Přejít na výpis diskuzí
Meridian je slibná RTS od jednoho vývojáře, který nabízí volně dostupné demo
7.7.2014 | Petr Poláček
18 příspěvků
-
naco su ti akoze demo verzie? Poznas demoverziu menom piratebay napriklad (jedna z mnohych) ?
-
Ja mam zastavenou pulku Large mapy a mesto už si žije samo... už nemam co dál dělat
-
Osobně doufám.... klasická RTS mi tu už dluho chybí
-
Demo, demo? vážně já myslel že dnešní Nextgen doba už takovéhle PŘEŽITKY jako jsou demoverze nemá. Jsem se mýlil no. Slibná rts? no uvidíme. *4*
-
Aha dobře hošánku to ti gratuluju, že si vytvořil hru od A do Z. Tipuju, že to byla nějaká skákačka ne? To by dneska dalo každý dítko na základce s malou znalostí programování.
Ale zpátky k tý hře pod, kterou tu píšeme. K tomu, aby člověk vytvořil obstojnou grafiku pro takovouhle hru, tak musí mít slušnou znalost 3D modelování, texturování, animací. K tomu aby dokázal udělat pathfinding + další skriptování xx jednotek, AI atd musí mít dost slušnout znalost programování. Pak další práce s designem misí. Tvorba zvuků v nějakym softu, který se určitě taky nedá naučit za 5 minut.
No pokud všechno na týhle hře dělal sám, tak bych to viděl na několik let práce zaručeně.
příště si to chlapče odpust díky... -
At uz to delal sam nebo ne, snad to nepostihne podobny osud jako Banished... strasne dobra hra kterou vytvoril jeden clovek - coz se bohuzel projevilo na frekvenci patchu... momentalne tam nejde udelat "stabilni" mesto, vzdycky vsichni pomrou...
-
Chlapče, já se vývojem her pár let úspěšně živím a kdysi jsem začal tím, že jsem vytvořil hru od A do Z zcela sám. Věř tomu, že vím, co to obnáší a věř tomu, že to vím mnohem lépe, než kdy budeš vědět ty sám. A když říkám, že to člověk sám zvládne, pak to tak i je. Nevím, kolik práce na této hře odvedl sám autor, nicméně s obrovskou vůli by na to sám stačil.
-
Ví se kdy to má přibližně vyjít?
-
Staci se kouknout na to video...
To by to musel delat nejakej superman a guru na vsechno v jedny osobe pres programovani az po modelovani. Je videt ze asi nemas pojem o tom, kolik casu zaberou jednotlivy ukony a co vsechno potrebuje clovek znat. -
Docela frajer *4*
-
Onehdá někdy stačí aby jeden člověk vytvořil lepší hru než obrovské studia, s miliónovými rozpočty. *3*
-
Konečne sa udial návrat DEMA verzií?
-
kdyz si vzpomenu na "vylepseni" serie command and conquer od EA a jejich 4. dil,to vzdycky dostavam osypky...aneb inovace za kazdou cenu,ale dobre jim tak,na pc neprodali ani 100k kusu *3*
-
Bez ohledu na to, co se v článku píše: Jediný člověk by to dokázal, proč by ne?
-
Zřejmě ano. V mnoha případech je dnes paradoxně nejtěžší mít dobrý nápad. Vytvořit nějakou tu hříčku zvládne každý. Pokud je ale hra dobrá, je asi jedno, kolik lidí na ní pracovalo.
-
MOAR RTS!
Jako vážně, čím víc tím líp, alespoň bude z čeho vybírat. Jako nadšený stratég bylo celkem smutné sledovat jak se velké společnosti snažily "vylepšit" RTS žánr. Za poslední roky vyšly pro mě snad jen 2 dobré rts, wargame a sins of solar empire, TW nepočítám, to je trochu něco jiného. Dodám že za PA se mi nechce zatím dávat tolik peněz. Kéž by se povedl ten nový Stronghold :) -
Tak to je nadpis jak bulvaru. Tohle by jeden clovek neudelal sam ani kdyby se po...., coz je taky napsany v clanku, ze to nedelal sam.
-
Zažíváme zlatý věk one-man projektů?