Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *vyndava ruku z kalhot*

    jsem zvedavej *14*
  • rohlos
    Jedno z nejvic 3D videi na 2D monitoru... *1*
    Takhle ma vypadat trailer, kterej navnadi, jako prase. *4*
  • Ako super ale nemyslim si ze zrovna to ze namiesto 100 jednotiek sa mi bude na obrazovke mlatit 10000 je to co chyba RTSkam. Skor by som prijal RTSku kde su 2-3 strany ale nie len odlisne nazvom ale aj taktikou a strategiou. Nemusia mat 100ky jednotiek staci kludne 10-12 a tak isto budovy. Rozumny system tazby surovin a budovania. Ziadna prehnana grafika, kludne by mi stacil aj predrenderovany izometricky pohlad ale hlavne nech je to prehladne. Aspon trochu zmysluplny pribeh a nech to nieje scifi. A tiez bodnu nastroje na editaciu. To je myslim po technickej stranke vsetko podstatne. No a asi to najtazsie na zaver, kvalitnu AI :-)
    • Sice je to scifi ale zkoušel jsi Grey Goo? Podle popisu by to mělo sedět tve chuťi (sám jsem to ještě nehrál, ale chystám se - kdyžtak ted na humblebundle za 12e v kompletní edici + kupa dalších her =))
    • Vidlec
      Udělat něco izometricky je paradoxně náročnější než ve 3D.
    • Tak to ti doporučím Company of Heroes, výčet tvých požadavků přesně sedí. Ale trochu mi vrzá hlavou, proč píšeš komentář ke sci-fi RTS, když vlastně tyhle hry nehraješ. :-) Bez urážky.

      Jinak já se na hru těším, i když to bude HW zabiják. Ale aspoň konečně důvod koupit 980tku, moje 780 už na tohle stačit nebude. :-)
    • Di si zahrat sarcraft 2 no
    • eStar
      Nesouhlasím, naopak si myslím že nástupce Supreme Commandera 1 je to co chybí rtskám. Jestli to bude Ashes of the Singularity to uvidíme.
    • Blue.Shark
      To zase záleží na úhlu pohledu. Já poslední dobou rozlišuju rychlé a pomalé strategie. Mezi rychlé řadím třeba Starcraft nebo Warhammer, mezi pomalé potom Supreme Commander nebo Homeworld. Z mého pohledu se Ashes of the Singularity snaží o pomalou strategii, kde hráč nemusí dělat babysitting každé jednotce zvlášť, ale může se soustředit na makro. To, že u toho budou přítomny stovky jednotek, beru jako bonus.

      Další věc je, že Stardock se o svoje hry vcelku dlouho stará. S přibývajícím časem tedy určitě můžeme čekat datadisky s novými jednotkami či zrovna novými stranami konfliktu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit