Mechové, otevřený mimozemský svět a unikátní RPG. Xenoblade Chronicles X se chystá na Switch
-
Tímhle je Wii U oficiálně kaput a já konečně můžu přestat uvažovat o jeho nákupu z bazaru kvůli jedné hře. Ale ty kecy jak to nejde co jsme si museli vyslechnout... byla by to škoda to zazdít na neúspěšném systému. Tak snad se tady staví Flash a zbylí 3 fanoušci Xenoblade 😁
-
-
Xenoblade Chronicles X považuji za nejlepší díl z té série... ale z nějakého důvodu není tak doceněný jako ostatní.
-
-
Fanoušci chtěli nadabovaného a jasně daného hrdinu jako byl Shulk, prý byl skoro hotový ale pak to změnili, co jsem koukal na různé analýzy od hráčů tak se domnívají že by něco z toho obsahu mohlo být v definitive edici
-
-
-
Je vidět, jak ten Switch je už fakt zastaralý přístroj. Tady máme remasterovanou edici pro Switch a z toho traileru mě při pohybu kamery bolí oči, kvůli nedostatku FPS. Obzvlášť při vertikálním pohybu kamery je ta snímková frekvence vidět. Hrůza.
I když zase na druhou stranu to člověk na tom malém Switch displeji asi tak špatně nevnímá. Ale pokud si Switch člověk propojí s TV nebo monitorem, tak to bude utrpení.
-
-
Ještě chovám naději, že je to crossplatform release, ale i technicky nejhorší XB 2 jsem si moc užil, osobně my weeb archetypy nevadí spíš naopak. Jestli bude fungovat zpětná kompatibilita dám si to znovu, ale doufám i v nějaké patche protože to občas padalo a když jsem zapomněl ukládat tak jsem někdy přišel o dost hodin. Za mě má dvojka nejlepší soubojový systém z hlavní série, nejzajímavější zasazení jednička, hlavně jak jsou některé hnusné lokace v noci nádherné (a víc nebezpečné), ale jako fanda mecha žánru, od anime přes hry po stavění gunpla modelů, se strašně těším na X a i když jsem to ještě nehrál už teď vím, že to pro mě bude nejlepší hra příštího roku leda by dropnuli bombu jako například nový Fire Emblem, ideálně s animacemi od studia Madhouse jako měl Awakening.
-
-
Tohle hrát na PC či na plnohodnotné konzoli v aktuální grafice je sen. Switch je úplně mimo.
Nechápu Nintendo, proč to z toho neudělali launchovku pro Switch 2 a trošku to nepoladili, takhle jen ukazují, že Switch je jen mírně nad úrovni WiiU.