Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže je to multiplayer.. Ale funguje tam QTE... Jak funguje QTE v multiplayeru? Myslím jak zpomalená animačka ovlivňuje druhého hráče, zpomalý se při QTE všechno, nebo se zpomalý jen hráč který provádí execution a jeho blízké okolí? Moc si to nedokážu představit jak to funguje dohromady v multiplayeru i když rád bych si to představil a věděl jak to může fungovat. Asi jedině tak že se zpomalý vždy uplně všechno. Tím pak ale může docházet k otravnému zpomalování když váš spoluhráč popravuje další NPC.
  • Malleth
    Je to booring
  • Jo to máš pravdu:)
  • Maarta
    No někdy mám pocit, že by bylo lepší některá fóra pod články úplně vypnout...
  • Proč se tu všichni (dobře většina) jenom pořad sprostě napadají a uráží? To už vám nezbyla jakákoliv soudnost, porozumění či respekt k druhému a hlavně k cizímu názoru? To je fakt síla co tu někteří z vás předvádí... Kór ty věčné války mezi Pc hráči a těmi konzolovými. Připomíná mi to věčné, primitivní spory mezi protestanty a katolíky v Irsku, i když vy se zatím nemydlíte navzájem jako oni...
  • jdi se umejt maš na ruce nejake zvratky *11* *11*
  • Zmáčknout tlačítko v danou chvíli je moc "hardcore", tak raději odložte ovladač, přisuňte popcorn a v klidu si vychutnejte zbytek filmu.
  • Rika vztekajici se konzoleboj. Olololol. *12*
  • God-of-War
    Ja Ti nevim hele... Zatim sem postrehnul je Tebe a ty tvoje multinicky. Predpokladam, ze si nejakej uhrovitej chudak, kterej si tu akorat leci nejakej komplex menecennosti.. Typ lidi, co furt sedi u kompu, nemaj zadny kamose a nesmoci co je rok dlouhej.
  • Lol ty si hlupy. Proc bych si mel myslet ze na pc budou 1-2 hry kdyz to neni pravda? Ja mam zadek z vas, vztekajicich se fanboju. *14*
  • Rhulad
    Tak jednotlačítkové hry vycházejí i na PC viz AC3 např.
  • Škoda, že tam neni trošku víc tý mytologie. Bojovat tam s minotaurem či tak by byla sranda. *15*
  • Víc film než hra... *4*
  • Pro konzole jak dělaná. Pls zase nějakého zarytého konzolistu, ať mi napíše, že tu brečím nad sračkama na konzole, viz tato jednotlačítková slátanina.
  • god of war je totalni trapak plešatej a ted podle te nove fotky se mu ješte nekdo vyblil na ruku *11* *1* *1* *1*
  • Miserius
    Ja zapomnel... V minuly diskuzi zase nějakej znalec dělal The Division v editoru a v jiny zase týpek neumí počítat do desíti *1*
    Asi jo, Predator meni nicky uz asi tak ctvrt roku, jednou se mu dokonce prohodili ze chvilku psal naopak *1*
  • Miserius
    Dnes je to tu teda extra kořeněný *1* Zajimalo by me jestli to vsechno je jen jeden/dva trollové nebo tu je fakt dnes skupina zhrzených PC hráčů kteří se mužou těšit na 1-2 hry a po zybtek roku nadávat na konzole a řikat že stejně maj lepší hry
  • God-of-War
    No jiste... Dneska se to svadi na HW.. Kde zijes? *3* Ja si to myslim od zacatku, ze to vsechno datluje jeden, max. dva trollove... Tak pocetna demence na jednu diskuzi? Neni mozna.
  • Jsem rad ze chapes. Jaka konzole, takova hra. *5*
  • Miserius
    Naprosto retardovaný animace... to je chyba HW?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit