Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som si to stiahol cez steam a neviem pustit hru, vksue to odomna chce aby som si ju stiahol v predstihu a aj ked ju uz mam stiahnutut tak to stale pise dookola to iste.. vie dakto co stym?
  • aha je od pondelka
  • ty HW nároky jsou doufám doporučený...jestli to mají být minimální, tak to teda potěš pán bůh.
    • Tak pochopitelne ze se jedna o doporuceny, nelajzly by si vydat hru, kterou by na PC nerozjela velka vetsina lidi... Porad basni jak musi prodat aspon 5 milionu kusu, hadam 4 obstaraji konzole, mego PC...
    • Doborucene niesu minimalne, vzdy sa uvazdaju minimalne, tj co potrebujes aby si to vobec zapol a spustil na minimalnych detailoch v primeranom pocte fps, no a potom su to odporucane ( recomended ) kde sa uvadza co potrebujes aby ti to islo na full detaily bez cukania.
    • Duuku_cz
      ano jsou to doporucene
  • Hojte musim si to predobednat abych zahral betu bo to jede volne???? *12*
    • Beta je free,staci mit ucet u EA,stahnout si klienta a muzes parit zdarma.
  • ked tam napisam cislo tak mi to nepotvrdi.
  • Ako vytvorit novy ucet na Ea?Da sa stary zmazat?
  • Takze ked nemam vistu ani 7, tak to sa asi neoplati ani stahovat, nie?
    • Pojde to to aj pod Win xp takze v pohode sosaj!
  • Proc vyhodili Taliban?
  • k čemu multiplayer, když to hned po vydání bude zaplavený hackerama a celá zábava pude do háje jako to bylo s Call of duty
    • Jo, nejlepší by bylo vubec nedělat multiplayer v žadnych hrach, co? Nebo vubec všechny ty internety zrušit. *2*
  • Mě to nejede, nechce se to nikam připojit, asi to mají přetížený nebo co.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit