elektrárnu,kasíno a dálnici...
      • Tak nějak moc nepředpokládám, že koho hodně bavila SC4 tak bude z nového Sim City nadšenej. Ale fanouškovská základna takovéhoto konceptu asi bude bohužel větší.
        • Fanouskovska zakladna bude vetsi mozna tak v prvnich par mesicich po vydani. Az casual hraci zjisti jaka je to s*acka pujdou od toho. U Simcity 4 byl taky odliv casual hracu kvuli pocatecni obtiznosti hry (vetsina jich naplacala na mapu co se dalo a pak mesto rychle krachlo). Ti co u toho vydrzeli se to naucili spravne hrat a i po tech letech jsou jich statisice.
          Garantuju vam, ze komunita da od tohohle socialniho paskvilu ruce pryc.
          • walltar
            Hlavně problém s děláním her pro casual hráče je, že oni sou jak kobylky. Skáčou od jedné hry ke druhé. Sim city pro ně bylo těžké protože by se mu museli věnovat ale to není pro ně. Problém je, že necasual hráči často hrajou protože je baví objevovat a učit se hrát hry ... tím pádem se ty dvě skupiny neslučují a tohle sim city prostě pro necasual hráče nebude. Bohužel casualů je víc a kolik hru hraje lidí 2roky po vydání dneska studia nezajímá ... navíc kdo hraje hry dlouho nekupuje často nové.
            • Ano mas pravdu, ale je tu problem v tom, ze u tehle hry nevychazi novy dil rok co rok. Z toho vypliva, ze nebude kam prejit dal jako treba u BF nebo sportovnich her. A to znamena smrt hry.
              Ja to rikam porad, ze Maxisaci stravili prilis mnoho casu na SIMS a ted se to projevuje i na jejich nejstarsim diteti.
              Ja uz si davno nasel alternativu v serii Anno, ale k SC4 se porad rad vracim, staci nejake video na youtube a uz to znova instaluju. *1*
        • walltar
          Tak zase nic .... třeba někdo udělá Sim City na kickstarteru i pro lidi s celým mozkem. *9*
  • No jasně takový simulátor společnosti , který bude pro EA získávat data zdarma a ještě si ho hráči budou platit .... No to nemá chybu ;)
    • No jo. Jakmile postavíš kasínové město tak EA o tobě bude vědět, že jsi gambler a prodá to vládním agenturám. *1*
  • Hm, neviem ako inak to nazvat nez double fail...Tak Origin k tomu + neustale pripojenie k netu, a ak bude tie cloudove servery tak stabilne ako Origin, tak s panom boho...A este maly detail, bude to pod cloudovymi servermi Ea, takze sa pripravte, ze pod dvoch rokoch vypnu a mozte si hrat viete co, vsak tusim uz ani Fifa 2010 nejde hrat cez net, lebo jej vypli podporu...Jeden cisty win a to pre developera hry.
  • Keyz
    Tedy moderní PC neumí neustále simulovat základní ekonomické,matematické a další údaje o městech které hráč vytvoří?
    To bych se divil.Pochybuji,že tam budou opravdu složité modely.Pak by to běžný hráč moc nepochopil.
    - Hlavně jak to bude s podporou modifikací,a podporou hry po delší době.Kdo zaručí,že server poběží pořád atd.V SimCity 4 jsou skvělé modifikace a není problém si to zahrát i po delší době.
  • FeebeEWN
    u Diabla mi taky vadila nutnost být neustále online, ale když se na to člověk podívá z jinýho úhlu, tak zjistí, že hra, co je stavěná na online aukci nejde udělat offline. To by se potom cheatovalo jak na běžicím páse a prodávat tam itemy by nemělo smysl. Kor u RMAAH...
    • walltar
      Stačilo by vyčlenit lidi co hrajou offline z aukce a je to ... de jenom o to dát jim tu možnost. Ono ale potom by Blizz zjistil že většina lidí tu jejich slavnou akci nepoužívá protože hraje offline.
      • FeebeEWN
        jenomže ta hra je POSTAVENÁ na online aukci... Hrát jenom s tím, co ti padne je pěknej opruz a dost hru ztěžuje. Mluvím o infernu. Tam pokud nenakoupíš, tak končíš.
        • walltar
          Podle mě by se s tím dost lidí smířilo a hrálo offline. Inferno sem nehrál .. zase tak dlouho mě hra nebavila. Sem dohrál hru se všema classama a nechal sem toho. Ale pokud by měl člověk problém tak by si prostě hacknul do hry item jaký by potřeboval ... obdoba aukce.
      • Online připojení u Diablo mi nedělá žádný problém. :)
        • walltar
          Mě taky ne. Ale sou lidi, kterým to problémy dělá a celkově zezačátku bych byl radši kdyby bylo Diablo offline protože mjě dost lagovalo. Ale neřešíme tu jestli s tím já nebo ty máme problém ... řešíme absenci možnosti zvolit si jestli chci hrát offline nebo online. To je celkově teď moderní trend dělat všeno tak aby to uživatel mohl co nejmíň upravit dle svého.
          • To souhlasím. Sice nevím, jak by to v Blizzardu udělali, abys nemohl v offlinu nacheatovat něco a pak to online prodat ale nejsem programátor. :)
  • bla bla bla.. blbosti. ochrana, nic ine..
  • walltar
    Jo to mě přesvědčili ... prostě je to to samé jako Diablo 3 ... nechme náš server dělat něco co by zvádlo PC na kterém je hra nainstalovaná a udělat crack je mnohem těžší. Každopádně pokud nepůjde hru zkusit před koupí tak jde mimo mě. Od EA nekoupím nic aniž bych si to napřed zahrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit