Přejít na výpis diskuzí
Maxis vysvětlili nutnost online připojení v SimCity
21.12.2012 | Adam Homola
71 příspěvků
-
Sem asociál a nechcu hrat s lidma, chcu hrat sam, co ted ?
-
-
Si kup Sim City 4, momentalne 2.49€ na Steame :)
-
-
Sim City 4 uz mam, chcu nove sim city asocial edišn. Proc maxis nechce moje penize?
-
-
Chce tvoje peniaze, ale podla svojich pravidiel. Osobne ma skor stvu regionalne omedzene hry na Steame. EA aspon ryzuje vsetkych bez rozdielu :D
-
-
-
Počkat na asociál modifikaci *3*
-
Já osobně chci hrát s lidma ... ale ne Sim City.
-
-
Pravda.
BTW vsude se do her dava colorblind mode. Chcu aby zacali davat asocial mode.
-
-
-
Hm, neviem ako inak to nazvat nez double fail...Tak Origin k tomu + neustale pripojenie k netu, a ak bude tie cloudove servery tak stabilne ako Origin, tak s panom boho...A este maly detail, bude to pod cloudovymi servermi Ea, takze sa pripravte, ze pod dvoch rokoch vypnu a mozte si hrat viete co, vsak tusim uz ani Fifa 2010 nejde hrat cez net, lebo jej vypli podporu...Jeden cisty win a to pre developera hry.
-
No skvělý - až už nebude lukrativní udržovat servery v provozu, tak je EA vypne a hra pak bude k h*vnu *16*
-
-
a nebo postupem času zjistí, že by bylo úplně nejlepší, kdyby si hráči začali platit i za singleplayer, páč je to stejně takový skrytý MMO ....:(
-
-
Tedy moderní PC neumí neustále simulovat základní ekonomické,matematické a další údaje o městech které hráč vytvoří?
To bych se divil.Pochybuji,že tam budou opravdu složité modely.Pak by to běžný hráč moc nepochopil.
- Hlavně jak to bude s podporou modifikací,a podporou hry po delší době.Kdo zaručí,že server poběží pořád atd.V SimCity 4 jsou skvělé modifikace a není problém si to zahrát i po delší době. -
výborně polovina hry zase nebude ani v PC, děkujeme D3
-moc mě tahle novinka nepotěšila, tohle jim teda nekoupím, nejsem zvědavý na lagy, pády, errory a kdo ví co ještě a jakože 100% budou -
dodatek...
A až za dva roky EA servery vypne, budou hráči kde? V ř*ti. Zlaté SC3k či SC4. -
Vyhlašuju bojkot na kupování vecí od EA odted to budu pouze stahovat. když maji tu drzost posmívat se THQ že jsou na nic že oni nekrachnou že to mají zařízeno tak prosím uvidíme jak se vám bude líbit tahle statistika prodané: 400 000 upirátěné : 50 000 000
-
-
Omyl, ked bojkot tak ani nestahovat. To by sa potom ohanali udajmi kolko kopii bolo udajne upiratenych a len to zbytocne viac drazdi kravatakov.
-
-
o to jde uvědomí si že o hry je zájem ale ne o podporu tohodle přistupu je to takový zdvižený prostředníček že hry dobré ale přistup k zakaznikovy nulovy takže ode mně penize : 0
-
-
A to se prave pletes. Oni si to vzdycky otoci podle sveho a proste a jednoduse to svali na piraty.
Jedine cim by jsi timto dosahl by bylo, ze se na PC platformu vyprdnou uplne a nechaji zde jen F2P hry.
Kdyz chces bojkotovat, tak jejich hry proste ignoruj nebo ignoruj ty hry, kde ti neco vadi. A ani nestahovat, jinak to nema cenu.
Kdyz budou male prodejni cisla i warez, tak se nebudou mit na co vymlouvat. -
ale vacsina hier od ea nieje ani dobra
-
-
-
-
no ono je to pekne ale 1. je to EA co rada vypina serveri a nevyda nic ako lan/offline patch, 2. to neni diablo kde sa hra v parte su tam aukcie a pribudne pvp + je to blizzard co nerobi podobne prasarne a nevypina serveri 3. wtf naco mi je pri stavani mesta net a vypocty akoze su take narocne ze to nezvladne priemerne herne pc to mi akoze chcu povedat ??? toto si rozhodne nekupim naco mi je hra ktoru si o 5r nezahram nato mam cod bf co su sezonne zalezitosti..
-
To je sice vsechno hezke, ale co bude az se mile EA uraci, ze uz hru dale podporovat nebude a vypne servery, coz mimochodem dela hodne rado.
-
-
EDIT: double post
-
EA vypina servery u her, kde je pocet online hracu pod jednim procentem, a proto neni divu, ze vypinaji servery u her jako je FIFA, NHL apod., kde starsi rocniky uz nikdo nehraje (popr. trva hodne dlouho, nez nekoho najdu)... Takze ne, tyka se to predevsim konzoli a jeste k tomu sportovnich her, ktery jsou delany tak, aby se kazdej rok kupovaly znovu a znovu..
A je sice pravda, ze to nejsou online only tituly, ale nevidim logiku za tim, nadavat na to, ze vypne servery u her, ktery nikdo online nehraje.. Chapu nostalgii (obcas si zahraju stary diablo nebo starcraft) apod., ale troufnu si tvrdit, ze to zrovna u tohohle Sim City nenastane.. -
-
A co je jim po tom, kolik lidi hraje nebo nehraje titul, ktery si koupili? Kdyz se mrknu na svoji sbirku games (prevazne postarsich), tak si muzu kdykoli zahrat libovolnou z nich (a obcas se k nejakym vracim) ... musel bych byt magor abych dal byt korunu za neco, co zitra nemusi fungovat.
-
-
Jenze ty si u vsech tech her muzes zahrat singla stejne jak to delas ted, docela podstatnej rozdil. A kdyz je tam tcp/ip multak, tak ten si zahrajes i ted.. Jde jen o klasicky internetovy hrani proboha..
-
-
To je sice pravda, ale porad se mi ani trochu nelibi myslenka, ze ja zaplatim za hru, kterou si za par let uz nebudu moct zahrat.
Jasny, vetsina lidi se k ni uz treba nevrati, ale nikdy nevis. Trebas dalsi dily Sim City budou na houby a tak se clovek rad vrati ke starsimu dilu.
Proste tahle nutnost byt online pro SP hru je uplna kravina a neobhaji to at se snazi sebevic.
Stejne vsichni moc dobre vi, co je hlavnim duvodem. -
-
Smarja, co jsem se tu snazil rict je to, ze vypinaj servery predevsim u konzolovejch a obzvlast pak u sportovnich her (viz seznamy bezne dostupny na netu).. Mam od EA spoustu starejch her a vetsina online porad funguje (snad az na nejaky C&C), takze je to tu zbytecne moc hroceny.. tot vse, nerikam, ze to je spravny.
-
-
Problem u tyhle hry bude, ze kdyz vypnou servery, nezahrajes si online ani offline a hru muzes vyhodit. Na nejakej pozdejsi offline patch muzeme kvuli EA zapomenout.
-
-
-
"Win-win?"
Určitě ne. Pro hráče je to jasná ztráta - přichází tím o čistý offline singleplayer. Pro vydavatele to doufám bude znamenat horší prodeje, aby si příště nenárokovali víc kontroly, než jim přísluší a věnovali pozornost tomu, co některým jejich zákazníkům vadí.