Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ono je to pekne ale 1. je to EA co rada vypina serveri a nevyda nic ako lan/offline patch, 2. to neni diablo kde sa hra v parte su tam aukcie a pribudne pvp + je to blizzard co nerobi podobne prasarne a nevypina serveri 3. wtf naco mi je pri stavani mesta net a vypocty akoze su take narocne ze to nezvladne priemerne herne pc to mi akoze chcu povedat ??? toto si rozhodne nekupim naco mi je hra ktoru si o 5r nezahram nato mam cod bf co su sezonne zalezitosti..
  • Vyhlašuju bojkot na kupování vecí od EA odted to budu pouze stahovat. když maji tu drzost posmívat se THQ že jsou na nic že oni nekrachnou že to mají zařízeno tak prosím uvidíme jak se vám bude líbit tahle statistika prodané: 400 000 upirátěné : 50 000 000
    • Omyl, ked bojkot tak ani nestahovat. To by sa potom ohanali udajmi kolko kopii bolo udajne upiratenych a len to zbytocne viac drazdi kravatakov.
      • o to jde uvědomí si že o hry je zájem ale ne o podporu tohodle přistupu je to takový zdvižený prostředníček že hry dobré ale přistup k zakaznikovy nulovy takže ode mně penize : 0
        • A to se prave pletes. Oni si to vzdycky otoci podle sveho a proste a jednoduse to svali na piraty.
          Jedine cim by jsi timto dosahl by bylo, ze se na PC platformu vyprdnou uplne a nechaji zde jen F2P hry.
          Kdyz chces bojkotovat, tak jejich hry proste ignoruj nebo ignoruj ty hry, kde ti neco vadi. A ani nestahovat, jinak to nema cenu.
          Kdyz budou male prodejni cisla i warez, tak se nebudou mit na co vymlouvat.
        • ale vacsina hier od ea nieje ani dobra
  • MickeyMutant
    "Win-win?"

Určitě ne. Pro hráče je to jasná ztráta - přichází tím o čistý offline singleplayer. Pro vydavatele to doufám bude znamenat horší prodeje, aby si příště nenárokovali víc kontroly, než jim přísluší a věnovali pozornost tomu, co některým jejich zákazníkům vadí.
  • No skvělý - až už nebude lukrativní udržovat servery v provozu, tak je EA vypne a hra pak bude k h*vnu *16*
    • a nebo postupem času zjistí, že by bylo úplně nejlepší, kdyby si hráči začali platit i za singleplayer, páč je to stejně takový skrytý MMO ....:(
  • dodatek...

A až za dva roky EA servery vypne, budou hráči kde? V ř*ti. Zlaté SC3k či SC4.
  • Tohle bych překousl. Origin ale nepřekousnu.
  • výborně polovina hry zase nebude ani v PC, děkujeme D3
    -moc mě tahle novinka nepotěšila, tohle jim teda nekoupím, nejsem zvědavý na lagy, pády, errory a kdo ví co ještě a jakože 100% budou
  • Yay!!! To je parádní. Nicméně jsem zvědavej jak dlouho bude trvat klukům ze Scény obejít to.
    • Asi tak dlouho, dokud neudělají emulátor.
      • si podle mně udělají vlastní servery jak to bylo u Silent Hunteru 5 a Assasins Creed II

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit