-
Díky za recenzi! Myslím, že duo Jiříková/BigPeter by si měli na Games.cz všichni náležitě považovat. Jsem rád, že se právě tomuhle žánru věnují tyto dva recenzenti. Apropo BigPeterův rozhovor k Amnesia: A machine for pigs je naprosto pa-rá-dní! Co se týče Mamorie, tak jasný kandidát na zahrání. Stylizace krásná, mám rád Trnku, miluji hry od Amanity, ale i Memorie a spol. je vyloženě povedená záležitost. Navíc miluji lesy, přírodu a fantasy čili...
Ještě jednou díky za pěknou recenzi. Možná by se mi líbilo, kdyby byla kapku delší :) -
Co ti vadí na výtvarné stránce této hry? Díky.
-
Chápu, že se mnoha lidem líbí výtvarná stránka. Lidi často nemají vkus. Že recenzentka podobnou stylizaci pochválí a vyzdvihne ji jako jednu z předností, mi přijde smutné.
Němci to hrajou, protože musí. Sádroví trpaslíci a prkenné adventury jsou jejich národní poklad. Navíc mají supr dálnice a spoustu věcí, které přivádí k slzám Karla Drdu. My máme Trnku, Štěpánka, Karla Zemana, Zdeňka Smetanu nebo Machinarium a Botaniculu Jakuba Dvorského. Memoria? Pfff... -
Adventury mne neba. Ale tohle bych i zkusil , dela mi problem i u ostatnich her nalezt reseni na puzzly , nejsem adventurista ale kdyz je vidim a vim ze jsou to super hry tak bych zkusil... a rad ale ale...
-
Pfuj Warezaku, tohle je web bez w@rez stuffu tak se toho i drz, (recenze z warezu aby chteli, kdo to kdy videl pfff.)
-
Spise bych cekal, ze touhle dobou tady bude recenze na Outlast *4*