Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar

Nehrál jsem předchozí díly... má cenu zrovna hrát tohle, nebo je potřeba první pustit to co bylo dřív?

• jsou to super hry všechny díly.

• iSpirit

Před tím toho moc nebylo. Klidně si to zahraj, obsah předchozích dílů se dá shrnout do pár vět. Ale určitě si to můžeš zahrát od prvního dílu, pořád ty hry vypadají moc dobře. Pro mě má každý díl stejné příznaky, ze začátku je to super, ke konci se do toho musím nutit.

• Taky jsem se musel nutit, ale mí%n než u jiných her, takže Metro jednoznačně vede. Třeba do dooma 4 jsem se taky ke konci musel nutit.

• Derp_1337

Doom 4 ??? To asi ne, jeho vývoj byl přece zrušen.

Nemyslel jsi náhodou restart série tzv. DOOM ?

• Ano ten. Hezká hra, ale ke konci stereotypní, až jsem si říkal, kdy už bude konec? Ale to je asi každá střílečka.

• Derp_1337

True story. Čisté FPS většinou po čase začnou nudit. Vždy to chce aspoň nějaké RPG prvky, aby člověka táhl aspoň ten příběh.

• Reakce na příspěvek:

Mě osobně táhnou spíše RPG prvky než příběh. To je rozdíl.

• Mám předplacené na eshopu už od února minulého roku. Má to ale vyjít až 15tého...

• Nastesti pro me ten pocit, ze jsem to uz hral, se me tykat nebude, zadne Metro jsem totiz zatim nehral.

• Já bohužel ano, 100 lidí 100 chutí, ale mě Metro bohužel neoslovilo. Vlastně ani nejsem schopen vyjmenovat konkrétní aspekty, ale hra jako celek mě (bohužel stejně jako Witcher 3) prostě minul a neoslovil. 

Můj pohled je navíc vcelku schizofrenní, protože pamatuji, že Witcher 1 a zejména Witcher 2 mě bavil opravdu hodně. To samé posta-apo tématika a hororové prostředí, kde chytáte ze všech stran Sieverty. Moddb.com byl díky velmi zdařilým módům pro trilogii Stalker svého času jeden z nejnavštěvovanějších herních serverů.....ale Metro, nějak mě holt nechytlo ☹ Počítám, že tohle by bylo stejné.

• Jack1947

Příjemné DEJAVu pro mě, už jsem skoro zapoměl jak pro mě bylo METRo zábavné a zajímavé ( výměna filtru v masce, otření masky- nasazování,sundavání - DIY zbraně) Jo tohleto je super záležitost jen těch keců 😱 toho je hodně. Baví, jen když něco baví pak bude zase konec achich těžké to nehrát v menších dávkách... jo a taky Quickload/SAVE to už se taky dneska skoro nevidí!

Optimilizace super na ultra samo si nastavilo...Nespadne méně než 30fps, většinu času 60fps super engine.

DX12, ještě zkusím zapnou pokročilou fyziku. Ta grafika ostatně jako u všech Meter, je dechberoucí a umí vykouzlit krásné efekty i panorama( tady se ten Foto mod dost šikne i když by bejt nemusel) :D jo a hraji na HARD.

• Jack1947

Ted někdevv té poušti to bylo špatné musel jsem snížit na High a vypnout Hairworks což je blbost stejnak ( vrstvení vlasů a trávy)

Zaseklé titulky takže nevím co kdo říká a dle redditu nejsem sám, nehraju ale kvůli kecům ale příběhu. Hratelnosti hned je to lepší když už mám i noktovizor

Ten úsek s těmi škorpiono pavouky v té podzemní laboratoři byl peklo, ještě že se tomu dalo utéct, fuj fakt nechápu Proč to tam házej!??§

• Jack1947

Nechápu že musím vždy mít špatný konec Aby zemřel Artyom když měla Anna na mále? to mi spíše příjde jAKO naprostá ironie!

Až na ty pavouky super hra... jen na čtvrtý díl si asi počkáááme hoooooodně dlouho.

• tomasrippl

Jede to plynule i s dx12 a fyzikou. Musím říct optimalizace paradni. A je tam na co koukat

• Jack1947

Už hraješ co ? Prostě dobrý engine ne nějakej neoptimilizovanej šunt jak jinde 🙂

• tomasrippl

Jj, sice tu neběháš jen tunelem ale dost to zabaví. Příběh se jeví ze začátku taky velice zajímavě. 

• Hru sem sem začal hrát a dohrál teď, teda koukám jak ste nenáročný hráči, nebo že by to bylo tím, že to je staré 5 let? V grafice sou chyby, zasekávání zombíku skrz dveře a hromada jiných bugů, to nascriptování všeho, no koupil sem rozšířenou edici za 4 EURa tak to jde, ale stejně bych tomu nedal víc než 60%

• Hele, měl bych dotázek. Mám doma už koupenou hru, ale jde se mi zatím přihlásit jen na účet epicgames, ale nejde mi hra nainstalovat, píše se tam až 15.2. to musím čekat do zítřka i když mám hru na DVDčku?

• Lukyz

Yep, další výhoda Epic store - nemá preload. 

• speciesz

Jo to je blby toto no :x Moderni doba a vsechmo musi byt dnes pres net.

• Jack1947

Cos čekal lol... jestli se to řídí naší časovou zonou.

• StarejKokos

Trochu smutny je to "nastaveni"pc verze. Jen presety low,med,high... to je na dnesni dobu trochu fail :/ advanced options sou uz snad standard i u konzolovejch portu

• Carnage666

Na Steam forech se pár lidí vytahovalo že Metro šlo chvíli před vydáním koupit na Epic Store za 20 dolarů? Nevíte někdo co je na tom pravdy? Já jen že pokud jo tak je Epic a Deep Silver hodně podělanej z prodejů že hru za 60 dolarů hodí v den vydání na chvilku za 20.

• Jsem náročný hráč, opravdu velmi náročný. Metro 1 i 2 jsem přehrál až doposud. První díl byl zajímavý,  druhý už toho moc nenabídnul a Exodus to všechno zabil. Nejde ani tak o ten příšerný příběh, ale o ty skriptované pasáže. Jsou naprosto stejné jako předchozí díly Metra, musel jsem se doslova nutit  do hry, abych se dostal dál. Je to něco děsného. Hru jsem ze zvědavosti zapnul jednou za týden na 10 minut a pak znechuceně vypnul, až jsem to nakonec celé smazal. Je to už opruz, nic nového pod sluncem. Zlatý Alien Isolation, ten aspoň nabídl hutnou atmosféru a několikanásobné přehrání. Metro exodus nenabídlo nic!!!!!! Proto nedávejte do toho peníze, pokud nejste vyloženě fanoušky tohoto díla. Hra vám totiž nic nového nenabídne a je to nuda v této době. Chce to úplně jiné mechaniky, Svět měl být otevřený už od začátku, jako u Falloutu, pak by se to dalo i hrát a ty trapný příběhový linie, co to je? A´t mi nikdo netvrdí, že to má dobrý příběh, je to pořád dokola, stereotyp jako prase!

Moje hodnocení: 64% 

• jak je to s nabojema? mam jich neustale kriticky nedostatek. A zatim jsem zadne nikde nenasel, krome bitek s vojakama. Jsem ted v jakesi pustine a nikde zadny naboj, jenom chemikalie. Daji se naboje vyrabet kupovat? U koho?

• Uz jsem to nasel, jsem lama. Na craftovacim stole se daji vyrabet :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit