Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K článku mohu dodat jediné: Lepší jsou brunetky *3*
  • Ja hral jen betu a lagovani jsem pripisoval prave nevyladenosti hry, ale pokud se to tyka i plne, tak to potes panbuh. Strelba je skutecne zoufala (trefil jsem? netrefil? kdy uz konecne chcipne), v dobe, kdy bych mohl zacit kosit dalsiho se musim soustredit jestli uz je mrtvy nebo neni. Granaty a launchery jsou naprosto zbytecna vec, coz sice muze vyhovovat COD haterum, kteri si v jednom kuse na rpg stezuji, ale zeje to naprosty nesmysl nikoho netrapi.

Frostbite engine sice vypada slusne, ale ty podivny HDR efekty predevsim na zasnezenych mapach je hruza. A vubec celkove me z toho enginu spis boji oci. Dalsi vec, ktera mi skutecne stve je zvukova stranka hry. Ona je hodne realisticka a kvalitni, ale pro pohodlne hrani to neni. Pro hrace jako jsem ja, ktery nezridkakdy zvuk vypina uplne a radsi da prednost hudebnimu prehravaci jako kulise, pripadne hraje temer neustale s tlumicem kvuli rusivemu zvuku zbrani (predevsim v MW2) je to skutecne horor.
  • Celkom fajn clanok. U mna zatial stale vedie multi u BC2 aj ked novy Black Ops bude tiez fajn ale demolition mode v BC sa neda prekonat.
  • tak CoD posledni doby jsou same sracky :) me se teda SP u MoH libil za posledni dobu z her hodne :) fakt MoH SP byl hodne kvalitni :) .... coz se neda rict o SP u BF2BC2 kterej byl sracka.
  • Hlavně nemělo EA chtít své vlastní CoD a využít Dice i s jejich herním enginem jak se patří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit