Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted jsem videl nejake video ze hry; škoda že dneska se v hrách nenosí fyzika a všechno je o rychlém skákání sem a tam, nahoru a dolu. vadí mi to i v hrách na vojáky, ale tady to zvlášť bije do očí když hrajete za mecha který neco váží
  • ve war thunder mas taky boty a nikomu to nevadi *3*
  • Hele mě tam třeba ti boti přišli docela dobrej nápad. Né originální (LoLko a jiné MOBA hry) ale dobrej. Je ale pravda, že jsme u toho s kámošem vydrželi necelou hodinu (naštěstí měl Origin nějakou akci). A to jsme byly v jedné místnosti, takže jsme to rovnou všechno řešili.
    Bohužel mě už nic moc neříkají hry, kde se nedá kooperovat na vyšší úrovni jak "zaber bod A". Střílečky pro sólisty už neberu.
    Osobně mám radši, když díky pomalýmu a naplánovanýmu postupu s jištěním z týlu od snipera/pozorovatele vyprasim základnu lidských protihráčů v armě, než dvacet twitchgamerů za dvacet vteřin v tiánovi. To už radši i ten Planetside, kde si víceméně rychlost hraní vybíráš sám tím co děláš.
  • Jack1947
    Jojo, kdybych ale napsal já o hře kterou jsem nehrál že je blbost a kravina tak bych to schytal až až.

    Jinak pravda no nemá smysl se s někým vybavovovat kdo jen píše že je to příšerná hra ... ale nemá co na to říct kdyby napsal že to není nic pro něj, tak to beru.
  • S Jackom naozaj nemá cenu diskutovať, s opicou v ZOO si pokecáš na vyššej úrovni... Jediné čo vie, je vypisovať tony zbytočností pod články.
  • Jack1947
    Když si noob a neumíš mířit tak se ti taky pistolka hodí no... jinak jsou tam mechy? jsou jsou hlavní náplní hry. Navíc pro mne to je zábavnější... než sedět v mechu který sundá jiný hráč protože si zaplatil a má na to tudíž "Větší právo".
  • Pobavils...
    Jak vůbec někdo může hru s mizerným a trapným guplayem, ůčel a smysl postrádajícími mechy a autoaimem porovnávat s hrou čistě o mechách s možností absolutní customizace, plnou zábavných módů a obrovskou variabilitou.
  • Jack1947
    To je vidět že je to asi nezajímá, navíc tohle je hrubé porušení pravidel, podmínek - to se divím no.
    Ta hra pak asi nebude mít moc dlouhého konání. Koukat se na YT nemusím mne ta hra odradila defakto při prvním spuštění no.

    Steam VAC je takový roztodivný systém sice se ohání a vyhrožuje že jakékoli porušení pravidel o férové hře bude trestán tvrdě ale ve skutečnosti moc nefunguje nebo ano? jako lepší než Punkbuster ale když se dokonce prohackují v CS GO až na mistrovství a ban dostanou ( s křížkem po funuse) je něco špatně. Úpřímně si nedovedu dneska představit blbou online hru bez hackerů...
  • miker17
    Problém je že jejich fóra jsou zaplavena hack. reporty a jestli se mrkneš na youtube tak najdeš tisíce vid. přistihující hackery přímo při činu ale Reloaded Games na to sere a vůbec se o to nestará... APB je teď na tom hůř ,než když byla první vydána a to byl hackfest epických rozměrů.

    Jediné co to teď drží alespoň trožku nad vodou je Steam Vac. Ale ten většinou banuje, v téhle hře, pouze lidi co jsou neštastnou náhodou s Hackerem v Pugu.
  • Jack1947
    Nemáš zač? a táhni.
  • Díky za zlepšení nálady :D

    Ty jsi opravdu cílovka téhle hry :D
  • Jack1947
    Aha, takže ted se začnem odvolávat na věk nebo co? Btw nejsem drasta a nebudu tě přesvědčovat at si koupíš Titanfall abys pak zjistil že to je pro tebe o ničem... (On tedy s BF4)

    No a, dále to je asi zbytečná diskuze no. MNě to příjde jako to neustálé brblání že jsou hry stejné a když příjde něco co se snaží žánr nějak oživit, osvěžit novým nápadem. Brbláme že to je o ničem a blbost. +Ještě to běží na parádním i dneska SOURCE ale hele já se bavit s tebou ani nikým jiným nemusím bavit. O ničem. Tebe to nebaví většinu včetně mně ano... není to příšerná hra není výborná ale je to docela dobrá hra.
  • "Nudné je to tak max pro tebe" tady jsem přestal číst :D

    To fakt nemá cenu. Kolik je ti let proboha? :D
  • Jack1947
    Netvrdím že P2W ale většina F2P her až na Moby, je živa z placení... bohužel no je tomu tak.

    Na druhou stranu podmínky, by měli být podobné a znevýhodněnost pro neplatíči by měla být minimální ale má toho být tolik co by mělo a skutek utek. Proč jak APB, stejné studio?

    To jsem jen zkusil byla to pro mne prázdná hra, nechápu jak si mohli myslet že uspějí s placenou F2P hrou. Nápad dobrý ale realizace a následné provedení ni moc radši GTAIV.
    Hacking je bohužel vinou dodavatele/developera chatrnou ochranou kterou snadno prolomí... koneckonců hackuí se i hry které F2P nejsou... jen mají možná lepší ezpečnostní opatření.
  • miker17
    Bůh nám pomáhej jestli tam dají stejný F2P model jako do APB.... takový P2W a hackfest sem v životě nezažil.
  • Jack1947
    Dobře no, tak hrát si nemusel ale šmahem si to odsoudil proč tebe nebaví hra musí nutně znamenat že to je příšerná. Já si rád tohle dám čas od času a když začne nudit hup a jdu na něco jiného , tomu se řiká výběr her.

    Nudné je to tak max pro tebe, taky jsem si říkal kdo ví co to nebude za blbost... a hle a byla to pecka.
    Moby tam jsou ale koho trápí, když jsou jen na okraj a nikioho neotravují prostě je postřílíš a oni ti pomohou s expy atp...

    Já taky z té hry nedělám bůhvíco a vím že to někoho nemusí bavit na druhou stranu, já taky neřikám o jiných hrách které jsem hrál/zkusil že to jsou blbosti nedejbože ty co jsem nehrál. Nemíním se ale s tebou dohadovat a hlavně tvůj názor je tvůj a názor většiny zní že to byla pecka. *5*
    Můj je že to bylo příjemné překvapení.
  • Ach jo, proč když se mi něco nelíbí, tak vždycky někdo napíše "nehrál jsi" (demence)...

    Rychlé to na mě opravdu není, jen je to špatně vystavěné (koho napadlo dát do multiplayeru boty proboha), na způsob boje strašně malé mapy a navíc je to po naprosto nudné.

    To že tě baví špatná hra je sice hezké, ale uvědom si, že ne každý to má stejně...
  • Jack1947
    To řikáš proo že si nehrál nebo je to možná na tebe moc rychlé ( což na mně je taky ale dokáži se přizpůsobit).
  • Chvíly jsem to hrál a moc mě to nenadchlo.

    Ti mechové tam vůbec být nemuseli, protože se to hrálo spíš jak nějaké CoD, než hra ve které mám být v nějakém nabušeném stroji. Třeba v MechWarrioru je aspoň cítit že sedím v něčem, co má desítky tun, v Hawken poskakuju a běhám jak v nějakým sportovním utkání...
  • Jenom ne Titanfall, to je naprosto příšerná záležitost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit