Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... a save/load povazujem za cheat, zpackanu hru jedine restartujem od zaciatku :D
  • No ja len ziram co to je za hodnotenie. Prave je je hra v akcii na steame tak ju hned kupujem a som velmi zvedavy ci to bude az taka pohroma ako to vidi Jakub Kovar.

    Inak podla mna je seria MoW vynikajuca. Mozno som sado maso ale vzdy vsetky misie hram na heroic a pekne v spomalenom rezime. Pre mna strategicke orgie a vyzva ktorej neviem povedat nie
  • 3/10?

    Tahle "recenze" není o ničem jiném, než jak nejlépe MoW pomluvit... Pokud vývojáři pracujou na nové hře, tak je jedině dobře, že si vyčlenili pár lidí a dělají takové "map-packy", jako plnohodnotnou hru to samozřejmě brát nelze, ale takový malý přídavek, aby hráči viděli, že se na hře pořád maká...

    Recenzent zřejmě takovou hard-core strategii nikdy nehrál, a pod pojmem "strategie" si asi vybaví Red Alert nebo C&C Generals (obě jsou to dobré hry, ale MoW je více detailistické v aspektu jednotek)...

    Na druhou stranu se mi zdá cena být trochu vysoká, ale zarytý fanoušek si ji rád koupí, a pro toho, kdo hru nikdy nehrál, doporučuju si pořídit základní MoW, jestli hledá nějakou hru, kterou si koupit nebo zhlédnout pár videí na Youtube pár videí, ať si nekupuje zajíce v pytli...
  • ...máš pravdu o tom hodnocení, ale tady se zase musím zastat já toho recenzenta. Odehrál jsem všechny MOW a musím říci, že tohle je vůbec nejnudnější díl. Pořád to samé - čištění zákopů. Trochu to vylepšily ty bonusové mise, ale ke kampani bych se určitě už nevrátil. Vietnam taky hrůza. Zklamání...
  • Darkest
    az ted me to napadlo....ten Jakub Kovar ? *1* *1*
  • A proč nezavést dvoje hodnocení ? Jedno by bylo pro skalní fandy a pro všechny, komu byla tato hra určena (a tam bych dal tak 5 až 6/10) a pro ostatní, kdo by jí chtěli zkusit (a tam tak 3/10 až 4/10). Pro skalní fandy to bude nic moc přídavek a velká výzva, pro ostatní velmi náročná strategie, tentokráte holt zabugovaná a neslaná nemastná... Nemůžete přece názor jednoho redaktora připíchnout na zeď tiscali games a brát to jako názor celého herního serveru (který mám jinak rád a pravidelně ho sleduji). Já se nechci sério MOW nikterak zastávat, byť jí mám moc rád a krom jiných her jako CoD, Battlefield etc hraju Assaultsquad moc rád na netu, ale přeci jen se jedná o opravdu kvalitní hru (sice s už starým enginem, sem tam bugy a náročností) ale titulem, který nemá co se realističnosti a propracovanosti asi obdoby... Ano, potřebuje nějaký svěží vítr, témat je z ww2 mnoho (Normandie, Afrika, Pacifik...) a tyto rychlopřídavky se moc nechytají, ale přeci na ní nemůžete být tak přísní...
  • uz i bety vydavaj na konzole nez na pc. u plnych her rikali ze na pc kvuli piratstvi. ale beta tam nespada.
  • pekne *1* *1* *16* *16*
  • Plne stebov suhlasim az na poslednu vetu. Nastane obdobie ked mam chut na singl a vtedy mi tieto datadisky pridu vhod. Hlavne originalne temy v WWII ako su namorna pechota, trestne odieli, malo zname bitky ale napriek tomu dolezite to je proste super. Ale je pravda ze MoW by sa uz mal niekam v hratelnosti posunut. Minimalne na uroven Assault Squad najlepsie na uplne nove MoW. Lebo s tymito derivatmi za taku cenu to uz zacinaju prehanat.
  • Zayl
    Celá série si pohrává s realistickým přístupem, ale problém je v tom, že přes ten nepoměr sil by hráč nikdy neměl naději uspět.
    To kompenzuje retardované AI, které je naprosto tristní už od prvního dílu, takže žádná změna...
    Bugy jsou určitě otravné, ale dneska všechno vychází v polodokončeném stavu...

    A mise jsou holt těžké... to je opravdu překvápko, když se bavíme o sérii Men of War. Máš pravdu že 3/10 je prostě krok vedle. Na druhou stranu kdyby v sérii byl jen originál a assault squad, o nic moc bychom nepřišli.
  • Jeho nemuselo ale co tak sa zamysliet ze niekoho to bavy? Hladat nove cesty a riesenia. To dufam ze potom najblisie CoD tiez dostane 3/10 hoci bude uplne rovnake ako predosle diely a len preto ze ho nebavy strielat sam proti nekonecne rovnako nabiehajucim Peržanom a v multy robit dokolecka to iste. Toto nieje utok na CoD hoci ma ta hra nebavy uznavam ze musi byt dobra ked ju hrava miliony ludi. Ide o to ze jedna vyzmikana seria dostane 3/10 a druha vyzmikana seria dostane minimalne 7/10 a v prikladoch by som mohol pokracovat. Tych chcem hlavne poukazat na obiektivitu hodnotenia.
    Miznuci kurzor som nezaznamenal. Samozrejme na originalke...
  • Nebo ho proste nebavilo pořád hrat 300 proti Peršanum s mizejicím kurzorem kdyz ho zrovna potřebuje.
  • copa, copa, ...

    Diablo III selhává ve všem důležitém. Mise jsou stereotypní, AI slabá, technické zpracování mizerné a se spoustou bugů, design spoléhá na náhodu a mise jsou těžké tak, že by hra mohla posloužit jako šidítko pro sadisty.
  • Sry ale toto hodnotenie 3/10 je poriadne neobiektivne. Nechcem sa zastavat hry aj ked som fanda MoW i tak musim uznat pomaly upadok tychto hier ale v zhladom ze nevydim rozdiel medzi Red Tide 7/10, Vietnam 6/10, Condemned Heroes 3/10 tak je to hodnotenie dost mimo. Pripada mi to ako keby autor bol jednoducho na hru nasraty a tak ju takto potrestal. Ja osobne medzi tymito tromi hrami prakticky rozdiel nevydim. Recenzent (vseobcne) by mal mat nejaku profesionalnu uroven a nie ze ked ho nejaka hra nebavy tak ju zahrabe pod zem. Je to to iste ako keby rozhodca v hokoji poskodzoval nejaky team len preto ze hra furt rovnako priemerne a nic nove nevymysli a jeho prejav ho nebavy.
  • Zayl
    No je krásné že máte odvahu hodnotit "objektivně" u titulů bez velkých studií za zády, ale u AAA titulů vás ta odvaha přechází.

    Číselné hodnocení by bylo nejlépe zrušit úplně. Stejně je to v současné atmosféře číslo bez významu.
  • Score 5/10
  • Nevim, ale tento megyhyp zvany D3, ktery zcela jiste dostane ultimatni hodnoceni 9/10 ci 10/10 toho moc spolecneho s touhle hrou nema a dokonce bych si dovolil napsat, ze i skupina hracu hrajici Men of War bude kapanek odlisna od te prehypovane sra*ky.
  • Nedávno jsem právě viděl screeny z nějaké alpha verze s novým enginem, zkusím to najít.
  • mam pocit že man of war by potrebovali restart serie po skvelom assult squad tu mame dve rozporuplne prijate tituly: Vietnam+Condemned Heroes...asi by pomohol novy engine+ plus vylepsit hratelnost uvidime ci nové company of heroes nepojde príkladom(aj ked su to hratelne rozdielne hry)
  • Lepší než diablo III

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit