Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising: Revengeance - recenze PC verze
29.1.2014 | Daniel Kremser
95 příspěvků
-
takhle by mohl vypadat metal gear solid 4 na PC
-
po 4 bitkach som to odinstaloval, nie je to moj salok kavy
-
Jediný problém, ve hře nejde zapnout japonský dabing *16*
-
-
No melo to bejt Patriotske-Americke ale puvodni JAP dabing tam byt mohl no. )ASi).
-
-
Parádní hra a skvělá ozdoba mého steam účtu. Skutečně jsem byl překvapen kvalitou PC verze.
Pokud jde o samotnou hru, tak je to jen další důkaz toho že epický šermovačky a řezačky nezvládá nikdo tak dobře jako Japonci. -
Dyť má tanga a vysoký podpatky...
-
Tyhle zrůdnosti opravdu nesnášim, kde každej vypadá jak parodie na člověka. Vcelku by mě zajímalo jestli šikmoočka evropany opravdu vidí takhle?
-
-
Ve hre jde o americany takze to maji v pohode.
-
-
Jak moc mi tady bude chybět story z předchozích Metal Gearů?? Docela to na mě působí dobře, ale jestli z příběhu pak nic mít nebudu tak je to na nic.
Nesnáším když je série prostě roztahaná přes všechny konzole. -
-
*SPOILER ALERT*
Bylo nebylo, byli zlí týpci a cyborgninja jich pobůchal šecky na hromadu.
A ted si bez uzit hru. -
Nepotřebuješ k tomu vůbec nic...Ta hra má svůj příběh a jsou tam sice odkazy na MGS ale když je člověk nějak "nechytne" tak se vlastně nic neděje ... já třeba hrál MGR dřív než MGS4 a teprve potom mi došlo, že si toho ninju uplně Platinum nevycucali z prstu:))) nicmeně pro pochopení story v MGR stačí hrát MGR:)
-
-
Až co jsem to dopsal mě trklo že Raiden běhá s mečem už od MGS2, hrál jsem cca před rokem ten HD remake (ať si kdo chce co chce říká podle mě je nejlepší MGS hra právě MGS2) takže vlastně je i logický, že se z něho stane MGR takovej ninja-maso-robo-mlejnek:)
-
-
Díky všem
-
-
-
Jestli mne paměť nešálí, tak je tohle spin-off, takže podobně jako u Portable Ops to není potřeba k "hlavnímu" příběhu znát. Navíc nový MGS bude za Big Bosse a to nebyl ještě milý Raiden na světě :)
-
-
OT:
Bude recenze PC verze Injustice: Gods Among Us? -
Mě osobně to nechytlo (PS3 verze). Souboje s "trash" moby ještě celkem dobrý, ale bossové nic moc a hlavně to "ninja run" tlačítko. Zlatej Dante (vzhled mi nevadil, hratelnost byla boží).
-
-
Ninja run tlacitko bylo jeste jakz takz ale to zpomaleni casu se sekanim strasne zasahuje do plynulosti souboju a vylozene mi vadi...
-
-
-
Já to hraju na myši a zatím v pohodě, docela dobry, beru to spíš jako takovou oddechovku, než abych se v tom nějak vyžíval. Třeba DMC mi je ale bližší.