Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light hlásí zpoždění, Dark Millenium problém - UPDATE
3.2.2012 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Mezitim si přečtěte knižní předlohu *1*
-
POPELAŘI...dpc...omg...a ja si už koupil novou grafu... *10*
-
Drzim palce at neposerou Dark millenium....
-
Tak super, díky za info.
-
Bojím se, aby to nedopadlo podobně jako u jiných her, kdy přišel kravaťák a řekl, že to přece nemůžou vydat, že je to málo CoD styl a dal jim rok navíc na předělání.
-
A z toho 20 hodin chodis po mape.. *15* Ne tak nekdo ma radeji uzavrenejsi hry, me moc ty otevreny hry ala F3, Skyrim atd treba neberou...
-
Hmm, zrovna ta atmosfera je v Metru to, cim valcuje ostatni hry, a celou dobu jsem mel takovej zvlastni pocit jako jeste pri zadne hre...ty stanice a zivot v nich, ruzny casti metra, anomalie, perfektni podomacku vyrobeny zbrane...opravdu jedinecna hra. Skoda ze Last Light odlozili, na tohle jsem se opravdu hodne tesil (vic jedine na HL3) *11*
-
Nehrál, to jen prostě máme každý jiný vkus, Metro byl jeden z titulů, na který jsem se hodně těšil, bohužel pro mě to bylo zklamání roku a rozhodně to nebylo tím, že by tam chyběly "CoD" skripty tak, jak na to naráží ten inteligent o pár příspěvků výše. Čekal jsem, že si užiju skvělou fps s atmosférou Silent Hillu, bohužel kromě pěkné grafiky to v ničem nesplnilo má očekávání.
To ale neznamená, že další díl budu automaticky zavrhovat, samozřejmě, že ho budu očekávat s nadšením jako ostatní a uvidíme... -
Lepší Stalker, kde je hrací doba 25h / +, než Metro, které dohraju za 4 hodiny...
-
je to napsane, prelozene a koupit to muzes uz par mesicu ...
-
Nevíte prosim vás někdo v jakém stavu je knižní druhý díl? Nemáte někdo ponětí, kdy to bude na krámech?
-
Škoda... Metro: LL je jena z tých hier, na ktorú som na najviac tešil v roku 2012... *13*
-
Bylo tam pár akčnějších pasáží, kde se nepřátelé spawnovali odnikud, ale vždy byl určen jejich počet a nebylo to nekonečné. Možná to tak na tebe působilo, protože nábojů nebyl přebytek a pokud jsi je vystřílel na zbytečných místech, pak se ti mohlo zdát, že davy nepřátel byly nekonečné, ale já tenhle problém neměl a hrou jsem na střední obtížnost prošel jako nůž máslem.
A to že patřím mezi velké odpůrce nekonečných spawnování.... -
apokalypsa bude musiet pockat. prve chcem dohrat metro
-
Postapokalyptické hry mě nikdy nebavily, ale Metro byla snad jediná vyjímka, kterou si teď z hlavy vybavuji. Nejspíše to bylo tou horrorovou atmosférou, kde jsem byl více napjatý než u obou dílů Dead Space.
Takže snad bude mít odklad vliv na kvalitě hry a atmosféra bude zase tak hustá, že by se dala krájet....jo a ať jsou příšery minimálně stejně hrozivé nebo hrozivější a těším se, až uvidím Démona trhat kusy lidského masa ze své oběti *3* -
je to sice uz nejaka doba co jsem to hral, ale taky si ted nic podobneho nevybavuji .. vlastne s vyjimkou 2-3 pripadu si ani nepamatuji nejake masovejsi sceny se zasadne vetsim poctem nepratel
-
neviem čo sa vám nepáči... *8* *15* mne sa páčil aj stalker aj metro aj nedokonalý cryostatis-ten ma zaujal práve svojou nedotiahnutosťou,aj výtvarnou stránkou:))..všetky hry sú si podobné či obsahom-dejom-grafikou,ale zároveň iné...a rád si zahrám pokračovania.ja som sa pri nich bavil..možno preto že som ich išiel na hard obtiažnosť *5* *4*
-
Podle tvyho popisu jsi asi hral jinou hru. Dohral jsem to nekolikrat a nikdy jsem tam nevidel nekonecne nabihani nepratel.
-
Kdo si počká, ten se dočká. Jenom doufám, že využijí více potenciál Moskevského metra, přece jenom kilometry a kilometry podzemky snad využijí lépe. První díl mně bavil, připomělo mi to Stalkera, kdyby se ho snažili v rozlehlosti, inteligence AI, rozmaitosti prostředí napodobit, nezlobil bych se.
-
2013? Myslim, že už si nezahrajem. *15*