Přejít na výpis diskuzí
Metalová konzolovka Brütal Legend od Double Fine míří na PC
13.2.2013 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Koupeno na Steamu. Kdysi jsem to hral na Xboxu a libilo. Ted prisel cas to dohrat na PC!
Fandum Jacka Blacka a metalu lze jen doporucit. -
No nevim, me se to libilo, je to zabavna hra, ktera se nebere vazne. I ty bitky mi prisly fajn.
-
Metal vůbec neposlouchám, kromě nějakých melodických klasik, a přesto se mi hra hodně líbila. Takže za mě ano. Ona je to stejně spíš taková legrace a ta metalovost se absolutně nebere vážně *4*
-
Yes!
-
Tak tahle zpráva je jistou formou orgasmu.. Na to čekám už hodně dlouho.
-
Zase další chudáci, kteří nevydělali na konzolové verzi a teď jsou s prosíkem škemrat pcčkáře o odpuštění. *12*
-
diky za novinku. skoda jen, ze me tahle hra vubec nezajima...citil jsem potrebu, abyste to vedeli
-
Must resist! Ale vlastne to neni ani take zle, -25% je viac nez sympaticka cena, no ajtak sa mi to tam bude valat aspon rok, tak na co kupovata teraz :) Ak by som toho ale nemal v zasobe tony, tak kupujem okamzite
-
Tak to si koupím je pro ty TF2 čepičky!!!
-
No můj ortodoxně věřící, rasistický, 80 letý děda je docela suchar.
-
Když nad tím přemýšlím, otázkou je zda ten dotyčný má rád humor, pokud ano tak myslím že by to takový člověk přežít mohl. :)
-
Zajímavá otázka. Moje odpověď: Ne.
-
Je to vhodné i pro někoho, kdo z celého srdce nenávidí heavy metal a všechny přidružené druhotné znaky, které jej reprezentují?
-
Len taka otazocka - a na co si vlastne tak hrdy? :-)
-
Dobrá zpráva. BL se mi po všech stránkách dost líbilo a konečně si bude moct zapařit i brácha, kterej konzoli nemá.
-
tak ja ani ted nechapu proc to vychazi na PC. doufam, ze si to DF nevyzere a prodejne to neprolitne...
EDIT: kdyz jsem si to precet znova, tak mi prijde, ze neni dostatecne jasne, ze ja se moc tesim :). -
Jo a když jsem se před třemi léty, ještě ve Fight Clubu ptal, jestli by to mohlo vyjít na pc, když je to už přes půl roku na konzolích. Tak se mi osazenstvo smálo, že: Na čem jiným by to asi tak dělali. Na kalkulačkách? Ha ha ha. Třaskařina jak nová Troškovina.
-
Který byl ale oznámen už na začátku 2013
-
Taky se těším, měl jsem originálku na xboxu a dohrál jsem ji dvakrát, už jen kvůli tomu soundtracku. Doufám že nezmrší ovládání.
-
Chtěl jsi říct Dio...