-
Tak aby bylo jasno s tou spotrebou:
Tiger: na silnici 5 - 5,3l/km, v terenu 9 - 9,3l/km
Sherman VC Firefly: na silnici 3l/km, v terenu 4,2l/km
T-34: na silnici 1,4l/km, v terenu 1,7l/km
Panther AUSF. A: na silnici 2,8l/km, v terenu 7,3l/km
Zdroj: Osprey -
Oprava u tigeru to bylo na silnici, v terenu to bylo asi 500, a tiger 2 mel v terenu az 800.
-
Moc hezky napsaná recenze, a hlavně ten závěr o tom jak se autor rozhoduje jaké hodnocení by hře dal.
-
Pěkné články. Games.cz už je zase nejlepší a to s ním vypadalo jednu chvíli hodně špatně. Ke hře bych řekl, že sem hrál i předchozí díly a jsem velký fanda strategií a už dlouho se mi nestalo aby mě hra tolik dostala. Měl bych pár výhrad, jako například nemožnost nastavit, které jednotky budu ovládat při kooperaci nebo problémy s fps (nemyslím si že je problém v AI/procesoru jelikož mi fps klesají v závislosti na tom co mi kamera zabírá - pohled na vesnici 10 fps pohled na prázdnou louku na kraji mapy 50 fps). To je ale tak vše ze záporů a pravděpodobně to patche nebo ovladače opraví. Assault Squad je jednoznačně nejlepší hra svého druhu. Mimochodem s kamarádem po třech dnech bojů na mapě Caen sme na normální obtížnost nebyli schopni najít recept na tanky M4-Sherman. To jen ukazuje jak je hra velká a kde v jiných hrách pomalu končíte tak tady se ještě učíte všem finesám a trikům. PS:vědeli ste, že Tiger tank měl spotřebu 1 tunu benzínu na 100? *8* to jen tak na okraj
-
-
To s tou spotřebou je nesmysl. Tigr spotřebu měl asi zhruba 350 litrů na 100, T34 okolo 270 na 100 obojí bráno při akci v terénu.
-
Krasny prevod jednotek "tuna benzinu" , kdyz uz chces psat o spotrebe ,tak by bylo myslim lepsi napsat tank Panzerkampfwagen VI Tiger spotreba 500/800 litru silnice/teren nekdy i vice.
-
Moment, pohled na prázdnou louku 50fps a pohled na vesnici plnou vojáků 10fps - tohle je v pořádku, nebo ne ??? *12*
-
-
ne pokud mám HD 5770 DDR5 1G a těch 10-15 fps mám plus mínus s jakýmkoliv nastavením rozdíl tam je minimální a nezáleží na počtu vojáků.. tam je prostě nějaký problém buď v nových ovladačích ati nebo tam něco nemají vyladěné ale je to divný protože předchozí díly a hlavně i samotné demo šlo bez problémů
-
-
-
http://steamcommunity.com/groups/mowascz
-
Lubi sa mi MoW ale ja som skor za plnenie misii a tento koncept sa mi nepacil,stale o tom istom v kazdej mape,po osmej mape som to prestal hrat. Skor je pre mna bude lahodka MoW: Vietnam
-
-
To já to mám přesně naopak. Nějaká náhrada skirmishe mi chyběla už od Soldiers: Heroes of WW2
Mise mají pro mě malou opakovací hodnotu. Proto jsem si v prvním MoW vytvářel vlastní mapy, abych si mohl zaválčit s AI v neomezené míře. -
-
Pokud chtějí (a mají v plánu) MOW2, tak pokud smíchají téměř dokonalé sp mise z mow1 + skirmish a mp z mowas, vyladí trochu fps, pathfinding jednotek (nejhorší je když pošlete pěšáka na jedoucí tank, to je jak loutka) a vybalancují jednotky, myslím, že vytvoří dokonalou ww2 hru...a to opravdu... mowas je asi nejlepší ww2 současnosti (coh jsem hrál a u ní kladně hodnotím filmové pojetí ála zachraňte vojína rayena, nicméně na úkor realističnosti - HP systém místo rálný průraznosti apod - takže 2. místo)
P.S. pro všechny fandy doporučuji "
http://steamcommunity.com/groups/mowascz" chodí sem lidi co hrají pravidelně, přes TS a i v klanech
-
-
-
ked to mas, hod steam link na profil, dam si ta do friends a mozme zahrat multak spolu
-
velice rychle dohráno *9*
-
-
Jestli myslíš skirm (tak ano - i když stále delší než u jiných her), tak to si ještě nezkusil skirm na netu s kámošema a celej mulťák ;) To je to samý jako si připravit pečenou kachnu a sníst kus křídla ;)
-