Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som si to stiahol cez steam a neviem pustit hru, vksue to odomna chce aby som si ju stiahol v predstihu a aj ked ju uz mam stiahnutut tak to stale pise dookola to iste.. vie dakto co stym?
  • Jede ta beta nebo ne? Me to porad pise "Connection Interrupted - The EA servers are not currently available"...:-(
  • me to pise ze nemam nainstalovany punkbuster ale ja sem ho nainstaloval co bylo ke hre, a na servery bez pb mi nejdou nacist objevi se tabulka join a pak zase zmizi
  • No když pustíš hru, tak by ti to mělo vyhodit možnost se lognout.
  • Hele muzete me poradit ucet u EA mam ale kde se mam prihlasit pri vstupu do hre nikde nemam login! sosl sem http://www.medalofhonor.com/pcopenbeta od AMD! Kdybych vedel kde to tam najebat tak by me to mozna nekam pustilo sem osel dik *11*
  • no to sa ani hrať neda ked to tak doslova vykopava :( aj mne to robi tak :(
  • porad me to vykopava asi po cca 3 minutach connect interupted:/
  • Hned po té 9 ráno mně to valilo dobře, teďka se mně to taky nechce připojit, asi nějakej eror *12*
  • Mě to nejede, nechce se to nikam připojit, asi to mají přetížený nebo co.
  • no reštartoval som PC a ide jak má :D
  • už to ide len ma to dajak vyhadzuje po par minutach conection incorupted :( nechápem ale ta je to beta no ..... aj tak je to chaos :D *1*
  • Někde píšou až kolem 15:00 jak je to teda? *11*
  • až o 9 ráno? :( tak som potmo sklamaný no som myslel že zahrám skor ale sa čudujem ze to nikde nebolo napísane že až o 9
  • Muzes se hodit do klidu,beta zacina az v 9.00 naseho casu. *1*
  • uš sa inštaluje klinet ešte 3 a pol hodky a ide sa nato :D *1* *4*
  • Beta je free,staci mit ucet u EA,stahnout si klienta a muzes parit zdarma.
  • Hojte musim si to predobednat abych zahral betu bo to jede volne???? *12*
  • aha je od pondelka
  • me se nejde prihlasit pise to open beta is currently not live
  • Mně se ten MoH vcelku líbí, už se těším zítra až ráno přijdu z noční, že si to zkusím, ale... osobně si myslím, že to bude stejný jako nové díly Call of Duty, tj. malý mapy, killy za pomocí bazuky apod. Modlím se, abych neměl pravdu, aby už konečně vyšlo něco jako kdysi populární CoD1, který jsme hráli všichni od rána do večera, a od večera do rána... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit