Přejít na výpis diskuzí
Men of War: Vietnam - první dojmy ze zeleného pekla
27.7.2011 | Tomáš Jung
52 příspěvků
-
Jestli bude to Ai porad tak hloupy tak me fakt nastvou... :o(
-
Vypadá to parádně. Ale bohužel, s Man of War jsem si nějak neporozuměl. Nevím proč, ale byl jsem schopen dokončit asi dvě mise a dál ani ťuk. Takže zůstávám u Company of Heroes.
-
-
Ja na nejvetsi problemy narazil vzdy jak se hrala ticha commandos mise... proste jsem to nikdy nedokazal projit. Problem pri ovladani velkeho poctu jednotek jsem resil zpomalenim casu. Pak to jakz takz slo.
-
ja jsem na tom podobne, ale znam duvod.. uz u prvniho dilu tyhle serie (soldiers: heroes of ww2) jsem se tu hru naucil hrat jako commandos/rpg s par vojackama.. docela sem se s tim piplal ale pak vzdycky prisla nejaka mise s kopou jednotek ktery sem nebyl schopen efektivne ovladat (napr. mise s vlakem v MoW) a zabalil sem to.. jako commandosovka s rpg prvky je MoW perfektni, ale jako RTS s invertarem je to pro mne nehratelny.. radsi si dam company of heroes
-
-
Jo, to mi vadilo hlavne u Faces of War i u Men of War. Ty ohromne ruske ofensivy se spoustou vojacku mi nesedly. Nastesti u Men of War jsou pak ale i vyse zminene Commando mise, takze to neni tak zle. Mne nejvic vadilo, ze zatimco v Heroes mise na sebe navazovaly a vyzbroj a vojaky, co jste s ni koncili jednu misi, jste pak meli v dalsi, tady jsou vse jen jednotlive na sebe nenavazujici mise.
-
-
-
zná nekod nejakou dobrou VÁLEČNOU!! strategii kromě total waru
-
-
zkus Knights of Honor, ale taky nic moc..
-
-
hraji první misi men of war-vietnam. Nemůžu se dostat přes 1-level, část kdy tankuju loď. Vždy tam mám jen 25% a pak 0. Jinak jsem v této sérii neměl problém. Prosím. Poraďte mi. Díky. K.
-
Nejlepší multiplayer mělo MoW, kde byla kooperativní kampaň. Potom si řekli, že si ulehčí práci a v MoW: Assault Squad ji nahradili velice nudným Skirmishem. Pokud na tom Vietnam bude podobně, není se na co těšit ...
-
-
Skirmish je právě to, co jsem si přál už od prvního dílu celé série, tehdy ještě pojmenované Soldiers: Heroes of WW2. AS mě proto velice bavil.
-
Ve Vietnamu se opět můžete těšit na kooperativní kampaň ;)
-
-
shanim Athlon XP-M 2600+ ozvěte se na stanley91@centrum.cz
-
-
mam athlona 2400+ pokud bys mel zajem
-