Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne pokud mám HD 5770 DDR5 1G a těch 10-15 fps mám plus mínus s jakýmkoliv nastavením rozdíl tam je minimální a nezáleží na počtu vojáků.. tam je prostě nějaký problém buď v nových ovladačích ati nebo tam něco nemají vyladěné ale je to divný protože předchozí díly a hlavně i samotné demo šlo bez problémů
  • Moment, pohled na prázdnou louku 50fps a pohled na vesnici plnou vojáků 10fps - tohle je v pořádku, nebo ne ??? *12*
  • Pěkné články. Games.cz už je zase nejlepší a to s ním vypadalo jednu chvíli hodně špatně. Ke hře bych řekl, že sem hrál i předchozí díly a jsem velký fanda strategií a už dlouho se mi nestalo aby mě hra tolik dostala. Měl bych pár výhrad, jako například nemožnost nastavit, které jednotky budu ovládat při kooperaci nebo problémy s fps (nemyslím si že je problém v AI/procesoru jelikož mi fps klesají v závislosti na tom co mi kamera zabírá - pohled na vesnici 10 fps pohled na prázdnou louku na kraji mapy 50 fps). To je ale tak vše ze záporů a pravděpodobně to patche nebo ovladače opraví. Assault Squad je jednoznačně nejlepší hra svého druhu. Mimochodem s kamarádem po třech dnech bojů na mapě Caen sme na normální obtížnost nebyli schopni najít recept na tanky M4-Sherman. To jen ukazuje jak je hra velká a kde v jiných hrách pomalu končíte tak tady se ještě učíte všem finesám a trikům. PS:vědeli ste, že Tiger tank měl spotřebu 1 tunu benzínu na 100? *8* to jen tak na okraj
  • http://steamcommunity.com/groups/mowascz
  • Lubi sa mi MoW ale ja som skor za plnenie misii a tento koncept sa mi nepacil,stale o tom istom v kazdej mape,po osmej mape som to prestal hrat. Skor je pre mna bude lahodka MoW: Vietnam
  • ked to mas, hod steam link na profil, dam si ta do friends a mozme zahrat multak spolu
  • velice rychle dohráno *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit