Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tak to máš pravdu... už si ani nepamatuju nazvy her, ale vim že 80% z nich nevyšlo :D
  • Ne AMD koupil ATI takze ATI spada pod AMD
  • Jazz
    Ne, ATI je AMD.
  • rancor1223
    Pro Bohemia Interactive určitě ne. Tam se netestuje ani Alfa :D
  • pro jakou firmu?
  • jaj ty decko sporste :)
  • betatesting je velice náročná, úmorná a hrozná práce, dělal sem pul rok a nikdy více... hold nějaký děti si myslej že jen hrajou a to je všechno
  • co sa fps zanru tyka tak to plati. vynikajuca grafika robi vynikajucu atmosferu a metro 2033 je najlepsia fps strielacka za posledne roky. dnes som si zahral rage a je to absolutna tragedia. stacil mi jeden level a viem ze to uz dalej hrat nebudem.
  • nemate sajn co je to optimalizacia. hra ma najmodernejsi engine ktory aby vzeral tak ako vyzeral potrebuje vykonny hw. (ked nemas dobry hw daj si to low nech to mas ako na konzole.)

ale nie, potom dojde nejaka hra s prisernou konzolo grafikou ktoru rozbeha aj notebook a potom tu pochvalne pisete o dobrej optimalizacii. vy hlupaci!
  • conflig
    to je sice pravda ,ale příde nová konzole a máš po hraní *3*
  • i tak AMD ma pod sebou ati stacilo napsat amd nebo nvidia xD
  • Nechtěl jsi říct ATI nebo Nvidia *1* pokud vím tak AMD je procesor *2*
  • jesusek
    Tak Metro 2033 je podle mě jedna z nejlépe vypadajících her vůbec. A dvojka vypadá ještě líp. Já se spíš bojím co provedou s hratelností a atmosférou.
  • ted nwm jestli ste si stim amd nebo ati delal srandu na neho nebo s te to myslel vazne xD
  • Nechapu minuska mate pravdu xD koupis a hrajes nestaras se o grafiku skoro vse je tam horsi jak na PC ( graficky) PS: nemam rad konzole jsem pckar xD
  • jindra.veliky
    jak se muzu stat takovym testerem? za hrani her bych rad mel peniz *4*
  • Asi im este niko nepovedal, ze viacej neznamena automaticky lepsie :)
  • Juchuuu Mááám.... *5*
  • To je wůůůůl.....co je to ps3 *1* *1* *1*
  • s teselací na plno bylo Metro 2033 doposud jedinou hrou kde jsem už s průměrným FPS spokejenej moc nebyl.

Chtělo by to máknout na optimalizaci bratři z východu. Sice mam východní hry rád, ale ta optimalizace bejvá obvykle dost děsná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit